Chris Owens

Zaten sorunda Murat'ın istikrarı bir türlü sağlayamamasında ne zaman ne yapacağı belli olmuyor ama bende forumdaki çoğu kişi gibi bu sene çıkış yakalayacağını düşünüyor ve istiyorum.

Re:

Alp Erdem' Alıntı:
arkadaşlar murat hoca nın owens ı en son lasta cup finalinde gördü.alba da oynamıştır o maçta.heralde aklına bir şeyler yattıki kafasında 1-2 plan hazırladı ki böyle bir transfer yaptı galatasaray diyerek en iyimser tarafından düşünmek istiyorum.ancak bu kadarlık iyimserliğe bile hala büyük bir soru işareti.işallah bütün taraftar olarak haksız çıkarızda en yararlı oyuncularımızdan biri olur owens.
Bize karsı ALBA formasıyla oynamadı. Simdi tam hatırlayamayacagım ama yaz icinde bir sitede Owens'ın bir takıma transfer olacagını okumustum. Albadan daha dusuk profilli bir takımdı adını hatırlayamıyorum.
Lasta Cup da Alba'nın FMP Zeleznik macında da oynamadı daha dogrusu KADROda YOKTU.
Yani Alba'yla ipleri onceden koparmıstı.

Re: Chris Owens Galatasaray Cafe Crown?da

Bu sene takımın içinde sorumluluk alabilecek birden çok oyuncu var. Bu yüzden geçen seneki gibi sadece tek kişinin eline bakmayız. Eğer bir 3 numara gelirse dengeleri kuararız. Owens umarım Avery ile beraber iyi verim verirler...

Re:

Fatih Hısım' Alıntı:
zaten bu sene sürekli Hüseyin üzerinden oynamaliyiz. gecen yil sürekli dis sut ile oynadik icerden sayi bulamadigimiz icin. bu yil bu degismeli.

brovo..basketbol takım oynunudur ama bizim takımın en önemli parçası hüseyindir..

Re: Chris Owens Galatasaray Cafe Crown?da

Adamımızı beğendim hem hücum ribauntlarında hemde savunma ribauntlarında etkiliyidi sert bir yapısı var tam uyum sağladığında potaya yolladığı topların daha fazla gireceğinide düşünürsek isabetli bir transfer olduğu açık.

bu adam Mirsad Türkcan'nin amerika versiyonu gibi bisey. dis sut da var. yani iyi gününde 4-5 tane üclük sokar. fade avay olsun orta mesafe olsun iyi bir sutu var. ama potaya yüklenmeyi tercih ediyor. bence isabetli transfer. Guard bölgesi sorunlu bence.

Re:

Serdar Aslan' Alıntı:
Öncelikle herkese merhaba;
Bu seneki Murat Özyerin açıklamalarından sonra alınan oyuncular, bizi aldattı Murat Özyer. Biz yine takımı alıp götürecek bir şutör beklerken Avery filan ben Murat Kayanın çok iyi bir şutör olduğunu düşünüyorum. Yalnızca istikrarı yakalaması lazım o da zamanla olacaktır. Bir Gerald Fitch kadar olamasa da bence Murat Kaya 2 numara yükünü kaldırabilecek kapasitede.

Düzeltme: Türkçe´de cümlenin sadece ilk harfi büyük olur. (Onur)

Düzeltme2: Cümleleri anlaşılabilir şekilde yazarsan insanlar daha yazılarını okumaktan keyif alabilirler. (Arda)
Sadece noktadan sonra büyük harf kullanılmaz özel isimlerde büyük harfle yazılır evt cümlede biraz anlam bozukluğu var doğrudur forumda yeniyim mazur görün

Efsanevi atlet Jesse Owens'ın öz yeğeni olan Galatasaray Cafe Crown'un yeni transferi Chris Owens, yeni takımı ile yeni ufuklara yelken açarken, tıpkı dedesinden kalan yüklü mirası "reddeden"...

Efsanevi atlet Jesse Owens'ın öz yeğeni olan Galatasaray Cafe Crown'un yeni transferi Chris Owens, yeni takımı ile yeni ufuklara yelken açarken, tıpkı dedesinden kalan yüklü mirası "reddeden", onu harcamak yerine, bu serveti kendisi kazanmaya çalışan "gururlu" torun gibi...

Galatasaray'ın potadaki yeni transferi, 1930'lara damgasını vuran efsanevi atlet Jesse Owens'ın öz yeğeni. 1936'da iki Dünya, bir olimpiyat rekoru kırıp, bir olimpiyat rekorunu da egale ederek dört altın madalya ile atletizm tarihine adını altın harflerle kazıyan o efsanevi atlet Jesse Owens'ın.

Onunla anılmak tabii ki gurur veriyor, Jesse Owens'ın öz yeğeni olmak doğal olarak yüreğini okşuyor. Ama o, artık bu altın yaldızlı etiketi sırtından çıkarıp, Owens soyadını başka bir kulvarda onurlandırmayı, amcasının atletizmde elde ettiği büyük başarıyı, basketbol sahalarında taçlandırmayı istiyor.

?Almanya'dan kaliteli?
?Galatasaray'a bunun için geldim? diyor 28 yaşında ve 2.04 boyundaki power forvet. 2002 yılında Milwaukee tarafından seçilip, 2003'te Memphis ile yaşadığı tek maç ile son bulan NBA macerası onu yıldırmamış.

2003'te İtalya ikinci liginden Trapani, Avrupa'daki ilk durağı olmuş. Ardından İspanya'da Granada, Yunanistan'da Panionios ve geçen sezon da Almanya'da Alba Berlin'de denemiş şansını. Olmamış, beklediğini bulamamış.

Ve şimdi, Galatasaray Cafe Crown'da yeni bir sayfa açıyor, sarı - kırmızılı takımda başarılı olacağına inanıyor. Basketbola 10 - 12 yaşlarında başladığını belirten Chris Owens, ?Beni atletizm için teşvik edenler de oldu ama boyumun uzun olması ve annemin ısrarı nedeniyle basketbola yöneldim. Türkiye Ligi'nin sert ve rekabetçi olduğunu biliyordum. Alman Ligi'nden daha kaliteli olduğunu düşünerek gelmeye karar verdim? dedi.

ABD'li oyuncu, amcası Jesse Owens'la ilgili çocukluğunda kendisine çok fazla soru sorulduğunu da söyledi. Chris Owens, ?Etrafımdaki insanlar sık sık bu konu hakkında soru soruyorlardı. Soyadımı duyanlar, akrabalık bağım olup olmadığını merak ediyorlardı. Bu da beni gururlandırıyordu? ifadelerini kullandı.

owen en çabuk uyum sağlayan adam oldu
ayrıca konuşulan gibi pas vermeden oynadığınında doğru olmadığını gördüğüm için mutlu oldum.

Transferinden sonra oluşan soru işaretleri Owens'ın yeteneklerinden dolayı değildi ki,soru işaretleri giderilsin.Gaines de Owens da kaliteli oyuncular,hemen hemen hiç kimse buna bir şey demiyor;ancak şut atan 4 numara eksikliği hala var sonuçta.

Chris Owens'ın dış şutu var sanırım..Çok fazla kullanmasa da formunda olduğu bi günde bikaç üçlük sokabilecek gibi duruyor..Bnece 2 ve 3 numara sorun var..Gene çift guard ile 2 numara kapatılabilir ama mutlaka 3 numara şart bu takıma

Ne yazıkki daha herseyin çooook başındayız.

Lig bizim için 7.8. haftalardan sonra başlar.Ve umarım o zamana kadar çok az kaza yaşarız ama şu anki durumda çok kayıp verecekmişiz gibi duruyoruz.Bu da ilk 2 şansımızın azalacağı hatta yok olacağı anlamına gelir.

Gerçekten yazıkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!

Koskoca yaz dönemini boşa geçirdik.Resmen yattık.Yumurta kapıya dayanınca da şaçma sapan işler yaptık.Bu kadro Temmuzda kurulmalıydı.Dee,hariç hepsi o zamanlar getirilebilirdi.Uleb Cup da bana göre hüsran ile sonuçlanacak.

Bu kadar mı programsız çalışılır?

Murat Özyer hocamıza yakışmadı.Tabiri caiz ise karizma kötü çizildi!

Umarım önümüzdeki 1 haftayı iyi değerlendiririz.

Banvit maçında tribünleri doldurmalıyız.Takımın bize çok ihtiyacı var.

HEP DESTEK TAM DESTEK........

ilk transferini duyduğumuz gün bazı arkadaşlarımız yaptıkları araştırma sonunda çok bencil oynuyor demişlerdi iyiki öyle çıkmadı bize şuan inanılmaz katkı veriyor umarım büyük maçlardada böyle devam eder.

gercekten cok atletik bir oyuncu, orta mesafe sutuda var,hırslı,sırtı dönükte oynayabiliyor.İlk üç macında adamıdır bize cok katkı saglayacak gibi görünüyor.