Darius Washington

Re: Darius Washington Galatasaray Cafe Crown'da

Eyüp YILDIZ' Alıntı:
D.Washington çok bencil oynamazsa, asist yapmayada çalışırsa, bence çok faydalı olacak!

Malik'ten sonra en faydalı guard oyuncumuz olur!
Eyüp Abi, oyun kurucuda tam isabet sağladık diyebiliriz. Yabancı oyuncularımızı tek tek ele aldığımızda vasatın üstünde yerli oyuncularımızda
geçen sezona göre daha geniş gibi gözüküyor.Bir safkan 5 numara ve takım
kimyasıda tutarsa bu takım iş yapar gibi gözüküyor.

Bence 5 numara alınacak, ama lig başladıktan sonra!

Makedonya' daki Todor Gecevski (2.10 cm.) biz de iyi iş yapardı aslında ...
32 yaşında ama olsun 34 lük Hüseyin' i gördük ...

Aslında Letonya' dan Biedris ve Kambala' yı tercih ederiz ama Biedris senelerdir NBA' de, Kambala ise sanıyorum ki bu sezon Khimki ya da Ural Great tarzı bir takımla anlastı. Gecevski ise Adriyatik Ligi' nde son sıralarda yer alan Hırvatistan' ın KK Zadar takımının oyuncusu.

Bugün eli çok sıcaktı, attığı üçlüklerin haricinde yaptığı penetrelerle etkili oldu, ki bu en önemli hücum yetisi... Patlayıcı özelliği çok yüksek bir oyuncu olduğu için kısa sürede istatistik hanesini doldurdu. Makedonya koçu hazırlık maçlarında Washington'ı ilk beş başlatsada, 12-13 dakikadan fazla süre vermiyor. Letonya maçında 7 dakika içerisindeki performansıyla son durumunun iyi olduğunu gösterdi.

Arda EZER' Alıntı:
Makedonya' daki Todor Gecevski (2.10 cm.) biz de iyi iş yapardı aslında ...
32 yaşında ama olsun 34 lük Hüseyin' i gördük ...

Aslında Letonya' dan Biedris ve Kambala' yı tercih ederiz ama Biedris senelerdir NBA' de, Kambala ise sanıyorum ki bu sezon Khimki ya da Ural Great tarzı bir takımla anlastı. Gecevski ise Adriyatik Ligi' nde son sıralarda yer alan Hırvatistan' ın KK Zadar takımının oyuncusu.
Zalgrisle anlaşacak sanırım
Ben Kambalayı oldu bitti çok isterim bu takıma bu senede piyasası çok düşmüştü rahat bir şekilde alınabilirdi eskisi gibi milyon dolarlık kontratlara oynamıyor ayrıca saçlı halide değişik olmuş:)

wass ilk çeyrek oynadı sonra sakatlıktan dolayı süre almadı 7 dk da 13 sayı ,ayrıca bende inanmaya başladım içimizde ezikmi var ?? bu nedir yaw taaraftar olarak birlik olma zamanı delinin teki (kendi tabiriyle )ne güzel taraftarları bir araya getirmeye çalışıyor bir amaç uğruna ( o deli benim için BREVEHARD'dır ) bazılarıda nelerle uğraşıyor.

Beyler ARMA sevdalısı bizler onca şampiyonluk , UEFA kupası , süper kupa sahibiyiz ama lafı ezikler basketbola getirince boğazımız düğümleniyor , gözlerimiz doluyor yaklaşık 20 yıllık sevda bu , benim için futboldaki şampiyonluktan daha değerli şu anda Basketbolda şampiyon olmak...

Bu uğurda birşeyler yapılıyorsa taraftar olarakdiğer taraftarların omuz vermesi gerekmez mi ? En azından köstek olmayın. MURAT Hocayı bitirdinizde ne oldu .

Bugün Millilerimizi izledim rakip olarak görmediğimiz Beşiktaşın bile Engini var ya bizim , Eziklerin oyuncularını alkışladık sayılarıyla havalara zıpladık,i benim yüreğimdek eksikliği sizler duymadınız mı ? bu durumu değiştirme zamanıdır yönetime haber salma zamanıdır Her sezon İzmirden birkaç futbol maçımıza gelirim, Bu sezon bir maç hakkımı Oyak maçına kullanacağım O GÜN BEN İZMİRDEN GELECEĞİM

Ne acıdır ki bu lafı kabul etmeyenler olacaktır belki ama durum ortada Galatasaray Türk Basketbolunda yoktur.Bu inkar edilemez bir gerçek.Yukarıda yazan abimin laflarından sonra bunu birkez daha anladım.Milli takımda oynayan 12 dev adamdan 1 tanesi bile Galatasaray'lı olmaz mı ha çok iyi yabancılarımız mı var yabancılardada orta şekeriz haliyle biz neyle şampiyon olacağız.Neyse sonuç olarak Galatasaray yıllardır Türk Basketbol'unda yoktur.Ne zamandan beri milli takımda takip edebildiğimiz bir basketbolcumuz yok.bizden alınanlarda 13.14. adam pozisyonundalar.Galatasaray'ı Türk Basketboluna döndürelim LÜTFEN ...

neyse bu sene washington la başlıyoz burdan yönetime sesleniyorum inşallah seneye prokomdan david loganı alırsınız seneye oyun kurucumuz david logan olsun....

mert-yılmaz' Alıntı:
neyse bu sene washington la başlıyoz burdan yönetime sesleniyorum inşallah seneye prokomdan david loganı alırsınız seneye oyun kurucumuz david logan olsun....

Euroleague oynayan ve büyük bütçelere sahip bir basketbol takımımız var ya Prokom' dan David Logan' a talip olabileceğiz ...

Darius'u bugün Büyük Britanya maçında 4.periyoda yetişebilmiştim orda izledim toplam 5 sayı attı 1/3 3'lük attı. 1/1 2 sayılık attığı 3'lük çok zordu
ekmeğini taştan çıkaran türdendi. Savunmada gayretliydi oyun disiplinine
sadık oynadı.
M.Özyer'in 2,5 senede getirdiği yabancı guardlardan daha iyi gözüküyor.
9,5 milyon dolarlık takım kur guardın Ms ile Rashad olsun bu ikisinin yerine
Darius olsaydı ne olurdu?

Darius bizde de Efes Cup'taki gibi oynarsa çok yararlı olur. Dün iki asistini izledim, adamını geçti, istese kendi atabilirdi ama boş adama çıkarmayı tercih etti...
Zannedersem yıllar onu olgunlaştırıyor...
Bu sene takımın yıldızı D-Wash olacak gibi...
Savunması hakkında fikir sahibi olamadım, hem az oynadı hem de İngiltere sadece içeriden oynayn bir takım...

2 gün önceki maçta periyot sonunda orta sahayı geçip son saniyede attığı üçlük görülmeye değerdi.Faydalı olacağı kesin.

Ben ankaradan canlı canlı izledim defansı cok ama cok kötü..Bi bakıyorum adamı bomboş alan savunmasımı var diyorum herkes adamında, anlayamadım gitti valla.Ayrıca inanılmaz derecede fazla penetreye takılıyor..Yani adam zaten defans yapmayı sevmiyor bu bir gerçek fakat hücümda yetenek anlamında cok begendim oyun kuruculuguda iyi yapıyor

waass çok iyi bir oyuncuymuş ben çok beğendim ma hala kızdığım nokta 5 numara neden alnmıyor

Washington: Cimbom'u bekliyorum

Galatasaray Cafe Crown'un yeni transferi Darius Washington Sarı - Kırmızılılara seslendi. Hırvatistan ile oynanan Efes Pilsen World Cup final maçının ardından NTVSPOR'a konuşan Makedonya forması giyen Washington, Galatasaray Cafe Crown'la buluşmayı iple çektiğini söyledi. ABD'li guard, "Yeni takımıma katılmayı iple çekiyorum. Türkiye'de tarihi olan bir takımda forma giymek gurur veriyor. Galatasaray ile başarılara koşacağız" dedi.

Bu arada Makedonya kadrosu için Washington ile Massey'den birinin Eurobasket'e gidebileceği ve kararın bu haftaiçinde verileceği belirtildi.

KAYNAK:Basketdergisi