David Gregory Hawkins

Muhteşem transfer.Basının saçmalamalarının aksine ,açık ara en iyi kadroya sahip oldukki başımızdada bu ligin en iyi hocası var.
 
Hayırlı olsun gelmesine sıcak bakmasam da takıma önemli bir katkı vereceği ortada. Özellikle savunmada ters eşleşme sorunu yaratacaktır bizim adımıza iyi olacak.
 
Hayırlı olsun.

3 numarada iyi bir rotasyonumuz olduğu bir gerçek fakat rakiplerimizden Fülker'in aynı mevki oyuncuları gözardı edilmemelidir. Bence 1 adım öndeler hatta Cenk-Emir Türk olarak düsünüldüğünde..
 
İnşallah 90ların efsanesi Paul Dawkins gibi yararlı olması dileğiyle bu da nasıl olsa Hawkins :) . Beşiktaş ta gösterdiği performansı ve karakteri göstersin yeter. Cenk te performans olarak sezon boyunca her kulvarda üst seviyede kalırsa 3 numara da sıkıntımız olmaz ve İnşallah Shippi aramayız. Çünkü o da geçen sezonun en iyilerindendi. Sakatlığından sonra çok daha önemi belirgin olmuştu. Şampiyonluk gitti resmen.
 
Galatasaray Medical Park İtalya'da


Galatasaray Medical Park, 2012-2013 sezonu öncesi hazırlık döneminin ilk bölümü için İtalya'nın Bormio kasabasına gitti.

Bormio ve Sardunya'da 26 Ağustos - 10 Eylül 2012 tarihleri arasında gerçekleşecek olan İtalya kampındaki çalışmalara Türkiye Milli Takımı'nda yer alan oyuncularımızın yanı sıra Sırbistan Milli Takımı'nda bulunan Milan Macvan katılamayacak.

Kamp kadromuzda şu oyuncular yer alıyor: Engin Atsür, Jamont Gordon, Can Korkmaz, Henry Domercant, Cenk Akyol, Ersin Dağlı, Sertaç Şanlı ve Doğukan Sönmez.

Galatasaray Medical Park, İtalya kampında UNICS Kazan, Montepaschi Siena, Varese, Roma, Sassari, Scavolini ve Samara takımları ile karşılaşacak.

Hawkins kadroda yok.
 
Resmi site hawkins'i resmen açıklamadı ki daha kampta olmaması doğal ayrıca endişeleniyor insan neden açıklanmadı daha diye...
 
Normalde resmi organlar dışında gelen bilgilere göre konu açmıyoruz ama bu isim resmi kanalımız vasıtasıyla açıklanmıştı. Gelişini falan gösterdiler, bilgi verdiler. İlginç.
 

Üst