volverin' Alıntı:Şut stili berbat gözükse de önemli olan isabet oranı yani shawn marion da berbat bir sut stili var aama yine de cok kotu atmıyor ama dixon gibi olmasını kimse beklemiyor ama 17 sayı 5 asist 3 ribaunt civarı katkı yaparsa yeterdir zaten bu sene tufanın ve işalah muratın gelişiyle dış skorumuz yeterince iyi olur artık pota altına alcagımız oyuncu cok onemli ayyrıca bir arkadasımız gecenlerde kaan kuralla birlikte murat hocamız bir guard seyredio diyordu acaba bu oyuncu muydu eger oleyse kaan abi de begendiyse cacık bir oyuncu cıkmaz.
kaan kural in begendigi bu mu acaba insallah bir de pivot aliriz böyle iyi 1 oyuncuvolverin' Alıntı:Şut stili berbat gözükse de önemli olan isabet oranı yani shawn marion da berbat bir sut stili var aama yine de cok kotu atmıyor ama dixon gibi olmasını kimse beklemiyor ama 17 sayı 5 asist 3 ribaunt civarı katkı yaparsa yeterdir zaten bu sene tufanın ve işalah muratın gelişiyle dış skorumuz yeterince iyi olur artık pota altına alcagımız oyuncu cok onemli ayyrıca bir arkadasımız gecenlerde kaan kuralla birlikte murat hocamız bir guard seyredio diyordu acaba bu oyuncu muydu eger oleyse kaan abi de begendiyse cacık bir oyuncu cıkmaz.
gerçekten istersen ve bu yönde çalisirsan oynarsinauyucu' Alıntı:Benim sut stilim nasıl oynayabilir miyim sizce bizim takımda... varmı böyle bi şey ya hayret.....
m_dixongs' Alıntı:ne güzel işte sene sonunda uçmaz takımdan darrell mitchell bence bize uyacak bir transfer :atki bana bu sezon beykoz daki dobie yi hatırlatıyor biraz kısa dış şutu var (en azından isabet oranı iyi ) savunma da biraz fiziksel dezavantaj yaşasada seneye zaten fasulyeden lig olacağı için bence pek problem değil malik dixon ı büyük ihtimalle tutamayacağımıza göre bide iyi bir uzun bulsak tamam (seneye bana göre ilk beşimiz mitchell-murat-tufan-burak-pivot takımdaki herkes üçlük atabiliyo yaşadık)
cimbomlu' Alıntı:Herkese Merhaba;
Forumu sürekli takip ediyorum ama ilk kez mesaj yazıyorum...İnşallah yeni ABD'li Mitchell takıma faydalı olur.Topicin 2.sayfasında bir kaç arkadaş oyuncunun atış stilinin berbat olduğunu söylemiş...
Basketbol dan fazla anlamadığım için soruyorum,beni bilgilendirirseniz sevinirim.
1)Fotoğraftan atış stilinin iyi olup olmadığını nasıl anlayabiliriz?
2)Atış stili kötü olan bir oyuncu bu kadar sayı ortalamasını nasıl tutturur?
Ben bu sene takımın başarılı olacağına inanıyorum sadece ve sadece takımımız GS ruhuyla oynasın yeter. İnşallah Dawkins ve Sıkors(yazılışını bilmiyorum) zamanındaki başarıları tekrar yakalarız.
atis stili kötü çünkü topu yanlis yerden çikariyor we ellerini yanlis yere koyuyor stilinin kötü olmasi girip girmemesini pek etkilemiyor bu da bu we birçok oyuncuda olan ilginçlik sonuçta nasil atarsa atsin basket olduktan sonra....cimbomlu' Alıntı:Herkese Merhaba;
Forumu sürekli takip ediyorum ama ilk kez mesaj yazıyorum...İnşallah yeni ABD'li Mitchell takıma faydalı olur.Topicin 2.sayfasında bir kaç arkadaş oyuncunun atış stilinin berbat olduğunu söylemiş...
Basketbol dan fazla anlamadığım için soruyorum,beni bilgilendirirseniz sevinirim.
1)Fotoğraftan atış stilinin iyi olup olmadığını nasıl anlayabiliriz?
2)Atış stili kötü olan bir oyuncu bu kadar sayı ortalamasını nasıl tutturur?
Ben bu sene takımın başarılı olacağına inanıyorum sadece ve sadece takımımız GS ruhuyla oynasın yeter. İnşallah Dawkins ve Sıkors(yazılışını bilmiyorum) zamanındaki başarıları tekrar yakalarız.
tabii resim yaniltiyor olabilr ali emreye katiliyorum hareketli ortamda kötü görünmüor dediim gibi nasil atarsa atsin girsin yeterAli Emre' Alıntı:Benimde duyumlarım çok iyi oyuncu olduğu yönünde ancak kısa boyuna rağmen iki numaraya daha yatkın bir oyuncu diyorlar. Şut stiline gelince Resimlere bakmayın arkadaşlar yanıltıcıdır. Bu konuda ciddi ihtisas sahibiyim :ehue :ehue :ehue hemen hemen 100 e yakın oyuncunun gerek fotolardan gerekse tv, video..vs lerden inceledim karşılaştırdım fotolar ciddi anlamda yanıltıyor O'na bakarsanız resimlere bakarak en çirkin şut sitline sahip insan Stojakovictirki harketli ortamda o kadar çirkin gözükmüy neyse konu sapmasın bu arada utku çapanada katılıyorum Hakan Demirel şut özürlü değildir