Diana Taurasi

Kalite olarak denecek hiçbirşey yok muazzam bir transfer ancak malesef prensesi kaybettik... Bakalım kendisini parçalı forma ile görmek bizlere nasıl bir duygu uyandıracak.. Hayırlı olsun..

Galatasaray Medical Park’ın gündeme bomba gibi düşen Diana Taurasi transferinin perde arkasında ilginç gelişmelerin yaşandığı ortaya çıktı.

Sarı – Kırmızılılar Taurasi transferi gündeme geldiği zaman antrenör Ceyhun Yıldızoğlu’nun görüşünü alırken başarılı coach bu hamleye olumlu bakmamıştı. Ancak yönetim görüşmeleri sürdürürken Taurasi ile Fowles’ın menajerinden ilginç bir ultimatom geldi. Görüşmelerin uzadığını ve bir karar verilmesi gerektiğini belirten menajerler, transferin çıkmaza girebileceğinin altını çizdi. Bunun üzerine yönetim antrenör Ceyhun Yıldızoğlu’nun çok istekli olmamasına karşın yıldız oyuncuyu renklerine bağladı.

Bu görüşmeler sırasında antrenör krizi olabileceğini düşünen yönetimin Fenerbahçe’den ayrılan ve Taurasi’yle yakın olan Laszlo Ratgeber’le de dirsek temasında bulundu. Ancak kriz yönetimin sıcak yaklaşımıyla çözüldü ve Taurasi transferi bitti.

- Basketdergisi.com özel haberidir.

Basket dergisi saçmalamasın, Ceyhun hoca gsbasket'e verdiği ilk röportaj'da Diana'yı onlar alabiliyorsa bizde alabilirdik/almalıydık dedi. Augustus'u beğenmeyen Ceyhun Hoca Diana'yı da beğenmiyorsa kimi beğenecek acaba :)

Element uydurmasınlar.

Ilginc.Gecen sene Dianayi biz almaliydik en iyisi bizde olmaliydi diyen Ceyhun hoca bu sene carketmis.Artik Ceyhun hocayi anlamakta gercekten zorluk cekiyorum.Gecen sene basinda Seimone yerine Angel alinmaliydi gibi cok gereksiz aciklamalarda bulunan kocumuz sene sonunda Seimonei yetersizmis gibi gostermek icin olmadik manipulasyonlar yapmisti.Tam Seimonei yolladi cunku dunyanin en iyisini istiyormus koc derken kocun Dianayi istemedigini ogreniyoruzki bir Ceyhun hoca bombasiyla daha tanismis oluyoruz.Hocam bize vakit kaybettirme eger bu takimin yuku uzerine agir geliyorsa sene basinda kontratini feshet baska bir hocayla yola devam edelim.Federasyon hocasi degil Galatasaray hocasi istiyoruz biz.

arkadaşalar sanki ceyhun hocanın taurasi yi istemediği kesinmiş gibi konuşuyorsunuz, ya gerçekten böyle bi laf ettiğine inanmıyorum. onun için hocaya haksızlık ediyorsunuz bence

Agustus'a 2. sınıf diyen bir hocadan her açıklamayı beklerim ben...
Onun için dünyanın 1 numarası Şaziye herhalde...
Yine de kesin birşey konuşmıycam ancak.....
Eğer böyle bir açıklama yapmışsa, yeni yönetim bir saniye bile düşünmesin hemen yolları ayırsın...
Demekki yıldızları yönetebilecek kapasiteyi kendisinde görmüyor...

Ben inaniyorum.Gecen sene Diana konusunu vurgulayan hoca bu sene gorustugumuz bir oyuncunun adini hic zikretmiyor.En azindan Seimonein yerine cok iyi oyuncu alacaz onun icin vazgeciyoruz diyebilirdi.Ayrica hocamiza yakin oldugu anlasilan Onder beyde Diana transferine soguk bakiyordu.Hocamizin soguk baktigini ordanda anlayabiliriz.Bu soguk bakmada direk Federasyonla ilgilidir.Federasyon bizim Dianayi almamizi istememistir.Zaten Diananin alinmasini bile resmi sitesine 2 gunde ancak koyabilen yas tutan bir federasyondan bahsediyoruz.

Ceyhun Hoca belli nedenlerden dolayı transferi bekletti biraz doğrudur ama kesinlikle onun onayı ile yapıldı bu ransfer, kimse Galatasaray'ı karıştırmaya onun bunun kalemşörlüğünü yapmaya kalkmasın.

Ben de Ceyhun Hoca´nın oyuncu tercihlerinde hataları olduğunu düşünüyorum ama kararlarına saygı duyuyorum.

Bu forumda düşüncelerin ifade edilmesi özgürlüğü vardır ama fikir adı altında hakaret etme, çamur atma hakkı yoktur. Ceyhun Yıldızoğlu´nun Taurasi transferindeki tereddütlerinin gerekçesini bilmeden; "Federasyon Taurasi´yi almamızı istemiyordur, dolasıyla Yıldızoğlu da bu nedenle soğuk bakmıştır" demek bir düşünce değildir.

Ceyhun Yıldızoğlunun artık bir karar vermesi lazım ya Galatasaray ya Federasyon bu seviyedeki birisinin 2 işvereni birden olması pek doğru gelmiyor, özelliklede turgay demirel federayonu..

işveren türk milli takımı değil ama demirel fed. bana bu sürtüşme arasında fed. bağlı olması doğru gelmiyor. yeni başkanımızın bu konuda'da bir atak yapması gerekiyor gibi, biz burada Galatasarayımızın çıkarlarını düşünmek zorundayız..

Ceyhun Hoca'ya artık sempati beslemiyorum ama bu habere inanacak kadar saf değilim. Hoca daha geçen sezon en iyisi diyerek Diana'dan bahsediyordu. Hatta benim için önemli bir ayıbıdır tüm sezonun planlamasını Dİana'yı durdurmaya yönelik oalrak yaptı. Şimdi o adam birden Diana'yı beğenmez olacak değil ya. Çiğdem Bağcı düşüncelerimi çok daha net belirtmiş. Ağzına sağlık Çiğdem. Leblebiden nem kapmaya gerek yok. Diğer tarafta kar yağıyor, siz leblebi nem yaptı moduna geçtiniz.