Valla arkadaşlar top çalıp fast-break'leri basit turnikelerle bitirecek bi adam gibi kokuyo (Larry Hughes ayarı). Umarıım takımımıza hayırlı olur..
uAtahan' Alıntı:aaaaa teknik direktöre laf ettirmem ama coach a edebilirsin :kop
ya neden halil ünerin gitmesini bu kadar istiyosunuz :kop :kop :kop
ama bişi diyim cansunlan olaz bu iş aman aman ne cansunuya adam gibi adam gelsin
biglion' Alıntı:uAtahan' Alıntı:aaaaa teknik direktöre laf ettirmem ama coach a edebilirsin :kop
ya neden halil ünerin gitmesini bu kadar istiyosunuz :kop :kop :kop
ama bişi diyim cansunlan olaz bu iş aman aman ne cansunuya adam gibi adam gelsin
kardesım gerets e bisi dedigim yok ac bak galatasaray sk forumuna adamı en cok savunan en cok seven adamım ama o bu sene geldi ben 100. yıl icin konusuyodum ne olursa olsun fenerin 100.yılında biz sampiyon olmassak bu takım bize kendini bize kolay kolay affettiremez BENCE????? tabi herzaman desteklicez destekliyoz ama bir kırgınlık var icimde ve tanıdıgım gslılarda... ayrıca coach konusunda haklısın istedigi yere gidebilir keske Erman Kunter haberi gercek olsaydı
biglion' Alıntı:arkadaslar aldıgım bi habere gore ki bunu gs altyapı hocası solemis (yakın arkadasımın komşusu) adını bilmiyom ama GS gecen sene sayı ortalaması 25 ussu 27 olan bi abd ile anlasmıs ve kısa sure icinde gelebilirmis ????? lutfen bunla ilgili bilgisi olan biri varsa yazabilirmi????
sovereign' Alıntı:biglion' Alıntı:arkadaslar aldıgım bi habere gore ki bunu gs altyapı hocası solemis (yakın arkadasımın komşusu) adını bilmiyom ama GS gecen sene sayı ortalaması 25 ussu 27 olan bi abd ile anlasmıs ve kısa sure icinde gelebilirmis ????? lutfen bunla ilgili bilgisi olan biri varsa yazabilirmi????
Shaq'ı getiriyorlar sanırım...
Hocam 27 sayı ortalamayla Kıbrıs'ta,Çin'de bile oynanmaz...
Biraz abartmışız sanırım...
BuRaKGS' Alıntı:uzun aradan sonra yenıden forma gırdım bakıorum kı bızde transfer yapıoz keske murat kayayı alsaydık o zamn super kısalarımız olurdu ama olsun bunada sukur sımdı ıkı tane 4-5 numara lazım bıze
utku' Alıntı:eğer savunmacıysa bu adam benim bu yılki hit adamım olabilir..
ülkede savunma yapan dış adam görelim biraz.