CL 2.hafta | Galatasaray 0 Braga 2

Ayaklarımız yere basmaya başlamıştır artık. Ciddiye alırsak yeneriz ama Fatih Hoca'nın da karşı çıktığı rüya takım modundan çıkmak gerek.
 
Dün gece gs tv'de braga maçını izledim.açıkcası beklediğimden daha iyi takım ani hücuma çıkıyorlar hücum oyuncuları seri ve efektif.Oyun kontrolünü kesinlikle vermemeliyiz.
 
Valla ben Ordu'ya puan kaybedecigimizi bildigim için iddada bile oynamadım Galatasaray'a. Ama Braga maçında KESİN olarak galip gelecegimizi düşünüyorum, yanına 2 maç koyup 10-20 TL atacagım ! Ordu maçının aksine Arena'da ki Braga maçında Galatasaray'ın çok iyi performans gösterip taraftarımızın desteğiyle güzel bir sonuç alacağımızı düşünüyorum.
 
Eğer maçı kazanırsak en büyük pay Arena'yı dolduran taraftarımız olacaktır.Çok çok önemli bir maç olası bir yenilgide gruptan çıkma durumumuz ciddi anlamda sıkıntıya girer.

2003-2004 te Westfalen'de Juve'yi 2-0 yenmiştik en son (iddaasız olduğumuz L'pool maçını saymıyorum) Hakan'ın golleriyle. 90+uzatmalar aynı konsantrasyon ile oynamak zorundayız.Braga boş takım değil onlarında son şansları Cluj yenilgisi sonrası.
 
Galatasaray'a tecrübesiz hakem!

Galatasaray'ın, UEFA Şampiyonlar Ligi (H) Grubu ikinci maçında 2 Ekim'de sahasında Portekiz'in Braga ekibi ile oynayacağı karşılaşmayı Norveçli hakem Tom Harald Hagen yönetecek.

UEFA'nın resmi internet sitesinde maç programında yer alan bilgiye göre, Türk Telekom Arena'da saat 21.45'te başlayacak karşılaşmada Tom Harald Hagen düdük çalacak.

Dag-Roger Nebben ile Magnus Lundberg'in yardımcı hakem olarak görev yapacağı müsabakanın dördüncü hakemliğini ise Geir Age Holen üstlenecek. Maçın ilave yardımcı hakemleri ise Espen Berntsen ve Ken Henry Johnsen olacak.

Hegen, Şampiyonlar Ligi grup maçları aşamasında bu zamana kadar sadece iki müsabakada görev aldı. Bu maçlar ise şöyle; AC Milan - BATE ve Galati - Basel...
 
Umut-Elmander ilk 11 ine donmek lazim...Burak 60 dan sonra taze guc olarak oyuna girmeli bence.
 
Ben avrupa'da tek forvet oynaması gerektiğini düşünüyorum.en azından ligde denemek lazım 1 kerede olsa

-------------Muslera----------------
---Eboue---Semih---Dany-------Hakan-----
----Amrabat---Hamit---Melo------Emre-----
--------------Selçuk----------------------
--------------Umut------------------------
 
Braga'yı ciddiye almak lazım, daha doğrusu Şampiyonlar Ligi'nde her maçı ciddiye almak lazım. Sabırlı ve kontrollü oynamak gerekli. Bu bizim tarzımıza pek uygun olmasa da kritik bir durum. Çünkü bilinçsiz saldırılarımıza hızlı ve etkili kontra ataklarla karşılık verebilecek bir ekip. Bu da bizi hüsrana uğratır. Ben gayet umutlu ve takımdan eminim ancak yine de sistem içinde biraz dikkatli oynamalı, gereksiz açıklar vermemeliyiz.

ŞL'de Muslera'ya güveniyorum, çünkü konsantrasyonu daha yüksek bir biçimde oynuyor bu sene. Ligde de yer yer bunun sıkıntısı oluşabiliyor, ancak ManU maçında ciddi maçlarda nasıl güvenilir bir adam olduğunu gösterdi. Bunun yanı sıra Selçuk'un dümene geçme zamanıdır. Forvette ise Burak&Umut ideal seçim. Zira bu takımın bana göre birinci forveti Burak Yılmaz'dır.
 
Biletler tükenmiş sanırım 50 bin kişilik stadı dolduramayacağımzı söyleyenler vardı 80bin bilet olsa bu maçda hepsi satılırdı
Şükür ki ait olduğumuz yerde şampiyonlar ligindeyiz

Grupda bu hafta bazı şeyler şekillenebilir Man.u Cluj deplasmanından 3 puanla dönerse birincilik şansımız kalmaz Bragayı yenip üç ve dördüncü hafta cluj ile ikincilik kapışmasına gireriz
Bragaya puan kaptırırsak ikincilik potasına onlarda girer bu durumu hiç istemeyiz

Cluj Man.u dan bir puan çalarsa grup tam bir cadı kazanına döner Cluj ile birlikde hala brincilik potasında oluruz açıkcası bende bu ikinci seçeneği istiyorum bu grupdan birinci çıkmalıyız

Özlemişim gurpdan çıkma hesapları yapmayı :D tadını çıkarayım dedim ::D
 
Bana Kalırsa Bu Maçta Kilit Adam Melo . Vereceği Katkı Büyük Oranda Oyunumuzu Şekillendirecek . Bi Takım Sıkıntıları Var Gibi Sanki .
Geçen Yıldan Çok Farklı / İsteksiz. Bariz Bi Şekilde Selçuğun Oyununuda Etkiliyor. Biran Önce Toparlanması Lazım.
 
Bu maçta Engin oynamalı bence ve Burak Umut forvetiyle çıkmalıyız.Hakem hatası olmadıkça gruptaki ilk galibiyetimizi alıcağıımızı düşünüyorum.Hamit yokmuş elmanderin durumu ise belirsizmiş
 
Ben avrupa'da tek forvet oynaması gerektiğini düşünüyorum.en azından ligde denemek lazım 1 kerede olsa

-------------Muslera----------------
---Eboue---Semih---Dany-------Hakan-----
----Amrabat---Hamit---Melo------Emre-----
--------------Selçuk----------------------
--------------Umut------------------------

Güzel bir yaklaşım olmuş, ben de böyle düşünüyordum bir aralar. Mantıklı.
 
Bu maça engin ile başlamak intihar olur.

----------Muslera-------------
---Eboue---Semih---Dany---Hakan----
----Amrabat-Selçuk--Melo---Emre-------
---------Burak---Umut-----------------
 
-----------Nando Muslera-----------
---Eboue---Semih---Dany---Riera---
---Emre---Selçuk---Melo---Amrabat----
---------Sercan(!)---Umut)-----------

Solda Vasıfsız , Kaplumbağadan Hallice Hakan Baltayla Başlamaktansa Rierayı Tercih Ederim . Varsınlar Kevgire Çevirsinler Yine. En Azından Daha Fazla Lüksümüz Olur Hücumda.
Forvet Hattına Gelince ; Eğer Elmander Oynayamayacaksa Bu Maçta , Umut - Sercan İkilisini Denemekte Fayda Var . Burak Sonradan Girince Daha Etkili Olur Diye Düşünüyorum.
 

Üst