Darius Songaila

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, 2010 - 2011 sezonunda NBA takımlarından Philadelphia 76ers forması giyen Litvanyalı pivot Darius Songaila ile 1 senelik kesin anlaşmaya varmıştır.

2.06 metre boyunda 33 yaşındaki sporcu, kariyerinin son 8 yılında NBA takımlarından Sacramento Kings, Chicago Bulls, Washington Wizards, New Orleans Hornets için de mücadele etti. Litvanya Milli Takımı'nda da yer alan oyuncu, dört ve beş numaralı pozisyonda görev yapıyor.

Yeni sporcumuza Galatasaray kariyeri boyunca üstün başarılar dileriz.

http://www.galatasaray.org/basketbol/erkek/haber/10555.php
 
yönetime tebrikler dah bir sene önce isimini agızımıza almakdan cekindigimiz oyuncuları klübe kazandırdık helal yönetime oktay hocaya
 
Çok iyi bir 4-5 numara aldık.Alabileceğimizin en iyilerinden biriydi Darius ve 10 senelik bir NBA kariyeri var.İnşallah sakatlıksız iyi bir sezon geçirir başarılar diliyorum hayırlı olsun. :)
 
Songila FA olarak geldi bize, lockout ile herhangi bir ilgisi yok.

Hayırlısı olsun, umarım maksimum katkı verir parçalıya.
 
dairıus songaıla yı 2 snylıklte olsa danıel santıago ıle karıstırıp kısa surelı soka gırdım:)cok ıyı bır transfer oldu bence,orta mesafe sutları ıle bu takıma cok sey katacaktır.
 
Hayirli olsun.Cok iyi transfer.Zayif karnimiz 3 ve 5 numaralar kaldi.Butce uygunsa 5 uygun degilse cok iyi bir 3 alinip transfer kapatilsin.Nachbari cok isterim henuz imzalamadiysa kimseyle.
 
Sakatlığı konusunda çok büyük tedirginliklerim var..Bi de eskiye oranla yine ayakları ne kadar hızlı bu sene görücez..Bu endişeleri bi kenara koyarsak,Gazanfer de twitter da yazmış Macijauskas ismini,Lavrinovicler,Kaukeanas,Kleiza falan geçiniz onları..Litvanya'nın iki önemli yıldızından biriydi Songaila..Boyu 5 numara için kısadır ama mücadelecidir..Orta mesafe şutu çok sağlamdır..Ayrıca pota altı zayıf olarak gösteriliyo ama çembere gitmeye de korkmaz..Cesareti ve özgüveni yüksek bi oyuncudur..

Herşeyi geçin,her milletten oyuncuya laf söyleyebilirim ama Litvanya ekolünden gelen herkese müsamaham sonsuzdur..

3 numara alınmayacak gibi ama bi Alan Anderson,bi Keselj,bi Tepic,olmadı Jasa tekrar alınsa keşke :)
 
Hayırlı olsun. Hepimizin aklında sakatlıkla ilgili kuşkular var umarım yersiz kuşkulardır bunlar. Gelir ve tertemiz, çok güzel bir sezon geçirir. Onunla beraber EL seviyesine ulaşmış oluruz. Ama hala 5 numara ve 3 numara pozisyonu biraz ortada kaldı gibi oldu :)
 
İmzalar atılalı 15 dakika ya oldu ya olmadı bir daha resmi açıklama gelmeden başlık açmamaya özen gösterelim lütfen.

Bu arada lockaut dan bağımsız olarak aldık en az 1 sene bizde ve yıllık ücreti 500 bin avro dur.
 

Üst