Darius Washington

Re: Darius Washington Galatasaray Cafe Crown'da

Washington son Erdemir maçında süperdi...

İyi halini bildiğimiz Solomon tarzında bir performans sergiledi..

Hep böyle devam..

Washington u eleştirenler var ama bizim takıma son yıllar da gelen en iyi guard , ayrıca bu sene ligdeki diger takımların guardlarına da bakınca Chatman dışında hangisine degişirdiniz Washington u , bazen oyundan kopup çok zorladıgı oluyor ama 1-1 de gerçekten müthiş bir oyuncu bu içeri dalışlarda dışarıyı görmekte de hiç zorlanmıyor şutu belki çok istirarlı degil zaten onuda iyi yapsa Euroleague oyuncusu olurdu esasında Aris de oynadıgı sene çok başarılıydı Euroleague de ve o yokken bana göre durdurulması çok kolay bir takımız çünkü ver eline sayı yapsın tarzındaki takımdaki 2 oyuncudan biri digeri de Rancik .

Mükemmel bir oyuncusun, hırslısın ve ruhunla oynuyorsun, umarım kıymetin bilinir.

bu maçlık konuşmak yanlış darıus için. ben hep ondan yana olduğum için gene arkasında olduğumu belirteyim. attığı sayılar önemli tabii ama en çok arzusu savunma iştahı hoşuma gidiyor. bugün de 40 ranking le oynadı

Bence tek sorunu istikrarlı olamaması yani bi maç 8 sayı bi maç 30 sayı atması bu maçta 31 sayı attı gerçektende eline sağlık....

Helal olsun DWash!

Aslında son maçlarda artan grafiği vardı. alba maçında zirve yaptı. Umarım böyle devam eder.

Geldigi ilk günden beri içim ısınmıştı zaten.Kötü oynadığı zaman bile güveniyordum ona.Bugün'e kadar kötü oynadığı maç sayısı bir elin parmaklarını geçmez,bugünde hayranlıkla seyrettim kendisini.

Keşke bir kaç sene formamızı giyebilsede,o penetrelerini izleminin keyfini yaşasak.

Re: 6 # Darius Washington

Fener macından beri takıp ediyorum,Darius fenev,tofas,karsıyaka,bjk, macın kopma anında scmac vurmaya calıstı vede 4 mactada vuramadı.

Özguvenı kendıne cok tamam ama cokda savruk,biraz daha takıma yararlı olmak icin oynaması lazım

Fast break leri iyi yapıyor ama bazen potaya çok hızlı gelip turnike yi bırakırken topun hızını ayarlayamayıp turnike kaçırmasını sevmiyorum bende. Aşırı rahatlıkta her zaman iyi değildir.

Darius'u Teramo maçından sonra eleştiren çarpılır valla.

Farkın açıldığı dakikalarda üstüste 8 sayı attı bu adam.O sayıları atmasaydı şimdi 9 sayı fark yaparmıyız onu konuşuyor olacaktık.

Mustafa abi ,bana kalırsa Darius bu sezondan sonra önce NBA yaz liginde oynayacak, orada iyi bir dönem geçirdikten sonra da tekrar NBA'e dönecek.Guard eksikliği olmayan bir takımda sürekli yedeği olacak ya da guard eksikliği olan bir takımda 3-4 dakika ortalamayla oynayacak.

Ben Hoca olsam Darius gibi bir oyuncum olmasını istemezdim.Çünkü istikrar yok ben istikrardan yanayım her zaman,Darius'a bakıyorsun bir maç 32 sayı ama 4 gün sonra 5 sayıda kalıyor.Başka bir maçta 29 sayı atabiliyor beklenmedik şekilde ama haftasonu ligte 7 sayıda kalıyor böyle bir oyuncudan ziyade her maç 18,19 sayı atabilen biri daha iyi bence.

Başarısız olduğunu söylemem fakat;gerçekten oyun zekası çok düşük,bazen Galatasaray gibi üst düzey hedefleri olan bir takımda değil de kolej liginde maç oynuyor havasında...

çok haklısın mustafa.adamın bi pozisyonda takımı oturtup set oynattığını görmedim.topu alan içeri drive ediyo

topu alan değil Darius içeri drive ediyor. kalanları sağolsun şut atıyor. Darıusu ben çok savundum. özellikle savunmada gayretinden, ama top çalacağım diye adamını boş bırakması, rakip hücumlarında 4 kişi ile karşılamamız ve boş adamın attığı şutun durumuna göre maçın gidişatını tayin ettiğimiz çok oluyor. Darıus türk olsaydı takımda kalsın derdim...