Chris Owens

Re: # Chris Owens

çok önemli maçlar kazandırdı,değişik atış stili var ,savunmasını biraz daha geliştirse birkaç basamak daha atlayacak

Ben Owens a haksızlık yapıldığını düşünüyorum.
Çünkü maçlarda en içten oynayan genelde Gaines olarak gösteriliyor.
Charles ,Britten atamadıkları halde hala bencilce ben bir tane daha deneyim diyorlar ,yanlarında bomboş duran Owens a vermeyi düşünmüyorlar.
Ama Owens bir iki şutu girmeyince boş kalsa bile ,denemiyor yanındaki arkadaşına veriyor,ona attırıyor.
Daha sonra asistlerini yapınca kendini toparlıyor,kendisi şut kullanıyor ve giriyor.
Geçen gün ki maçta birçok pozisyonda Gaines ve Britten atamadıkları halde ard arda 3,4 şut kullandılar ve yanlarında boş duran Owens a vermediler ve farkın açılmasına neden oldular.Hatırlarsanız ,
Owens 3. periyotta kenara geldi fark periyodun sonunda 15 olmuştu.Neden ?Gaınes in bencilliğinden.
4. periyot Owens ın asistleri ve sayıları ile başladı,fark böylece kapandı.
Neyse benim demek istediğim ,Gaines çok abartılıyor Owens dan hiç bahsedilmiyor.
Ben burda yeni bir polemik konusu açmak istemiyorum ,ama kişilere daha objektif bakılıp ,daha iyi sentez yapılması görüşündeyim.
(Bence maçlarda en içten ,takımı düşünerek oynayan, en iyi yabancımız Owens.)

Önümüzdeki yıl kalması gereken yabancı oyuncumuz artık belli oda chris owens hiçbir zaman dökülmedi kimi zaman takımı sürükledi dış şutlarıda iyi böyle yabancı daha nerden bulacaz kalsın uzun yıllar