Chris Owens

Yine iyidir ben 1 bekliyordum en sağlam olduğumuz ikinci yere aldık o da iyi :)
Cemal i direk kiraya versinler birşey yapsınlar yazıktır.
Tabi Owens 3 oynamazsa.Ki oynatıcak sanırım.

Re: Chris Owens Galatasaray Cafe Crown?da

İyi bir oyuncu ama ben 3 nuamra bekliyordum olmadı. Umarım son olark birde onu alırlar... Owens bize birşeyler katar Dee ile iyi anlaşır umarım. Bu durumda Cemal'in kiraya verilmesi iyi olur çünkü süre bulmakta çok zorlanır. Gaines ve Owens'tan süre bulması zor...

Re:

Murat İnal' Alıntı:
Yine iyidir ben 1 bekliyordum en sağlam olduğumuz ikinci yere aldık o da iyi :)

Bu kadar işte... :)
Basketbolda anlamsız işler yapmaya devam ediyoruz. Her ne kadar forumda kişiliğiyle alakalı olarak sevilsede ben hocamızın bir bildiği olduğuna inanmıyorum. Bu saatten sonra transfer olsada takımın düzenini sağlayacağını zannetmem. Koch gibi birini çıkarabilirsek, takımı sırtlayacak biri çıkarsa başarılı olabiliriz. Dee'yi merak ederek sezona giriyorum(z). Hayırlısı olur umarım.

Yahu daha 30 saat önce Avery gönderilir derken adamın kankasınıda getirdik :) anlam bu sanırım.
Umarım hocamız haklıdır kendini tehlikeye atıyor başka birşey değil.

Re: Chris Owens Galatasaray Cafe Crown?da

1936 Berlin Olimpiyat Oyunları'nda dört altın madalya kazanan ünlü Amerikalı atlet Jesse Owens'ın yeğeni olan Chris Owens, bugün İstanbul'da olacak / DHA

Amcası dünya tarihi için önemli bir insan... 1936'da Berlin'deki iktidara isyan etmiş biridir. Alakası olmayabilir ama amcasına değinmeden geçemeyeceğim. (akrabalığı amca-yiğen mi emin değilim.)

Eski Cimbomlu Pistons'da
Geçtiğimiz sezon Galatasaray Cafe Crown forması altında izlediğimiz Amerikalı oyuncu Gerald Fitch, NBA Ligi takımlarından Detroit Pistons ile sözleşme imzaladı.

Gitmesi murat hocanın gerçeklerine ve anlayışına göre iyi oldu ancak bu seneki takımımızda liderlik vasıflarını üstlenecek ,kritik dakikalarda insiyatifi ele alabilcek lider oyuncumuz olablirdi :roll:

Avery'den pek ümitli değilim,vasatı aşamaz,Malik Dixon ve Brian Tolbert'ı gördükten sonra bu tür oyuncular basit kalıyor,Dee geldi,Cüneyt'te var,Avery hangi pozisyonda oynayacak,şutörlük yapamaz,bize eski oyuncumuz Lloyd Daniels gibi öldürücü bir şutör lazım,keşke Fitch kalsaydı,Owens yararlı olabilir ama taraftarı heycanlandıracak bir transfer değil,eğer bu transferlerde Murat Hoca direk sorumluysa ben hayal kırıklığına uğradım,bence geçen seneyi arayacağız gibime geliyor.

Re:

Fatih Hısım' Alıntı:
Fitch ve liderlik?? Fener macinda gördük..eksik kalsin.
ne bekliyordun ki fener macında???? yenmeyi mi???? karsında ki takım 3 senedir beraber oynayan,hatta bircogu milli takımda beraber oynayan kişilerden oluşmuş bize göre kat be kat üstün bir takım dı,solomon da bencil ama solomonun arkadaşların ibrahim mirsad ömer onan semih basden clark vs vs
tek başınamı alacaktı maçı?????ikili sıkıstırma geldiğinde şutları kim sokacaktı???o macta cok ta kötü oynadı ama 25 sayı atsaydıda biz o macı kaybedecektik,iyiki acılan pankarta gelmedi hee fitch!!! vurun abalıya!!! o kadar kötü de neden NBA in cok iyi takımlarından birine gitti
büyük maclarda kötü oynadı evet ama nedeni belliydi,çünkü taraftarda takımda biliyordu ki biz efese ülkere telekoma karsı galibiyeti fitchden bekliyorduk bu da baskı yarattı(zaten baska türlüde kazanmazdık),acaba roller değişseydi solmon bizde fitch onlarda olsaydı kazanabilecekmiydik??solomona tam saha baskı yaparsın sıkıstırmalarla top göstermezsin top eline zaten az gelir oda her geldiğinde potaya atar,kimse kendini kandırmasın gecen yıl ki takımımız kötü bir takımdı,gecen yıl zaten ilk 4 ün dısındaki takımlar hep son anda kurulmus derme catma takımlardı,bu takımın 4 lük için rakibi besiktastı o da zaten ikinci yarı dagıldı,basketbol tek kişiyle oynanmaz ya da oynamaya mecbur edilmez...

Jesse Owens atletizmin Pele'sidir, çok hikayesini okumuştum, Jesse Owens ismini duyunca bizim Owens'a kanım kaynadı birden :) bence amcasının babası falan olabilir, bayağı bir kuşak farkı olması lazım çünkü :)
Yeni oyuncumuzun genleri bayağı sağlam :)

Re:

Cengiz Bozkurt' Alıntı:
Jesse Owens atletizmin Pele'sidir, çok hikayesini okumuştum, Jesse Owens ismini duyunca bizim Owens'a kanım kaynadı birden :) bence amcasının babası falan olabilir, bayağı bir kuşak farkı olması lazım çünkü :)
Yeni oyuncumuzun genleri bayağı sağlam :)
hitleri cıldırtan adam olarak biliyorum,o sene berlinde 8 dalda altın madalya alıp hitlerin 2 dünya savasını acmasına vesile olan adam :)

Avery memlekete alışsın diye yapıldı anlaşılan bu transfer. Gaines potaya yakın iyi işler yapıyor. Owens ise post'tan şut atabiliyor. Üçlük konusunda ise ikisi de kötü. Drive konusunda owens eh işte. Hüseyin geldikten sonra bizim ihtiyacımız olan 4 numara sayı bulan, iç ve dışardan şut atabilen, drive edebilen bir oyuncu portresi oldu. İki oyuncu ile bu işleri çözmek mümkün. Ama biz de iki yabancı p.f olmasına rağmen dış şut işini çözemedik ki bence şu aşamada en acil ihtiyacımız buydu.

Çözüm: kalmadı. 5 yabancı kullanılsa da bir çözüm oyuncu yollamadan mümkün değil gibi. gaines ya da owens yollanır dışardan şut sokabilen bir p.f alınır ve skorer, şutör bir s.f alınır. bu yapılamyacağına göre bari şutör skorer kısa bir forvet ile anlaşabilsek.

owens üç oynayamaz. zorlamak da çok anlamlı olmaz. Sabır - sabır. plansız, programsız bir transfer sezonu daha geçiriyoruz. Oyun kurucu alıyoruz sonra potansiyelli bir oyun kurucu bulunca onu da alıyoruz. 2 senedir takım kısa forvet arıyor. vs..

bardağın kötü tarafından bakmamaya çalışacağım. aslına bakarsanız efes ahricidneki takımların hepsinni kağıt üstünde bizimki gibi problemleri var. Fener'in Tanjevic ve aldığı oyuncuların (vidmar ve yeniden anlaşdığı ıra) vasatlığı söz konusu. telekom'un hala pivotu yok. ve kısa pozisyonunda skorer bir oyuncusu yok ama tonlarca yerlisi var. Rotasyonu Ercü'nün oturtması zor olacak. Beşiktaş'ın pota altı zayıf. yerli oyuncusu olmaması onları çok zorlayacak. Biz her şeye rağmen iyi bir üç numara alarak iddialı bir konuma gelebiliriz.

arkadaşlar murat hoca nın owens ı en son lasta cup finalinde gördü.alba da oynamıştır o maçta.heralde aklına bir şeyler yattıki kafasında 1-2 plan hazırladı ki böyle bir transfer yaptı galatasaray diyerek en iyimser tarafından düşünmek istiyorum.ancak bu kadarlık iyimserliğe bile hala büyük bir soru işareti.işallah bütün taraftar olarak haksız çıkarızda en yararlı oyuncularımızdan biri olur owens.

hayir Owens o maclarda oynamadi. Alman sitelerinde Owens hakkinda detayli bilgi istedim. Zone icinde süper bir oyuncu dediler. sampiyonluk hedefleyen bir takim icin de uygun dediler. Alba gecen sene onu bizim Fitch'i kullandigimiz gibi kullanmis. yani isler yerinde gitmiyorsa ver Owens'a o sallasin misali. ama bu oyuncu gercekten cok bencilmis. yani topu alinca kolay kolay vermiyormus bir daha. gereksiz gereksiz zorluyormus (tam sevmedigim tipik amerikali oyun tarzi) ve milletin tepesini attiriyormus. sezon icinde Alba taraftarlari arasinda bir sürü anti Avery'ci ve anti Owens'ci türemis. ama baktigimiz zaman bunlar takimin en skorer oyunculari. yani benim kanaatime göre gülü seven dikenine katlanir misali oyuncular Fitch gibi. onun kadar karakteri bozuk degiller tabiki. burda is Murat Hocaya düsüyor. özellikle Owens a avrupa basketbolunu ve iceriye drive edince disariya assist yapmayi ögretmesi gerekiyor. yoksa isimis is. bence transferlerin hepsi cok riskli.

hiç kimse okadar bencillik yapamaz geçen sene geraldın etrafında kimse yoktu ama be sene gaines,hüseyin ve dee var bu oyuncu hiç birinden büyük değil ve mecburen haddini bilip bulduğu ile yetinecek.yetinmezse hem takım hemde biz taraftarlar tepkimizi koyarız.

zaten bu sene sürekli Hüseyin üzerinden oynamaliyiz. gecen yil sürekli dis sut ile oynadik icerden sayi bulamadigimiz icin. bu yil bu degismeli.

Re:

Fatih Hısım' Alıntı:
zaten bu sene sürekli Hüseyin üzerinden oynamaliyiz. gecen yil sürekli dis sut ile oynadik icerden sayi bulamadigimiz icin. bu yil bu degismeli.
İstesekte kıslardan verim alamıyoruz ki :)
Ben murat kayanın kolej kariyeri dışında istikrarı bırak doğru düzgün süre aldığını görmedim keza tufanda her ne kadar taraftarın gönlünü feth etsede şutu bi ibrahim kutluay değil
mecburen Dee ve averynin eline bakıcaz :p

Öncelikle herkese merhaba;
Bu seneki Murat Özyerin açıklamalarından sonra alınan oyuncular, bizi aldattı Murat Özyer. Biz yine takımı alıp götürecek bir şutör beklerken Avery filan ben Murat Kayanın çok iyi bir şutör olduğunu düşünüyorum. Yalnızca istikrarı yakalaması lazım o da zamanla olacaktır. Bir Gerald Fitch kadar olamasa da bence Murat Kaya 2 numara yükünü kaldırabilecek kapasitede.

Düzeltme: Türkçe´de cümlenin sadece ilk harfi büyük olur. (Onur)

Düzeltme2: Cümleleri anlaşılabilir şekilde yazarsan insanlar daha yazılarını okumaktan keyif alabilirler. (Arda)