E
Emin Doğanca
Misafir
Re: Dee Brown hakkında görüşler
Başka örnekler?
Ya da şeyden bahsetsek..
Pınar Karşıyaka maçındaki son hücumdan..
Daha yakın tarihten..
Telekom maçı son hücumundan..
Biraz fazla olacağım ama birşeyden daha bahsetmek istiyorum.
Serbest atışlar..
Bunun örnek maçlarını vermek istemiyorum.
Yazarsam buradan köye yol olur..[/quote:1sgtmt5v]
siz zaten şutu olmayan guardları dışlıyorsunuz , onlara sempati ile yaklaşmıyorsunuz . peki söleyin dee brown 2.senesinde şutunu geliştiremeyeceği ne malum . şutu olmayan guardları göndermeye devam edin .buyrun son sürat devam . dee brown 2.senesinde şutunu geliştirdiği zaman yorumlarınızı merak ediyorum dee brown ın gitmesini isteyenler
Tugay Aktepe' Alıntı:mustafakaya' Alıntı:[quote="Volkan Ozger":1sgtmt5v]Dee tam bir balon cıkmıstır kendimizi kandırmayalım gecen seneki mitchell ile aralarında pek bir fark göremedim takıma yararı konusunda ikisi birebir mac yapıp her macı dee kazanırsa kazansın umrumda degil ama katkıları aynı idi bize daha takımı iyi oynatan vede sıcak topu kulanabilicek bir guard lazım
Sıcak topu kullanacak bir guard değil 2 veya 3 numara lazım çünkü çok güzel servis yapan bir guardımız var . Örnek : GS - BJK (uleb cup) maçı .
Başka örnekler?
Ya da şeyden bahsetsek..
Pınar Karşıyaka maçındaki son hücumdan..
Daha yakın tarihten..
Telekom maçı son hücumundan..
Biraz fazla olacağım ama birşeyden daha bahsetmek istiyorum.
Serbest atışlar..
Bunun örnek maçlarını vermek istemiyorum.
Yazarsam buradan köye yol olur..[/quote:1sgtmt5v]
siz zaten şutu olmayan guardları dışlıyorsunuz , onlara sempati ile yaklaşmıyorsunuz . peki söleyin dee brown 2.senesinde şutunu geliştiremeyeceği ne malum . şutu olmayan guardları göndermeye devam edin .buyrun son sürat devam . dee brown 2.senesinde şutunu geliştirdiği zaman yorumlarınızı merak ediyorum dee brown ın gitmesini isteyenler