DeSean Hadley

Valla arkadaşlar top çalıp fast-break'leri basit turnikelerle bitirecek bi adam gibi kokuyo (Larry Hughes ayarı). Umarıım takımımıza hayırlı olur..

resmi site artık transferlere kendisi bile inanmıyor..biz bişi beceremeyiz son dakikada transferi yapamayız diye yazmıyorlar..sonra rezil olacaklar..

ayrıca belki de ribery olayından sonra artık haber vermk için transferin üzerinden bir yıl falan geçmesini bekliyorlardır..adam ikinci sezonuna başlayacak öyle haberi yazacaklar .. sonra adam giderse biz bu adamı zaten almamıştık diyecekler...

size daha komik bişi söyliim..resmi sitede 05-06 takım kadrosunda franck ribery var.daha da ilginç olan, giden oyunculara büyük kaptan dan conceicao ya kadar herkesi yazmışlar ama ribery yazmamışlar..anlayacağınız kendi kendimize gelin güvey oluoz..aynı pires transferinde olduğu gibi...arsenal bize gelen resmi teklif yok diyordu..biz ısrarcıyız diyorduk..yani teklif yok,ısrar var hesabı...

uAtahan' Alıntı:
aaaaa teknik direktöre laf ettirmem ama coach a edebilirsin :kop

ya neden halil ünerin gitmesini bu kadar istiyosunuz :kop :kop :kop

ama bişi diyim cansunlan olaz bu iş aman aman ne cansunuya adam gibi adam gelsin

kardesım gerets e bisi dedigim yok ac bak galatasaray sk forumuna adamı en cok savunan en cok seven adamım ama o bu sene geldi ben 100. yıl icin konusuyodum ne olursa olsun fenerin 100.yılında biz sampiyon olmassak bu takım bize kendini bize kolay kolay affettiremez BENCE????? tabi herzaman desteklicez destekliyoz ama bir kırgınlık var icimde ve tanıdıgım gslılarda... ayrıca coach konusunda haklısın istedigi yere gidebilir keske Erman Kunter haberi gercek olsaydı

biglion' Alıntı:
uAtahan' Alıntı:
aaaaa teknik direktöre laf ettirmem ama coach a edebilirsin :kop

ya neden halil ünerin gitmesini bu kadar istiyosunuz :kop :kop :kop

ama bişi diyim cansunlan olaz bu iş aman aman ne cansunuya adam gibi adam gelsin

kardesım gerets e bisi dedigim yok ac bak galatasaray sk forumuna adamı en cok savunan en cok seven adamım ama o bu sene geldi ben 100. yıl icin konusuyodum ne olursa olsun fenerin 100.yılında biz sampiyon olmassak bu takım bize kendini bize kolay kolay affettiremez BENCE????? tabi herzaman desteklicez destekliyoz ama bir kırgınlık var icimde ve tanıdıgım gslılarda... ayrıca coach konusunda haklısın istedigi yere gidebilir keske Erman Kunter haberi gercek olsaydı

renkdaşım bn gerets konusunda şaka yaptım bide ya neden halil ünerin gitmesini bu kadar istiyosunuz derken :kop

savunmasının iyi olması güzel fakat 2 numara için cba deki sayı istatiğinin üzerine çıkması gerekir 5 numra içinse skorer bir 5numara şart

sırtı dönük oynayam bir beş numara transfer edersek iyi bir takım kimyasına sahip oluruz.dışarıdan dixon ve şemso sayı yükünü çeker hadley ise rakibin skorerini tutar.burak zaten iyi bir dört numara.
ayrıca benche genç bir 5 numara bulabilirsek kadro genişliği açısından iyi olabilir.efesde mutlu demir diye bir adam vardı kendisiyle ilgili olumlu birkaç şey okumuştum onu kiralayabiliriz mesala.

arkadaslar aldıgım bi habere gore ki bunu gs altyapı hocası solemis (yakın arkadasımın komşusu) adını bilmiyom ama GS gecen sene sayı ortalaması 25 ussu 27 olan bi abd ile anlasmıs ve kısa sure icinde gelebilirmis ????? lutfen bunla ilgili bilgisi olan biri varsa yazabilirmi????

uzun aradan sonra yenıden forma gırdım bakıorum kı bızde transfer yapıoz keske murat kayayı alsaydık o zamn super kısalarımız olurdu ama olsun bunada sukur sımdı ıkı tane 4-5 numara lazım bıze

biglion' Alıntı:
arkadaslar aldıgım bi habere gore ki bunu gs altyapı hocası solemis (yakın arkadasımın komşusu) adını bilmiyom ama GS gecen sene sayı ortalaması 25 ussu 27 olan bi abd ile anlasmıs ve kısa sure icinde gelebilirmis ????? lutfen bunla ilgili bilgisi olan biri varsa yazabilirmi????

Shaq'ı getiriyorlar sanırım...

Hocam 27 sayı ortalamayla Kıbrıs'ta,Çin'de bile oynanmaz...

Biraz abartmışız sanırım...

sovereign' Alıntı:
biglion' Alıntı:

Shaq'ı getiriyorlar sanırım...

Hocam 27 sayı ortalamayla Kıbrıs'ta,Çin'de bile oynanmaz...

Biraz abartmışız sanırım...

yuh be abi ne yaptın 40 sayı demedim 27 dedim dixon ın ortalaması bile 24 yani ben sadece duydum dedim soluyenin yalancısıyım

söylenti

bu abd li hakkında o arkadaşının komşusunu bulup ta soramazmısın ya da arkadaşın komşusuna(gs li altyapı sorumlusuna) soramaz mı kimmiş hani merak ediyoruz da ondan......

ya biz bu adamlarlarla anlastık diyoruz da bu amerikanlar su an idmanlara cıkıyor mu bilen var mı yoksa sadece anlasma mı var ben merak eidyorum adamların istatisklerine bakmamak lazım oynadıkları takım coachun sistei cok onemil yani o kadar sevnmemek lazım simdi iki yabancı hakkı daha var heralde iceriye olacaklar bu adamlar burda da halil abinin sistemi ok onemli eğer boyle hızlı hucum yapn bir takım istiyorsa yain savunmayoı pek onemsemezlerse boyle sutor atletik bire adam alzım 5 numaraya ama bence boyleis iy olmuyor cünü suta daylaı oynamajk her zamna cok risklidir galatsaray buraya gecen sene gelen keep tarzı bir adam alması lazım ama ondan daha hareketli ve biraz sıcrayabilen ynai biraz daha zayf olamsı lazım adamın diğer adam da anladığım kadarıyla yedek olacak burada joker olabilecek boyle 3 4 5 oynayaiblecek bir averege adam lazım sutu iyi olan takımı ateleyeiblecek biri mesiel gecen seneki boddicker boyle düşnebilinirdi ama gitti yrine birsi bulunabilir bulunmaz hint kuması değil nasılsa semsettin abiye herkes laf sokuyor da her zaman icin iyi bir sutor olmustur ve eminim ki arda dan cok dahai yi olacaktır gecen sen son hucumlarda herkes topu elinden cıkarmak isterdi ve macı veriridk bu sene semesettim var emin olunki o bolye korkmaz buraka gelince onu anlamıoyrum niye sadece dısarı cıkıp sut cker beynim basmıyor ama bildiğim birsey var bu stiliyle takıma bence katkısı olmuoyr attığı sayılara lütfen bakmayın sadece gokgan iyidir kalması iyi olmus ülerden geln cihattı adı glaiba o arkadas da kalmalı ama o adama da serbest atıs calıstırmalrı lazım bir de ne olursa olsun takıma bir tane ysaı geckin bir türk oyun kurucu lazım soyle 10 15 dakika oynayacak eskiden yiğit vardı gercekten iyiyidi boyle bir lazım o play out da gordüğümüz genc kardeslimizle sezon gitmez benden soylemesi

BuRaKGS' Alıntı:
uzun aradan sonra yenıden forma gırdım bakıorum kı bızde transfer yapıoz keske murat kayayı alsaydık o zamn super kısalarımız olurdu ama olsun bunada sukur sımdı ıkı tane 4-5 numara lazım bıze

Murat kayayi alsak gercekten iyi olurdu. ama sanirim i.FB'ye gitmis. BU adamin istatistikleri oldukca iyi. bir numaramiz skorer guard oldugu icin savunmasi guclu bir iki numara iyi bir tercih bence. semso'yu da dusunursek iki ve üc numarali pozisyonlari bunlar mi paylasacak. 3 numara icin arkadas biraz kisa kaliyor gibi. bizde bir zamanlar larry stewart vardi. uc numara oynardi. eger onun ayarinda biz fi_zige ve yetenege sahipse super transfer.

benim anlamadığım bejeke transfer yaptımı törenle attırıyor bizimkiler ise sanki suç işliyorlarmış gibi gizli gizli yapıyorlar dumur oluyorum