Darius Washington

Re: Darius Washington Galatasaray Cafe Crown'da

Oyuna basket faulle döndü.Umarım sakatlığı nüksetmez de tüm maç boyunca izleriz.Yalnız şuandaki gibi devam giderse forumda "Darius Washington oleeeey" sesleri duyabiliriz :)

Şimdi Letonya-Makedonya maçını açtım 1. periyot 1.25sn kalmıştı izlemeye başladığımda. serbest atışın 2.si basket (1.sini izleyemedim) artı 2 üçlük(biri orta sahanın 2 adım önnden son saniyede) toplam 7 sayi!!!

Darius Washington Efes Cup'ta ilk periyot itibariyle;

3/3 3 sayı,1/1 2 sayı,2/3 serbest atış isabeti ile 13 sayıyla oynuyor...

Son saniyede ortasahaya yakın attığı 3 sayılık basket de çok güzeldi.

Ilk çeyrek sona erdi ve Darius Washington şu an itibariyle Makedonya' nın en çok katkı yapan oyuncusu durumunda.

Eski oyuncumuz Darrell Mitchell tarzında ama ondan daha tecrübeli ve yetenekli bir oyuncu gibi göründü.

Makedonya kenar yönetimi ikinci çeyrekte Darius Washington' dan pek faydalanmadı. Makedonya' nın maçı önde ve rahat götürmesi de bunda bir etken. Eski Aris ve Real Madrid' li Jeremiah Massey' de bu rahatlığın sonucu kenara çakıldı kaldı ;)

Makedonya' nın renklerinin de SARI-KIRMIZI olması hoş bir tesadüf ;)

Ayrıca belirtmekte fayda var 2007-2008 sezonunda Massey ve Washington birlikte Yunanistan' da Aris formasıyla Euroleague' de mücadale etmişlerdi.

Washington'ı daha önce izlememiştim ama anlatılan Washington ile izlediğim Washington arasında fark var.

Oyunda kaldığı sürece çıkarılabildiğim yetenekli ve oynamayı seven bir oyuncu oluşu. Katkı verecektir..

İzlediğim kadarıyla çok beğendim ya da kadroda çok sırıtıyor kalite olarak iyi bir oyuncu almışız kısaca :p

was harbi wassssssss dedirtdi bana helal 3 te 3 üçlük çaktı adam iyi valla takımımıza yakışır

3/3 3 lük atmış adam michael jordan oldu,3 lük atmakla mı iyi oyuncu olunuyo geçen sene tolliver da beşiktaşa 5 tane 3 lük atmıştı :) washington sıradan bi oyuncu hiç öyle wawww filan yapmayın boşuna duyanda avpuda cska,barcelona,panathinaikos ta filan oynadı zannetcek .....

mert-yılmaz' Alıntı:
3/3 3 lük atmış adam michael jordan oldu,3 lük atmakla mı iyi oyuncu olunuyo geçen sene tolliver da beşiktaşa 5 tane 3 lük atmıştı :) washington sıradan bi oyuncu hiç öyle wawww filan yapmayın boşuna duyanda avpuda cska,barcelona,panathinaikos ta filan oynadı zannetcek .....
Mert hoşuna gitsede gitmesede bu seneki takım bu YA SEV YA TERKET.

Nereden geliyor bu negatiflkik ?

mert-yılmaz' Alıntı:

Hocam galiba küçükken topun inşaata kaçmış senin.Başka türlü açıklanamaz yani :) :) :)

mert-yılmaz' Alıntı:
sıradan bir oyuncu kesinlikle değil çok iyi olmasa da iyi bir oyuncudur wash.
Ayrıca unutmadan bizde cska barcelona pana falan değiliz
Keşke olsaydık ama değiliz durum bu

Mert!

Darius iyi oyuncu, guard mevki için bence iyi bir tercih oldu!

Senin forumda yaratmaya çalıştığın negatifliğin amacı nedir bilmiyorum ama şunu bil ters etki yapıyor, sen takımla alay ettikçe bizler daha çok sahipleniyoruz!

Son olarak senin Vidmar, D.Smith ve Bacaksız Green için yorumlarını öğrenmek isterdim!

Keşke daha eski tanışsaydın forumla, o zaman anlardık senin engin basketbol bilgini:)

Mustafa Yağız ÖNDER' Alıntı:
[quote="mert-yılmaz":1ge9ym7b]3/3 3 lük atmış adam michael jordan oldu,3 lük atmakla mı iyi oyuncu olunuyo geçen sene tolliver da beşiktaşa 5 tane 3 lük atmıştı :) washington sıradan bi oyuncu hiç öyle wawww filan yapmayın boşuna duyanda avpuda cska,barcelona,panathinaikos ta filan oynadı zannetcek .....
[/quote:1ge9ym7b]

Nasıl böyle ön yargılı konuşuyorsun anlamadım.Bakalım bu sezon bi görek sıradan oyuncu mu değil mi ..Şimdiden sıradan denilmesi için erken bence.

D.Washington çok bencil oynamazsa, asist yapmayada çalışırsa, bence çok faydalı olacak!

Malik'ten sonra en faydalı guard oyuncumuz olur!

Arkadaş foruma Antu'dan atılmış bir yem olmasın .