pardon arkadaslar ben sadece alleyopp pozisyonuna bakmısım ondan özr dilerim
neye göre stili berbat kaç maçını izledin adamın scout işleriyle mi uğraşıon da biliosunVirginandhardly' Alıntı:Belki biraz önyargı olcak ama resimlere bakarak yorum yapıyorum.Kuvvetli,savunmacı bi guarda benziyo boyunun kısalığına bağlı hızlılığı da mutlaka vardır ama şut stili berbat.Umarım takımımıza faydalı olur.
Snndrn' Alıntı:Dixon defteri kapanmıstır bu transferle galatasarayda.Murat hoca zaten dixona sıcak bakmıyordu.Şütör bır 3 numarayla pota altında güclu bır yabancı daha alınırsa bence lıgde her takımla basa bas mucadele edebılırız. :atki
Bu sen bir şahısla değil,takım oyunuyla baş edecez tüm takımlarla.Bence gereken de bu.Banvit müthiş takım oyunu oynadı.Hiç bi oyuncusu Dixon kapasitesinde varmıydı?sportturk' Alıntı:Geçen sene fark yaratan oyuncumuz Dixon idi, bu sene kiminle fark yaratacağız da her takımla başabaş oynayacağız, diğer takımlardaki oyuncular armut mu toplayacak?
dediklerine katılıyorum. ahhh keşke kalsaydı malik. onu asla unutmayacağız. eminimki herkes malik'i kalbine kazıyacaktır. eminimki herkes onu gelecektede hatırlayacaktır. umarım yeni gelen mitchell onu aratmaz. ayrıca bu sponsor bize destek yerine köstek oluyor. bunu bi tek yönetimimiz anlıyamadı. inşallah en kısa sürede yönetimimizde bunu anlar. tabi bu imkansız gibi bişey malesef.1905' Alıntı:galatasaray tarihinde iz birakan oyunculardan olan dixonu birakmak gs taraftarina hakarettir basketbol subesine sürüllmüs 1 lekedir
onu takimda istemeyen hoca ya basketboldan anlamior ya da otoritesine güwenmior murat kosova hakan demir e sordu dixon gibi 1 oyuncu istermisin die hakan demir de cewap werdi onun gibi basketbolcuyu her koç ister yalniz düsünüyorum acaba ona sawunma yaptirabilirmiyim die
her takimda yer bulabilecek 1 oyuncuyu göz göre göre harciyolar
cafe crown sponsorlugu dixon u tutmaya yetmiosa bu sponsorlugun ne faydasi war
bizim yönetim neyi anladiki bunu anlayacakemregs' Alıntı:dediklerine katılıyorum. ahhh keşke kalsaydı malik. onu asla unutmayacağız. eminimki herkes malik'i kalbine kazıyacaktır. eminimki herkes onu gelecektede hatırlayacaktır. umarım yeni gelen mitchell onu aratmaz. ayrıca bu sponsor bize destek yerine köstek oluyor. bunu bi tek yönetimimiz anlıyamadı. inşallah en kısa sürede yönetimimizde bunu anlar. tabi bu imkansız gibi bişey malesef.1905' Alıntı:galatasaray tarihinde iz birakan oyunculardan olan dixonu birakmak gs taraftarina hakarettir basketbol subesine sürüllmüs 1 lekedir
onu takimda istemeyen hoca ya basketboldan anlamior ya da otoritesine güwenmior murat kosova hakan demir e sordu dixon gibi 1 oyuncu istermisin die hakan demir de cewap werdi onun gibi basketbolcuyu her koç ister yalniz düsünüyorum acaba ona sawunma yaptirabilirmiyim die
her takimda yer bulabilecek 1 oyuncuyu göz göre göre harciyolar
cafe crown sponsorlugu dixon u tutmaya yetmiosa bu sponsorlugun ne faydasi war
dixon gitmesin kampanyasi falan düzenlesek onu çok sewdiimizi söledigimiz 1 mail falan atsak ya da basketbol subesine 1 arkadas hazirlasin hepimiz ayni maili atalimvolverin' Alıntı:Ya arkadaşlar armazıda kimse dixona ulasamaz mı gerci sacma bir oneri ama gerci hoca istemiosa bizim yapacagımız bise yok tabi ama ulassa buyuklerimiz konussa
son derece haklısınız dixon+mitchell bizi uçurur...1905' Alıntı:dixon gitmesin kampanyasi falan düzenlesek onu çok sewdiimizi söledigimiz 1 mail falan atsak ya da basketbol subesine 1 arkadas hazirlasin hepimiz ayni maili atalimvolverin' Alıntı:Ya arkadaşlar armazıda kimse dixona ulasamaz mı gerci sacma bir oneri ama gerci hoca istemiosa bizim yapacagımız bise yok tabi ama ulassa buyuklerimiz konussa
evet bencede yönetime yakın olan abilerimiz bu olaya bi el atsınlar. bişiyler yapmaya çalışsınlar. yönetimle ve hatta eğer mümkünse murat hocamızla bi görüşme yapsınlar. malik'in bu takımda kalmasını istediğimizi yönetime ve murat hocamıza bildirsinler. malik'in kalması için tüm şartları zorlamalarını isteseler. eğer mümkünse böyle şeyler yapabilirlerse büyüklerimiz belki bi işe yarar. biz bu sezonda malik'i kesinlikle bu takımda görmek istiyoruz. umarım bi çare bulunur.1905' Alıntı:önder ahadana x su ise 1 el atin biseyler yapamazmiyiz dixon un kalmasi için