Diana Taurasi

Ben şahsen Fenerbahçe Ülker birleşmesine karşıyım.. En güzeli artık Olin Fenerbahçe diye görelim karşıyakalı seyircileri.. Yakışır da..

Arkadaşlar,

Bilindiği üzere rakip takım sitelerinden buraya haber, mesaj, görsel vs. taşımak yasak. Bundan sonra Hürriyet Gazetesi'nden de bu tarz şeyleri GSBasket'e taşımak yasaktır.

Madem ucuz bir taraftar sitesinden farkları yok, bizim gözümüzde de farkları olamaz. Kendilerine Galatasaray'ın huzurunu bozma, karıştırma çabalarında başarılar diliyorum. Biz yemiyoruz, size inan varsa ona anlatın :)

12 sayfa boyunca, '' heyyo Taurasi geldi, off ne kapak oldu ya.. '' tarzı konuştuktan sonra artık Diana Taurasi'nin takıma nasıl katkı verebileceğini konuşmak en güzeli olacak sanırım.

Tek başına bizi şampiyonluğa taşımasının ne kadar geçersiz olacağını bugüne kadar çok gördük. Onun Işıl ve Alba ile kuracağı iletişim, vereceği verim konusunda çok önemli olacak. Fenerbahçe forması ile izlediğimiz kısa dönemde, skorerliğinin yanında yardımlaşma duygusunun ne kadar yüksek olduğunu da gördük. Yanında Alba Torrens - Tina Charles gibi isimlerin olacağını düşünürsek, bir çok maçta Diana'nın takımın asist lideri olacağını kestirmek güç değil.

Onun üstüne, geçtiğimiz senelerde yabancı oyuncularımızda olduğu gibi, her maç inanılmaz bir yükün düşmemesi, alacağımızın verimin niteliğini belirleyecek. Gelecek sene, homojen bir yapının önemli bir parçası olarak Diana Taurasi'yi izlemek var, flaş transfer ile yola çıkan, takım olgusundan uzakta ve müthiş bir yükün omuzlarına bindiği Diana Taurasi'yi izlemek var. Bu farkın daha verimli olanı yakalamak en önemli görevi teknik heyetin.

Bütün teknik/taktik konuşmaların son noktası elbette Ceyhun Yıldızoğlu isminde bitecektir. Bu ağırlığı son derece fazla olan kadroda, elinde bulunan '' en iyi '' oyuncuları nasıl takım haline getireceği en mühimi. Geçen seneki koçluk marifetini tam olarak gösterdiğini düşünmüyorum. Bu sene, arkasına aldığı Hakan Üstünberk gibi bir güç ile muhteşem bir kadro kurdu, kurmaya da devam ediyor. Bu emeklerin boşa çıkmaması için Ceyhun hocanın gerekli yapılanmayı kafasında bitirmiş olması gerekir, göreceğiz ne derece bitirebileceğini.

Diana Taurasi camiamıza hayırlı olsun. Bu transferden dolayı içim rahat değil, Seimone ile bu yola çıkmak isterdim ama yapacak bir şey yok, insanın istediği her şey olmuyor hayatta.

Taurasi'nin yanına bir yerli hamlesi gelmesi gerekir. Şampiyonluk yerlilerle gelecektir.. Taurasi seinci ile tarnsferlerden vazgeçmek hata olur. Darbe 2 yi bekliyoruz gün bu günlerdir. Düşene....

Bazı insanlar bazı insanlara itici gelir ya.Taurasi'de bana itici gelmişti geçen sene.Nedense kendisine normal bir fenerbahçeliden daha fazla kin besledim.İnşallah yapacaklarıyla benim gibi pek çok galatasaraylı gibi arasında olduğuna inandığım,soğukluğu kapatabilir.

fenerlilerin bu şeklilde çıldırmış görmek müthiş ya. resmen kudurmuş durumdalar. facebook ve twitter'a msj yağdırıyorlar, acınacak haldeler :)

Medyadaki haberleri okuyorum yorumları dinliyorum ama ben anlamıyorum biz yunan takımımıyız bu kadar çekememezlik olmaz.TBF resmi sitesi 2 gün oldu daha haberi girmedi,ama kadın takımı bölümünde şampiyon resim ve haberini 5 ay daha gözümüze sokarlar.dün kaan kuralı dinledim geçen sene fenere geldiginde yok şöyle yıldız lebron türkiyeye geldi yok artık helal olsun fenere diyordu galatasaraya 1 sene sonra trasfer olduğunda iyi basketbolcu ama gereksiz faydalı olamaz gibi değerlendirme yaptı.Medyada ve federasyonlardaki etkisizliğimiz tamamen yönetim kaynaklı yarın yapılacak seçimle inşallah güçlü bir yönetimimiz olacaktır.

Federasyonda oyle bir sindirim bozuklugu varki Fowles,Tina,Isil ve Bahar tum anlasmalar yayinlanmis sadece Diana Taurasi anlasmasi yok.Kin olurda bu dereceside fazla dikkat cekici.

Diana Lorena Taurasi (born June 11, 1982 in Chino, California)

nasıl bir yer olduğunu şöyle özetleyebilirim;

abd'ye henüz taşınmışımm, bir arkadaşım* beni chino'ya süper bir meksika restoranı var diye götürüyor [ki halen ondan daha iyi bir meksika restoranı görmüş değilim] akşam üstü havanın henüz karardığı saatler, şehrin içinden geçiyoruz. ben dışarıya evlere, evlerin önünde işsiz güçsüz oturan tiplere bakıyorum film gibi. arkadaşımla aramda şu diyalog geçiyor.

- abi napıyosun?
- napıyorum?
- abi bakma öyle adamlara, biri çıkarıp ateş eder.. delirdin mi? (bir arkadaştan alıntıdır)

Bir gercek var ki Seimone Augustus ile yola devam etmeyecek olmak beni üzüyor.Ancak taurasi suan dünyanın en iyi oyuncusu oldugu gercegi var.En önemlisi tabiki de fenerlilere bu denli darbe vurma resmen içlerine oturdu ve sindiremiyorlar :) fenerliler suan sanal alemde ne yapacaklarını şasırdılar :) Sırf bu yüzden baska sebepden degil taurasiye ısındım.

Penny , bizimkinin hayat arkadasiysa cok memnun olurum hamile olma derdi olmadan kesintisiz basket hayatina ve bize olan hizmetine devam eder Diana valla icim rahatladi:p

Fener maçlarında çok ilginç şeyler olacak bunların ilişkisi mevcut rakip takım Diana'ya küfrederse Penny'in morali bozulacak hatta bu durumu kabullenemeyecek. Çok ilginç denklem