David Gregory Hawkins

Kulübün resmi organları duyurduğuna göre biz de konuyu açabiliriz.

Bilgiler daha sonra girilecektir.

Hayırlı olsun.
 
Jamont Gordon
Engin Atsür
Ender Arslan
Göksenin Köksal
Henry Domercant /Chuck Eidson
David Hawkins
Cenk Akyol
Milan Macvan
İlkan Karaman
Ersin Dağlı
Furkan Aldemir
Boniface N'dong

olacak kadromuz. Bakalım aynı ruh olacak mı göreceğiz. Geçen seneden Furkan, Ender ( geçen senenin en az katkı vereni bence) ve alt yapımızın ürünü Göksenin dışında kimse kalmadı.
 
Chuck Eidson ismi fazlaca konuşulmaya başladı. Bu durum fazlasıyla korkutmaya başladı beni. Umarım Domercant gelir. Dediğim gibi Gordon - Domercant - Hawkins üçlüsünü oluşturmak. Chuck Eidson'ı düşünmüyorum ben..
 
İzlediğim dönemin en dominant MVP'siydi.Geçen sezona yakın bir performans gösterirse işler değişir,play-off'ta kan gövdeyi götürür.
 
Harika bir transfer daha. Umarım geçen sene play off sürecinde ki gibi bir oyun sergiler yıl boyu.İşte o zaman rakip takımlar korksun bizden..
 
Bence boğa diye tabir ettiğimiz oyunculardan birisini aldık. Geçen seneki play-off ların mvp'si bence faydalı olacak zaten içeri girerken herkesi yıkıp geçiyor ki Anadolu Efese karşı bu çok çok büyük bir avantajımız olacak kesinlikle. Hayırlı olsun inşallah en yakın zamanda Domercant de açıklanırda eli titremeyen bir oyuncumuz olur.
 
Komple bir oyuncu. Hem liderlik özellikleri var, hem de egoist değil. Geçen sezon play-off döneminde Beşiktaş'ı sırtlayan oyuncuların başında geliyordu.

Hayırlı olsun.
 

Üst