Zaten sorunda Murat'ın istikrarı bir türlü sağlayamamasında ne zaman ne yapacağı belli olmuyor ama bende forumdaki çoğu kişi gibi bu sene çıkış yakalayacağını düşünüyor ve istiyorum.
Bize karsı ALBA formasıyla oynamadı. Simdi tam hatırlayamayacagım ama yaz icinde bir sitede Owens'ın bir takıma transfer olacagını okumustum. Albadan daha dusuk profilli bir takımdı adını hatırlayamıyorum.Alp Erdem' Alıntı:arkadaşlar murat hoca nın owens ı en son lasta cup finalinde gördü.alba da oynamıştır o maçta.heralde aklına bir şeyler yattıki kafasında 1-2 plan hazırladı ki böyle bir transfer yaptı galatasaray diyerek en iyimser tarafından düşünmek istiyorum.ancak bu kadarlık iyimserliğe bile hala büyük bir soru işareti.işallah bütün taraftar olarak haksız çıkarızda en yararlı oyuncularımızdan biri olur owens.
Fatih Hısım' Alıntı:zaten bu sene sürekli Hüseyin üzerinden oynamaliyiz. gecen yil sürekli dis sut ile oynadik icerden sayi bulamadigimiz icin. bu yil bu degismeli.
Sadece noktadan sonra büyük harf kullanılmaz özel isimlerde büyük harfle yazılır evt cümlede biraz anlam bozukluğu var doğrudur forumda yeniyim mazur görünSerdar Aslan' Alıntı:Öncelikle herkese merhaba;
Bu seneki Murat Özyerin açıklamalarından sonra alınan oyuncular, bizi aldattı Murat Özyer. Biz yine takımı alıp götürecek bir şutör beklerken Avery filan ben Murat Kayanın çok iyi bir şutör olduğunu düşünüyorum. Yalnızca istikrarı yakalaması lazım o da zamanla olacaktır. Bir Gerald Fitch kadar olamasa da bence Murat Kaya 2 numara yükünü kaldırabilecek kapasitede.
Düzeltme: Türkçe´de cümlenin sadece ilk harfi büyük olur. (Onur)
Düzeltme2: Cümleleri anlaşılabilir şekilde yazarsan insanlar daha yazılarını okumaktan keyif alabilirler. (Arda)