Darius Songaila

Tabi tabi her yerde paylaşabilrsiniz abi kesin bilgidir bu alacağı ücret bilgisi.

Birileri bizimle ilgili her olumlu gelişmede atlıyorda.

Litvanyalılar ülkesine dönmediği için oldukça üzgün Avrupa'da fark yaratır diyorlar

Bu arada Lakovic'de abartı bir para almadı ise gayet makul bir bütçe ile ücret dengesi açısından da gayet ideal bir kadro kurduk.Takım olma yolunda oyuncuların aldığı üzcretler arasında uçurum olmaması da önemli.

Mahmuti aslında hali hazırda da bir koçtan fazlası muhtemelen Hakan Bey'e 3-4 oyuncu ismi verip ne pahasına olursa olsun alın dese en az biri ikisi alınır ama Oktay Hoca bütçe dengesine dikkat ediyor ve ederinden fazla (overpaid mı idi ecnebicesi) ücrete oyuncu getirmeye özen gösteriyor

Açıkcası Oğuz gibi saf 5 numara ama savunma yapmayan yumuşak biri yerine Songalia gibi 4,5 numarayı tercih ederim...
Zannedersem Oktay Hoca'nın oynatacağı sistemde saf 5 numaranın yeri yok zaten...
Ermal'i bu kadar kolay gözden çıkardığını da hesaba katarsak...
Hayırlı olsun, Rytas gidecek diye duymuştum, özenmiştim açıkcası...

Kutay abi Oktay hoca bütçeye inanılmaz dikkat eiyor ben teknik ekipten bazı insanalrla konuşuyorum sık sık bana söyledikleri hep öyle çok fazla paralar harcayarak değil takım olarak başarı kazanacağız şeklindeydi.

Şuna emin olabilirsin abi Lakovic de öyle hayvani bi para almıyor. Bizim para sorunumuz yok ama genede çok dikkatli harcıyor Oktay hoca.

Kutay abi Oktay hoca bütçeye inanılmaz dikkat eiyor ben teknik ekipten bazı insanalrla konuşuyorum sık sık bana söyledikleri hep öyle çok fazla paralar harcayarak değil takım olarak başarı kazanacağız şeklindeydi.

Şuna emin olabilirsin abi Lakovic de öyle hayvani bi para almıyor. Bizim para sorunumuz yok ama genede çok dikkatli harcıyor Oktay hoca.

Alındığına göre tabi ki Oktay hoca ve teknik ekip dikkate almıştır herşeyi ama sakatlık durumu nedir biliyo musun Şamil?

Veya bilen başkası var mı?

Hayırlı olsun, güzel transfer oldu bence. Maç eksiği sorunu çıkmazsa fayda sağlayacaktır. Verdiğimiz ücret de uygunmuş..

3 numara transferi de bekliyorum ben, bakalım olacak mı...

Bir anda sadece para harcayarak bu işlerin olmadığını Oktay hoca bizden daha iyi biliyor.Takm olmak çok daha önemli

F.A ları görünce direk gözüme çarpmıştı burada da yazdım ama gelmesini pek beklemiyordum .

Hayırlı olsun harika transfer bütçeyi çok akıllıca kullandığımızı düşünüyorum.

Tabiki abi para harcayacağımız günlerde gelecek ama bunuda üstüne koya koya zamanla yapacağız, hemen ikinci seneden 20 milyonluk takım yapmayacak kadar mantıklı insanlar var şubede.

Sarper sakatlık durumu ile ilgili bilgim yok ama özellikle uzun konusunda biraz sıkıntılıyız Oktay hoca gerekli araştırmyı muhakkak yapmıştır şu ortamda bi süre faydalanmyacağı oyuncuya bel bağlamaz Oktay hoca. Yani uzun süreli gelmeyecekse Ersan'ı istemem diyen bir insan sakat oyuncu transfer etmez diye düşünüyorum ama bi bilgim yok o konuda.

zaten bütçemize göre oldukça fazla buy out ödüyoruz 2 senedir. ilkan a ödedik furkana ödedik. ha bu önceden tasarlanan bir tercihti eleştirmiyorum çünkü yerli anlamında ciddi yapılandık. gelecek sene buy out filan ödemeyiz.

Oyunculuğuna söylenecek söz yok ama 33 yaşına gelmiş ve karıyeri düşüşte bir oyuncunun transferini iyi transfer olarak yorumlayamam asla.

Sadece savaşsın ve savunma yapsın başka hiçbirşey beklemiyorum.

Hayırlı olsun.

Oyunculuğuna söylenecek söz yok ama 33 yaşına gelmiş ve karıyeri düşüşte bir oyuncunun transferini iyi transfer olarak yorumlayamam asla.

Hayırlı olsun.

Kim gelseydin arkadaşım peki ? varsa önerin söyle ? Darius'a iyi dememek bence çılgınlık olur ..

Oyuncuyu çok fazla izlemedim ama yazılanlar ve kariyerinden anlaşılacağı gibi iyi bir oyuncu. İnşallah sakatlıksız güzel bir sezon geçirir bizimle. Hayırlı olsun.

Hayırlı olsun.

Yok artık.

Bu adam Avrupa'nın en yetenekli Power Forward'lerinden biri, savaşsın ve savunma yapsın başka bir şey beklemiyorum demek ne oluyor? Sadece savunma yapacaksa çok kötü transfer, onu bir baştan söyleyelim de...