Hayırlı olur inşallah..
Cem, bu kadar araştırmandan dolayı tebrik ediyorum
Cem, bu kadar araştırmandan dolayı tebrik ediyorum
aman arkadasim gökhan ücoklar bizim ilk 5 de oynayacaksa yandik hicbir zmn istikrar tutturmadi zaten sutu da cok ii degil.Onur' Alıntı:Gökhan Üçoklar var,ama tabi daha iyisi niye olmasın.chooper' Alıntı:ancak ii bi sutör bulmamiz gerekli sonucta butun sezon semsettin'e mahkum kalmamak icin. :roll:
hasley geçen sene %38 ile ü-çlüğk atmış iyi bir şutör yani.ayrıca savunmacı bir oyuncu alınması beni mutlu etti.daha sağlam bir takım yapısına sahip olacağız anlaşılan.chooper' Alıntı:öncelikle hayirlisi olsun bu sene ki transferler icimize sinio en azindan . ancak ii bi sutör bulmamiz gerekli sonucta butun sezon semsettin'e mahkum kalmamak icin. :roll:
utku' Alıntı:corsley edwards a bende geçen yıl bayılmıştım keza takım arkadaşınada söylemiştim, o da iyi bi oyuncu olduğu söylemişti. ama alırmıyız bilemem tabi bi de fenerde oynayan bi oyuncunun ertesi sene gs ye gelme ihtimali türkiyede zordur.
çünkü fener 5 verirken ertesi sene gs de 1 e oynamaz adam
Radikal Cimbomlu' Alıntı:Resmi sitenin ne işe yaradığı hakkında bir fikri olan varmı ? 20 Temmuz' daki transfer haberleri başlığından sonra ne Şemsettin ne Dixon nede Hadley hakkında hiçbir resmi anlaşma haberi yok. Daha doğrusu hiçbir haber yok. Çok ilginç.
Tequila' Alıntı:başkanının her ağzından çıkan 10 laftan 9 u YALAN 1 ide yanlış olan bi külübün resmi sitesine kim inanırki ..
yassalar nolcak formayı giymeden inanmam artık ben bu kulupte birşeye..