Darius Washington

Re: 6 # Darius Washington

İlk yarıda en çok eleştirdiğim isimdi ama bu oyunuyla bütün laflarımı ağzıma tıktı. Gayette memnunum bunu yapmış olmasından :) Cem Hocayı da gerçekten kutlamak lazım ondan bu denli katkı sağladığı için. Seneye takımda kalsın mı gitsin mi bayağı kararsızım :D Yalnız 1 numara olarak düşünüyorsak bence yetersiz. Ondan bir SG olarak faydalanmak daha mantıklı :)

Kaliteli bir Türk guard alırsak mutlaka kalmalı takımda.Yabancı hakkımızı Darius'un yanına bir guard olarak kullanamayız.

Gazanfer Tosun' Alıntı:
Kaliteli bir Türk guard alırsak mutlaka kalmalı takımda.Yabancı hakkımızı Darius'un yanına bir guard olarak kullanamayız.
Onun yerine bana kalırsa kaliteli yabancı bir guard alalım.Darius ile götürsünler o mevkiiyi.Türk guard olarak evrende kullanılabilir zaten.

D-Wash da yavaş yavaş yeni bir Solomon görüyorum . Bu arada Darius un yanına Hakan Köseoğlu yakışır .

Bu aralar çok yüzdeli oynuyor.Penetreleri mütiş.Şuta kalktığında %90 attı diyorum.Çoğu maçta nba üçlükleri atabiliyor.İnşallah böyle devam eder.Yalnız şu smaç olayını bıraksa artık çok sevinicem.Buarada seneye kalırsa yanına yerli oyun kurucu Kerem Tunçeri, Tutku veya Ender'den birini alamayacaksak Can ile devam edilmesinden yanayım.

Geçen gün Erdemir - Bjk maçını izledim Hakan Köseoğlu 15 e yakın asist yaptı. Leon a orta mesafe şutlarını al da at dercesine yaratıyor . Dışarda Erdal Bibo ya 3 tane boş 3 lük hazırladı . Bizde Leon dan 2 kat iyi Rancik , Erdal dan ise 3 kat daha iyi Evren,Simas,Tufan,Darius dörtlüsü var. Can Akın ' ın yerine Hakan Köseoğlu'nu koy her maç 100 sayıyı rahat buluruz .

Hakan Köseoğlu iyi olmasına iyi ama 10 asist yaptığı maçta 6 top kaybı yapıyor.Yedek olarak öneriyorsunuz ama fgöze girmek için daha fantastik paslar vermek isteyip çok aşırı top kaybı yapabilir.

Şutu olmayan bir guardı tercih edeceğini düşünmüyorum Cem Akdağ'ın. Tabii takımın başında kalırsa şayet. Şutu olmayan guard betimlemesinin karşılığı da bu topraklarda Hakan Köseoğlu'dur herhalde. : )

kırkbirbuçuk kere maşallah diyelim.
Önümüzdeki bir iki maç kötü oynayabilir, performansı kötü olabilir ama bence kendisini kanıtladı bu çok zor süreçte.

Son maçlarda inanılmaz yükselen bir grafiği var. Böyle devam ederse kalmalı.

Kesinlikle kalmalı ama 2 numaralı pozisyona.Bir numaraya da hakan köseoğlu,ender arslan,kerem tunçeri yada barış ermişten birini getirirsek (barış ermiş zor) 5 numarayada iyi bir center getirirsek yabancı kontejanındada sıkıntı çekmeyiz diye düşünüyorum.(Bütün yabancılarla devam kararı aldık diye varsayıyorum)

Kesinlikle kalmalı...Ne zaman maç zora girse 2 top üst üste kullanıp takımı rahatlatıyor biraz daha olgunlaşınca üst seviyede bir basketbolcu olucak.

takıma iyice ısındı.kalması gereken ilk isimlerden.

Forumdaki arkadaşların D-Wash kalsın diyenlere aynen katılıyorum. Şu da olsa bu da olsa ağzıyla kuş tutsa diyenlere ise şunu söylemek istiyorum. Arkadaşlar zaten D-Wash'ın yapamadıklarını yapabildiklerine eklersek zaten ortaya Steve Nash, Jason Kidd filan çıkıyor zaten. Ligde veya euroleage'de oynayan guardlarla bir kıyaslayın hangisi 'İşte budur' dedirtebiliyor. Varsa söyleyin lütfen. Dee Brown geldi havalara uçtuk. Sonuç? Atkins geldi, o geldi bu geldi ama hep hüsran oldu. Benim bir iddiam var. Bizim takım maç kaybeder, kaybediyor da. Ama kimse bizi elini kolunu sallayarak yenemez. Nedeni ise oyuncuların karekteri. Hakan Köseoğlu her topu kullanan ama asist ama sayı yapan bir guard. Fakat savunması ne olacak? Takımda top dağılımında bir sorun da görmüyorum ben açıkçası. Asist dediğin illaki penetre pası değildirki. Bizim temel oyun planımız yüzü dönük oynayan ve şutu olan uzunlarımıza topu indirip sıkıştırma gelince topu dış adamlara vermek üzerine kurulu.
Bu nedenle Rancik ve Mike ve hatta Jasa ortalamanın üzerinde asist yapıyor. Bu dağılımı da iyi yapıyor D-Wash. Oyun sıkışınca da sazı eline alıyor. Bence kalmalı ama elimizde tutabilir miyiz? Bilmiyorum.
Cem Akdağ faktörünü göz önüne alınca kalır umarım.

Bencede kalmalı. 2 numara oynayacaksa kesinlikle kalsın. Hakan Köseoğlu diye bir adam var adam her maç 10'nun üzerinde asist yapıyor.