DeSean Hadley

corsley edwards a bende geçen yıl bayılmıştım keza takım arkadaşınada söylemiştim, o da iyi bi oyuncu olduğu söylemişti. ama alırmıyız bilemem tabi :) bi de fenerde oynayan bi oyuncunun ertesi sene gs ye gelme ihtimali türkiyede zordur.
çünkü fener 5 verirken ertesi sene gs de 1 e oynamaz adam

chooper' Alıntı:
öncelikle hayirlisi olsun bu sene ki transferler icimize sinio en azindan . ancak ii bi sutör bulmamiz gerekli sonucta butun sezon semsettin'e mahkum kalmamak icin. :roll:
hasley geçen sene %38 ile ü-çlüğk atmış iyi bir şutör yani.ayrıca savunmacı bir oyuncu alınması beni mutlu etti.daha sağlam bir takım yapısına sahip olacağız anlaşılan.
corsley edwards bildiğim kadarıyla kontratını ispanya'da bir takımla yaptı. ispanya konusunda yanılıyor olabilirim ancak transfer olduğundan eminim.

savunma yapsınlar canımı yesinler leventcim :)
şöyle maçlar 45- 60 arasında sayılarda bitsin .. benden başka seven olmaz ama ben bayılırım

Halil Unerin aldigi oyunculari genelde begendim.
Bu oyuncularda ilk bakista iyi gorunuyor.Ama izlemeden yorum yapmam kolay kolay.
Tek karsi cikicagim sey var.O da ceme.
Bir numarali hucum silahimiz Dixon degil Semsettin olucak =)

Korkularimiz ortak.Oyuncular onemsiz kaliyor aslinda bu ortamda.

Şemsettin'i söylemeye bile gerek yoktu yani, onu herkes biliyor kabul ediyorum :)

Şimdi en önemlisi içeriyi kaplayan savunmada caydırıcı ve içeriden sayı bulabilecek bir uzun, hatta mümkünse 3lük atamasın ki kolaya kaçmasım ve içeriyi zorlaya zorlaya sayı bulalım. Neredeyse 2 senedir pivot hareketi sonucunda sırtı dönük sayı bulduğumuz hatırlamıyorum. Bod sırtı dönükken yüznü çevirip fade away atıyordu biraz o kadar :?

Dixon
Hadley
Bas
Sezgin
-

Su kadroya bence yine atletik bir uzun gider.Little tarzi =)
Tam olsun.
Saka bir yana yine isimiz suta kalicak gibi geldi bana.Zaten sistemimiz belli.Bu yuzden hareketli 2nd chance adami gerekiyor.

ya bişi dikkatimi çekti bu topic Cmt Ağu 27, 2005 10:12 pm tarihinde açıldı transferde aksam 10 yada 11 de mi alındı bu adam

utku' Alıntı:
corsley edwards a bende geçen yıl bayılmıştım keza takım arkadaşınada söylemiştim, o da iyi bi oyuncu olduğu söylemişti. ama alırmıyız bilemem tabi :) bi de fenerde oynayan bi oyuncunun ertesi sene gs ye gelme ihtimali türkiyede zordur.
çünkü fener 5 verirken ertesi sene gs de 1 e oynamaz adam

edwards granadaya transfer olmuş galba

Edwards ı yaz kampında 1-2 maçta izledim. Pek iyi oynayamadı orada.. Bir de pozisyonu oek belli değil. 4 desen 4 deil 5 desen 5 değil. Arada kalmış bir adam.. Tabi biz alsak süper transfer olurdu o ayrı.

Resmi sitenin ne işe yaradığı hakkında bir fikri olan varmı ? 20 Temmuz' daki transfer haberleri başlığından sonra ne Şemsettin ne Dixon nede Hadley hakkında hiçbir resmi anlaşma haberi yok. Daha doğrusu hiçbir haber yok. Çok ilginç.

Radikal Cimbomlu' Alıntı:
Resmi sitenin ne işe yaradığı hakkında bir fikri olan varmı ? 20 Temmuz' daki transfer haberleri başlığından sonra ne Şemsettin ne Dixon nede Hadley hakkında hiçbir resmi anlaşma haberi yok. Daha doğrusu hiçbir haber yok. Çok ilginç.

arkadasım haklısın bole olunca transferi gercekten yaptıkmı bellide oluyo gasteden dergiden burdan takip ediyoz sitenin en son transfer haberi burakla.gokhan huseyin .serhat haberi baska yok bu cok kotu!!!!!

Savunmaya önem veren bir yabancı transfer etmek bence çok iyi.Umarım başarılı olur ve gönlümüzde taht kurar..Sayı ortamaları konusunda ise bence bizim ligimizde yüksek ortalamalar tutturacaktır.Top çalma özelliğide vasatın üzerinde bir oyuncu ise seyrine doyum olmayacaktır..

başkanının her ağzından çıkan 10 laftan 9 u YALAN 1 ide yanlış olan bi külübün resmi sitesine kim inanırki ..

yassalar nolcak formayı giymeden inanmam artık ben bu kulupte birşeye..

Tequila' Alıntı:
başkanının her ağzından çıkan 10 laftan 9 u YALAN 1 ide yanlış olan bi külübün resmi sitesine kim inanırki ..

yassalar nolcak formayı giymeden inanmam artık ben bu kulupte birşeye..

konus be kim tutar seni gercekten dedigin dogru bende gormeden inanmiyorum artık bu yonetim gitmeden bizden bise cıkmaz... En buyuk korkum kendini bilmez sorumsuz klup uyelerinin bu yonetimi bidaha secmesi gecen secimde Mehmet Cansun seçilseydi hem gecen sene sampiyon olurduk hem teknik drektörumuz scolari olurdu hem 10 numaraya rivaldo muz olurdu... zaten borcumuzda bundan daha fazla olamazdı.....

aaaaa teknik direktöre laf ettirmem ama coach a edebilirsin :kop

ya neden halil ünerin gitmesini bu kadar istiyosunuz :kop :kop :kop

ama bişi diyim cansunlan olaz bu iş aman aman ne cansunuya adam gibi adam gelsin