Darrel Mitchell

MİTCHELL GALATASARAY' A DOĞRU 03.08.2006 16:22:57

ABD'li oyun kurucu Darrel Mitchell ile görüşmelerini sürdüren Galatasaray Cafe Crown'ın bu oyuncuyla anlaşmak üzere olduğu öğrenildi..

Sarı-kırmızılı takımın 1.80 metre boyundaki oyun kurucuyla görüşmelerini sürdürdüğü ve bu oyuncuyla anlaşmak üzere olduğu öğrenildi.

Darrel Mitchell, geçen sezon NCAA takımlarından Louisiana State Üniversitesi'nde skorer oyun kurucu olarak dörtlü final heyecanı yaşamıştı
 
hele şükür yabancı transferi yaptık :atki .ismini ilk defa duymuş olmama ramen yönetimin hala bişeler yapabiliyor olmasına çok sevindim.
ama bu transfer malik dixonseverler için çok kötü oldu
bu arada malik konusu ne oldu :roll:
 
BuRaKGS' Alıntı:
:D :D :D yaw resımlere bakılırsa nıe bu kdar kısa ayrıca 3 luk yuzdesı %36 kı bence hıc fena degıl


Bir PG İçin ideal bir boy Üçlük yüzdeside %43 olması lazım yanlışın var.

Birde Eurobasket sitesinde Videosu var ama ücretli yani siteye üye olmak gerekiyor.

Eğer videosunuda ekleyebilirsek güzel olur.....
 
turkbasket te 3lük yüzdesini 39.4 olarak vermişler bu bile güzel takımda attığı 10 üçlüğün 4ünü sokan bir adamı transfer etmemiz güzel bi duygu ama asıl önemlisi -tabi bence- 4.4 asist ortalaması yani takımı oynatabiliyo (solomon/mrsic/ibo/ömer gibi değil yani) bence bu takviye ile birlikte malik para konusunda ikna edilip takımda tutulmalı çünkü bu adam malike uygun pozisyonlar hazırlayabilir ve malik dixon'ın uygun pozisyonda neler yaptığını siz benden daha iyi bilirsiniz ;) hem böylece gereksiz ve zorlama şutlar da kullanmaz malik
 
Bilmem siz ne düşünürsünüz ama ben avrupada ilk sezonunu yaşayacak bir çaylağın (özellikle pg pozisyonunda) üzerine takım kurulacak olmasını çok riskli buluyorum.
 
Takımımız icin hayırlı olsun ama dixon kalırsa 2 numaraya cekilirse cok muthis bir ikili kurarız arenas butler gibi olur bizim guard kombosu ama dixonun kalacagını pek dusunmuom ama eger kalırrsa cok can yakar bu ikili...
 
Dixon geçen sene Randy Livingstone oyuna girdiğinde 2numaraya kayıyordu;ama pek de verimli olamıyordu.Tabii Üner'le birlikte alınan sonuçların pek bir geçerliliği yok ama bu konuda bilgi olması açısında söyleyeyim dedim.
 
ncaa final four oynamış ve 16 sayi ortalamasi yapmis bir oyuncu icin asla kotu denemz ama bu adam geldiyse malik gitti demektir 2 numarada oyna hayalleri kurmayalım o pozisyona tufan ersoz ve murat kaya alindi ki ikiside turkiye ligi icin cok iyi oyuncular. artik onemli olan pota alti ve fatih meselesi.
 
murat kaya nın alındığını nerden biliyosun benim haberim yok bilgini paylaşırsan sevinirim mitchell in istatiskleri gözönüne alınırsa iyi bi oyuncuya benziyo ama bakalım ülkemize alışbilecekmi uyum sağlayabilcekmi takıma. umarım iyi bi transferdir mitchel
 
13 cm kisa da olsa istatistikleri ve tipi fena halde recasner a benziyor. hayirli olsun. eger ayaklarida hizli ise (ki bu boyla baska turlu olmasini beklemiyorum) bu sut yuzdesi ile tbl de oldukca etkili olur. genelde hizli guard lar bizim ligimizde oldukca etkili olur. bakalim ilk profesyonel senesinde nasil bir oyun cikaricak.
 
http://sportsline.com/collegebasketball ... age/439920

http://sportsillustrated.cnn.com/basket ... ers/30388/

Dixon'u skor yönünden çok arayacağımızı söyleyebilirim. NCAA'den gelen oyuncuların alışması çok zaman alabiliyor. üçlük atışlarına baktığımızda çok kullandığını görüyoruz. Sanki çok fazla drive yapmayan bir oyuncu. NCAA'de ciddi rakiplere karşı skor yapmakta zorlandığını görmekteyiz. Bence FB'de solomon, Efes'de ise jenkins bu cocugu dagıtırlar. Madem kontrollu olmayan bir oyun kurucu alacaktınız o zaman dixon'u tutsaydınız keşke... Bizim kurmaylar kumar oynamaya devam ediyorlar. Ya tutarsa diyorlar ama beş taneden ancak bir tanesi tutuyor. ve her sene boşa geçiyor...
 
NCAA de ciddi rakiplere karsı zorlanıyor yazmıssınız.

Connecticut' a karsı sergiledigi 21 sayı 6 ribaund 3 asistlik performans hic de kötü sayılmaz. Aynı zamanda Duke' a karşı 14 sayı 6 ribanund 5 asist performansı da gayet yeterli.

UCLA' e karşı 8 sayıda kaldığı maç istisna olabilir.

71_dmitchellmug.jpg

22382213.jpg

reg-1227954-770370.embedded.jpg

71_Mitchell_D_UK.JPG

jam.jpg

04-02-2006.ns_02lsuWALKinside.GA81ROBC6.1.jpg

tx_redick_block1_ap.jpg

lsumitchell06.jpg

42806_512.jpg

10296_223.jpg

Darrel-Mitchell.jpg
 

Üst