DeSean Hadley

abi, şöyle it gibi savunma.. alper yılmaz 2-3 yıl önce , kutluay 7-8 yıl önce, selim demir 7-9 yıl öncesi gibi..
anlatabiliyormuyum?
sesimi duyun yaaa.. savunmaaaaaaaaa... şöyle faul yapmadan kafa kopartanından

bu oyuncu 2 numara değil mi bazı internet siteleri buna 3 numara diyor

yeter artık yönetim görevini yaptı sıra bizde DESTEK ZAMANI

YÖNETİM TAM 7 TRANSFER YAPARAK BASKETBOLA VERDİĞİ ÖNEMİ GÖSTERDİ SIRA BİZDE

KeOpS' Alıntı:
bu oyuncu 2 numara değil mi bazı internet siteleri buna 3 numara diyor

bu adami muhtemelen 3 numarada oynatacaklar. iki numarada semso. bir de amareikali. 4 numara burak/huseyin 5 numarada allred/fatih.

gayserli' Alıntı:
bence kadroyu tamamladilar. baska oyuncu almazlar.

1yabancı daha almazlar mı? bna alırlar gibi geliyo ama bu sene haklarını vermek lazım iyi adamlar aldılar

ama bn 2tane adam istiyorum biri fbden barış serhat akının basketçi versyonu olan diğeride bi ara bjkde oynamıştı porto rikolu larry ayuso

ama almazlarsada canları sağolsun

bu kadro bize her türlü yeter yapmasakta olur transfer ............ :D

Biri bana bu adamın ne gibi özellikleri olduğunu ya da özelliklerinin ne olduğunu nerden bulabileceğimi söyleyebilirmi???...

Emre91' Alıntı:
Biri bana bu adamın ne gibi özellikleri olduğunu ya da özelliklerinin ne olduğunu nerden bulabileceğimi söyleyebilirmi???...
Arkadaşım hoşgeldin. Mesela bu sorunun cevabı bu topicte önceki sayfalarda var. Bir çok da konu açmışsın, benzer konular mevcut. Önce bir topicleri gez, bir bakın istersen. Daha sonra bulamadığın cevapları yada açmak istediğin konuları aç ki böylece forumda benzer topicler oluşmasın. Tekrardan hoşgeldin...

Teşekkür ederim texaslı cemcemgs. Birde geçen yılki yabancılardan kim gitti kim kaldı onu bu sayfaya mesaj at. (Maalesef "BB" gitti onu biliyorum. Diğerlerinden beni haberdar et.)

Herkes yalan tek gerçek sensin ASLAN...

Emre91' Alıntı:
Teşekkür ederim texaslı cemcemgs. Birde geçen yılki yabancılardan kim gitti kim kaldı onu bu sayfaya mesaj at. (Maalesef "BB" gitti onu biliyorum. Diğerlerinden beni haberdar et.)

Herkes yalan tek gerçek sensin ASLAN...
:D :D :D :D :D :D :D :hi allahda seni güldürsün.
ilk okula 5. sınıftan başlamak gibi bir şey bu herhalde :muhaha
( birisi bana ilk 4 sınıfta neler oldu anlatsın )

emreeee
cepten arasın istersen,

kullandığın usluba dikkat et, haddini aşma, yazdığını bidaha oku ondan sonra hatan olduğunu düşünüyosan düzeltmeni yap..
yok hatam diyorsan zaten allah bildiği gibi yapsın.. bi de adminlerde bildiği gibi yapacak o başka

Pardon ya. Yeni girdiğim için biraz acemiyim. Bu yüzden bazı saçma şeyler yazıyorum. Ama bundan sonra doğru düzgün şeyler yazacağım. Gsbasket'teki herkesten özürdilerim.

Her zaman her yerde en büyük CİMBOM...

geçen seneki yabancılardan kimse kalmadı.benche kenardan gelip skora katkı yapacak bir 2-3 oynayan adam lazım.gökhan üçoklar böyle bir katkı yapamaz.serhattan da bu misyonu yüklenmesini beklemek yanlış olur.

Arkadaşlar lütfen biraz hoşgörü,Galatasaraylılara bu yakışır.Belli ki arkadaş yeni,yeniyiken herkes hata yapabilir.

yabancı oyuncu transferi yapılır.amerika da draft edilmemiş bir sürü kaliteli oyuncu var.öncelikli hedef kaliteli türk oyuncular ardından yabancı olmalı...inşallah geçen seneki rezilliği bidaha yaşamayız

Önümüzdeki sezon kadroda Dixon'la beraber tutulması gereken ikinci yabancı ve bana göre Türkiye deki en iyi savunmacı.Zaten geçen sene liginde yılın en başarılı savunmacısı seçildi.Eğer bi 5 cm fazlası olsaydı Avrupa'nın kalburüstü bi takımında oynardı.