Diana Taurasi

Meriç Tunca denen kendi bilmez bi yazı yazmış. Bu adama haddini bildirmek lazım. Hürriyette sanırım bu zat. Hürriyet iyice saçmalamış durumda

böyle kişilik yoksunu insanlar bizi daha çok kenetlendiriyor dianaya hep destek tam destek. hürriyet gazetesi demek salonda da tepki istiyor biz veririz tepkiyi merak etmeyin siz. fenerin önerdiğinden daha az paraya galatasaraya gelmesi çok koymuş size

Bu ve bunun gibilerinde köşesi varya başka söze gerek yok ne bu şimdi yazı mı ? Yılmaz Özdil'le aynı gazetede bu adam ve bu gazete sözde Türkiye'nin en iyi gazetesi..Pehh.Taurasi'ye her geçen dakikada dahada ısınıyorum bu arada.

Maalesef Hurriyet gazetesine tepki veremeyen bir yonetimimiz var.Birde Yalcindag bu klubun yoneticisi.En cok Yalcindagin yuzunun kizarmasi lazim bu haberlerden.Adnan Polattan kurtularak en buyuk atilimi yapiyor klup.Ercan Saatciyle yedigi yemekten bile midesi bulanmadi bu baskanin.

neyse resmi kaldırıyım da site nin görselliği bozulmasın :=):=)

tipe bak yarabbimmm uahauhaau Allahım sen günah yazma! uahuahauah olm sen bana 24 saat küfür etsen bu tiple ben altıma işerim gülmekten New York doğal tarih müzesinden mi kaçtın ? auhauhauahau

bana göre taurasi transferinden daha önemli olan fowles ile olan sözleşmemizi 2 yıl uzatmış olmamız taurasi dünyanın en iyi oyuncusu olabilir ama fowles da dünyanın en iyi pivotu . taurasi düzeyinde oyuuncular var ama fowles düzeyinde pivot yok bana göre

Merhaba Arkadaşlar
Biz Semione aşkı ile yanıp tutuşalım, adamlar malı götürdüler. Bayan takımımızın tüm maçlarını izleyenler bilir. Semi final maçlarında bizracık kıpırdadı. Onun dışında varmıydı? Evet semione'yi bende çok severdim ama başarı için sevmek yetmiyor en önemlisi de yeterlilikti. ARKADAŞIM BEN BAŞARILARA ÇOK AÇIM!

Cevap: Diana Taurasi Galatasaray'da

Düne kadar Dianam diyen insanlar kendi sayfalarında Ülker Arena'da 12.000 kıllı ağzından salyalar akan kişi Diana'yı bekliyor olacağız gördüğümüz yerde saçını başını yolacağız diye yazarken bunun üstüne gazeteci olduğunu düşünen biri çıkıp bunları yazıyorsa bu resmen hedef göstermek, çirkin olaylara şimdiden davetiye çıkarmaktan başka bişey değildir. Bu konu takip edilip gerekli işlemler yapılmalı bence.

Onlar kudursunlar iyidir daha bu baslangic. Yazin daha cok delirecekler.

Ha ayrica Mericcim sen bu forumu kesin okuyorsundur. Sen anladin canim hadi. ;)

Bu adam hic aynaya bakmiyormu yazi yazarken.Aynaya baksa yazmamasi lazim.Asagilik kompleksinin disa vurumu bu olsa gerek.

Bir fanatik Fenrliye yazdırsan bu kadar taraflı olmaz be. Bizim olmayan pisliğimizden bahsetmeye çalışmış, illa bir pislik arıyorsa Fener´e baksın, o tarafta bolca var.

Bu adam acayip derecede korkmuş resmen... Ünal Aysal'ın ayak sesleri bir çok karşıyakalıyı korkutmuşa benziyor.. Birde bu transferi Polat yönetimi yaptı işin ilginci.. Kimbilir Ünal Aysal seçildiği takdirde neler yazacaklar çok merak ediyorum.. Boşuna Çıldırın diye besteler parçalar yapmadık geçmiş senelerde... Bunların ki çıldırma olsa yine iyi..Artık kompleksleri dışa vuruyor...Acınacak haldeler )))