Re: Darius Washington Galatasaray Cafe Crown'da
wass ilk çeyrek oynadı sonra sakatlıktan dolayı süre almadı 7 dk da 13 sayı ,ayrıca bende inanmaya başladım içimizde ezikmi var ?? bu nedir yaw taaraftar olarak birlik olma zamanı delinin teki (kendi tabiriyle )ne güzel taraftarları bir araya getirmeye çalışıyor bir amaç uğruna ( o deli benim için BREVEHARD'dır ) bazılarıda nelerle uğraşıyor.
Beyler ARMA sevdalısı bizler onca şampiyonluk , UEFA kupası , süper kupa sahibiyiz ama lafı ezikler basketbola getirince boğazımız düğümleniyor , gözlerimiz doluyor yaklaşık 20 yıllık sevda bu , benim için futboldaki şampiyonluktan daha değerli şu anda Basketbolda şampiyon olmak...
Bu uğurda birşeyler yapılıyorsa taraftar olarakdiğer taraftarların omuz vermesi gerekmez mi ? En azından köstek olmayın. MURAT Hocayı bitirdinizde ne oldu .
Bugün Millilerimizi izledim rakip olarak görmediğimiz Beşiktaşın bile Engini var ya bizim , Eziklerin oyuncularını alkışladık sayılarıyla havalara zıpladık,i benim yüreğimdek eksikliği sizler duymadınız mı ? bu durumu değiştirme zamanıdır yönetime haber salma zamanıdır Her sezon İzmirden birkaç futbol maçımıza gelirim, Bu sezon bir maç hakkımı Oyak maçına kullanacağım O GÜN BEN İZMİRDEN GELECEĞİM