Darius Washington

Re: Darius Babaya vefa!

Kusura bakmayın ama kulube cok yakınız ıcındeyız dıyen her kısının sözu dogru olacak dıye bısı yok bence bazı kısılerın guvenırlılıgıde bu sekılde yok oluyor. Sezonu kapatan D-Wash takımımızı ılk yarıda ayakta tutuyor. Tam 17 sayıyla

darius iyiki sezonu kapamış =) beşiktaş maçını almasak bile kattığı ruh yetti hemde bench ya tribünden değil sahanın içinden.. ne kadar faydalı olduğunu gösterdi takıma.

Sezonu yeni açtı :)
Eyüp abi her zaman doğru bilgilerle aydınlatan bir büyügümüz onunda aldığı kaynak yanıltmış olabilir yoksa Eyüp abiye güven sonsuz.Kimseyi suçlamayalım sonuçta Wash sahada ve ilk yarı 17 sayı atarak takıma bir ivme kazandırdı umarım böylede devam eder play-offlar için çok önemli bir oyuncu

# KinG DARİUS 8)

Cem Diken' Alıntı:
Kusura bakmayın ama kulube cok yakınız ıcındeyız dıyen her kısının sözu dogru olacak dıye bısı yok bence bazı kısılerın guvenırlılıgıde bu sekılde yok oluyor. Sezonu kapatan D-Wash takımımızı ılk yarıda ayakta tutuyor. Tam 17 sayıyla

Allah'tan kapamış sezonu bide açmış olsa neler olacakmış :)

Re: 6 # Darius Washington

Bugün ortaya koydugun sakat sakat mücadeleyi ayakta alkışlıyorum önünde eğiliyorum helal olsun Washington

Attıgın sayılar için değil sahaya koydugun ruhtan dolayı kutluyorum

Şimdi şöyle birşey var.Bu forum herkes tarafından bilinen bir forum.

Beşiktaş kenar yönetimi bile eminim bakmıştır foruma maçtan önce.

Sezonu kapattı denildikten sonra oynaması Beşiktaşlıları da çok şaşırtmış,oyun planlarını bozmuştur kesinlikle.

O yüzden iyi oldu bu başlık

Son olarak kilitlenmemeli asla bu konu.Belki oynadı ama nasıl oynadığını hepimiz gördük.Bu kadar büyük fedakarlığı ancak Galatasaray'lı bir oyuncu yapar zaten.

Teşekkürler Darius,büyük oyuncusun.

Sene başından beri sana güvenenleri yanıltmadın.

Erdal Can İçelli' Alıntı:
Bugün ortaya koydugun sakat sakat mücadeleyi ayakta alkışlıyorum önünde eğiliyorum helal olsun Washington

Attıgın sayılar için değil sahaya koydugun ruhtan dolayı kutluyorum

İşte GALATASARAY'lılık ruhu bu.

Helal olsun sana...

Gazanfer Tosun' Alıntı:
Şimdi şöyle birşey var.Bu forum herkes tarafından bilinen bir forum.

Beşiktaş kenar yönetimi bile eminim bakmıştır foruma maçtan önce.

Sezonu kapattı denildikten sonra oynaması Beşiktaşlıları da çok şaşırtmış,oyun planlarını bozmuştur kesinlikle.

O yüzden iyi oldu bu başlık

Son olarak kilitlenmemeli asla bu konu.Belki oynadı ama nasıl oynadığını hepimiz gördük.Bu kadar büyük fedakarlığı ancak Galatasaray'lı bir oyuncu yapar zaten.

Teşekkürler Darius,büyük oyuncusun.

Sene başından beri sana güvenenleri yanıltmadın.

Böyle küçük işlerinde peşinde koşmayacak kadar BÜYÜKTÜR GALATASARAY.

Yani ne kadar ön yargılı bır toplum oldugumuzun en buyuk kanıtıdır Washıngton sezonun basından berı o kadar laf yedı o kadar asagılandı ama en guzel cevabı sahada verdı. Umarım artık dusunce yapımızı degıstırmıstır. Ilk Fenerbahce macından sonra yazmıstım bı cok kısı tepkı gostermıstı onemlı olan sezon sonu ne olucak gıbı dıye. Yıne dıyorum sukurler olsun benı hıc utandırtmadılar sezon basından berı destekledıgım takım yıne en guzel cevabı verdı. Tesekkurler washıngton senın gıbı bır oyuncuya sahıp oldugumuz ıcın herkese cok tesekkurler.

Spiker Rancik e soruyor maçın kırılma anı nedir nasıl geriye döndünüz diye.
Rancik de: Darius un sakat sakat oyuna girmesi bizi ateşledi ve coştuk dedi.
Helal olsun büyük maçların oyuncusu olduğunu gösterdi.Bence Avrupa'nın en iyi gurdlarının içine girdi.İnşallah seneye bizde kalır.