Cumhurbaşkanlığı Kupası | Fenerbahçe: 63 - Galatasaray Odeabank: 53

Selamlar öncelikle herkese;

Uzun zamandır giremiyordum siteye doğru düzgün, böyle bir maçla dönmek de güzel oldu. Herkesin Samsun'daki maçı konuşup şu maçı ciddiye almaması insanın canını sıkıyor haliyle.

Ama biz her şeye rağmen imkanı, vakti olan herkesi ağırlamaktan memnuniyet duyarız. #CimbomMersineGeliyor

Gitmeyi düşünen değil; gidecek olan var.

Herkese ve herşeye rağmen Ekrem Hoca ve oyuncular onurlu mücadelelerinde yalnız kalmayacaktır.

Ekrem hoca ne olursa olsun pes etmeyen mücadele eden inanan ve bunu oyuncularına aşılayan bir insan. Bu yüzden bu kazanmak kadar önemli bir durum. Umarım Ekrem hocanın istediği gibi olur her şey. Ona inanıyoruz.

Ekrem Hoca´nın da Mersin´in de elinden gelenin en iyisini yapacağından şüphem yok.

Evet, kağıt üstünde rakibimiz favori ama bu tür maçlarda yüreğini sahaya koyan bir adım öne geçiyor. Kadrolar arasındaki güç farkına rağmen Ekrem Memnun´un takımının sonuna kadar mücadele edeceğine inanıyorum.

Zaten taraftar olarak en büyük beklentimiz de bu değil mi?

WNBA Final serisi ilk maçında Minnesota Atlanta'yı 84-59 mağlup etti ve seride 1-0 öne geçti.

Final serisindeki diğer karşılaşmalar 8-10-13-16 Ekim'de oynanacak.

8 Ekimdeki karşılaşma kritik öneme sahip; eğer Atlanta evinde oynayacağı bu karşılaşmayı kaybederse seri muhtemel bir sonraki maçta biter.

Temennimiz serinin son maça kadar uzaması yönünde, zira Sancho'nun sakatlığınındevam ettiğini düşünürsek final serisinin son maça kalması Fenerbahçe'nin de Angel'dan mahrum kalması anlamına gelecek.

Maça 6 gün kalmış olmasına rağmen resmi site dahil hiç bir yerde duyuru yok, şubeye verilen önem için sözün bittiği yer olsa gerek. :)

fenerin yabancıları karşısında sanki zayıfız

FB nin yabancıları Angel-Cappie-Yacoubou-Bibrzycka-Matovic-Verameyenka olarak 6 yabancısı var. Buna ek olarak Nevlin ve Quanitra olarak iki devşirmesi var. Yani toplam 8 yabancısı var :) Buna TD sistemi diyoruz.

Türkiye ligine gelince 4 yabancı + 2 devşirme ile karşımıza çıkacaklar. ( bizim devşirme oyuncumuz da yok ! )
2 uzun devşirmelerinin olduğunu düşünürsek. Ben herkesin aksine lligde bize karşı Yacoubou'nun oynamayacağını düşünüyorum onun yerine şutu olan Verameyenka'nın oynayacağını tahmin etmek zor olmasa gerek.
Yani ligde bize karşı olağan dışı şeyler olmazsa Cappie-Angel-Verameyenka ve Matovic oynayacaktır. Ancak Matovic'in form durumuna göre Yacoubou'da oynayabilir.

Bize gelince ;
Guard ve 5 numarada sıkıntı çekeceğiz gibi duruyor.
Işıl-Özge
Zellous-Ayşe-Esra
Alba-Şebnem
Sancho-Bahar
Kelsey Bone-Nevriye

Ekrem Hoca gördüğüm kadarıyla bu yıl Ayşe'yi hazırlıyor çok şans verecek umarım Ayşe iyi işler çıkarır. Zellous'da yer yer 1 numara oynayacaktır. En büyük kozumuz asla pes etmeyen Ekrem Memnun hocamız.

Karşılaşmanın hakem üçlüsü Engin KENNERMAN, Fatih ARSLANOĞLU ve H.Can CİHAN olarak açıklandı.

Halit Can CİHAN B klasman bir hakem.

Engin KENNERMAN'ın egemenliğinde geçecek bir karşılaşma bizi bekliyor.

Sert savunmamıza üst üste fauller çalarak bizi sindirmeye çalışacaktır.

Allah yardımcımız olsun...

Bu maç Kaçmaz Bence FB Angel Formsuz Fakat oynayacak Sezona İyi başladığını düşündüğüm bibricka yı dışarda bırakmak zorunda kalacaklardır... Capy Angel Verameyanka - Yakubu ...

Shavonte Zellous hamlesi ile skorda rahatlarız... Sayı olarak sıkıntı hep çektik gecen sene Fakat kim olursa olsun sahada hep savunmada iyi işler çıkardık. Alba artık iyi işler yapacaktır.. Zellous da +20 atacaktır. Bone bakalım neler yapacak... Işıl 10 sayı gibi katkı yaparsa maç bizim olacaktır...
ekrem hocaya çok güveniyorum TAkım iyi işler çıkaracaktır... Allah Yardımcımız olsun...
AKLIMA GEÇEN SENE Kİ FİNAL SERİSİ İLK MAÇI GELDİ FAVORİ FENER UMUT YOK FAKAT BEN SALONDA :D Bu maça gitmek istiyorum çok fena Medyada aşırı feneri ağır bastıkları için Gitmek Şart Oldu....

NOT : GİDECEKLER VARSA BENİ DE GÖTÜRSÜN :D