Diana Taurasi

Duyduğun dedikodu yanlış. Yani şu "hep Amerika'lılar üzerinden oynuyorsun ve yerlilere hiç süre vermiyorsun" demesi ve ortamın karışması söylentisi:) Ha hocayla araları iyi değildi evet ama böyle veya benzeri bir söylence olmamış. Daha önce de buna benzer bişi yazılmıştı o zamanda söylemiştik.

Dee'ye gelirsek sonuçta bu sezon her oyuncudan performansından daha az faydalandık. Onun da daha iyi olacağına eminim. Ama bizde kaldığı 1 sezon içinde 1-2 maç dışında benim bildiğim Dee'yi izlediğimizi sanmıyorum. Eğer aynı böyle oynayacaksa gitmesinde bir mesele yok. Belki şubenin mantalitesi değişir.BJK futbol takımının basket şubesine döndük. Yıldız transferleri ile başarı gelmez. Önce takım olmamız şart. Sistemimiz bile yok. Bu sene Botaş kadar sistemimiz oslaydı Syl-Dee olmadan da şamp olurduk. Yni gidiyorsa yolu açık olsun kalırsa bize bayram olsun derim. Nelerini gördüm GS formasında Dee de oynamıştı derim en fazla

Bilemiyorum. Benim için kolay değil be abi, o son saniyede yerden kalkıp, 3'lüğü attıktan sonraki sevincini gördükten sonra, en fazla Galatasaray'da oynamıştı demek.
 
O dediğiniz Euroleague için geçerli, TKBL'de aynı şekilde uygulanmak zorunda değil. Detay için 2011-2012 transfer sezonu konusunun 138-139. sayfalarındaki iki yazıma bakmanızı öneririm.

Kalsaydı belki direkt olarak Avrupalı, ama kesin olarak devşirme Avrupalı olarak oynardı ancak, Dee'nin UMMC'ya gitmesi birkaç hafta önce gelen çok iyi bir tekliften sonra neredeyse kesin gibiydi. Ruslarda, özellikle UMMC'da her oyuncuya değerinden fazla ödeme yapabilecek kolay kazanılmış para var. Hollingsworth de buna bir örnek.

Sonuç olarak, dünyanın en iyi aktif kadın basketbolcusunu 1 seneliğine bile olsa takımımızda izlemek güzeldi. Teşekkürler Dee...

Bunu bilmiyordum hocam teşekkürler.Size bir sorum olacak.Olurda Taurasi takımda kalırsa seneye ligde yanına 2 kıtadışı oyuncu koyabiliyormuyuz bu durumda?
 
Rica ederim. Evet yanına 2 kıta dışı koyulabilir ama bu sefer de Türk yapılan bir devşirme oynatamayız. Yani Dee'yi kıta dışı kontenjanından oynatıp yanına Sylvia, Alba ve başka bir kaliteli Avrupalı aldıktan sonra devşirme hakkımızı Türk yapılan bir sporcudan yana kullanmak daha mantıklı.

Tabii benim dediğim kuralın nasıl uygulanması gerektiği. TBF ben böyle uygulamıyorum der, kimsenin de bir itirazı olmazsa istedikleri gibi uygularlar.

Teşekkür ederim.Taurasi'yi kesinlikle takımda tutmalıyız.Bu durumda Nevlin'e bile razıyım devşirme statüsünde.Devşirme oyuncu olmazsa Yasemin Horasan'da olabilir bnce.Sonuçta Fowles 5-10 dk arası dinlendirecek bir oyuncuya ihtiyacımız olacak.Tabi faul probleminede girebilir ancak 4 numaramız iyi olursa (mesela Sancho Little) Yasemin orda sırıtmaz.
 
Diana Taurasiye yönetimin çok iyi bir kontrat teklif ettiği söyleniyor, haber nekadar doğrudur bilemiyorum hayallere kapılıp gene hüsran olmasında, inşallah söylendiği gibidir..
 
onu ben de duydum ama fiyat konusunda çok uçulmamalı derim, ceyhun hocanın gidecek olması da kararını etkileyecektir, ben de kesin "tekrardan anlaşıldı" haberi gelmeden sevinmeyeceğim, olmazsa eğer tekrardan aynı üzüntüyü yaşamak istemiyorum
 
ceyhun efendiyi kovma yetkisi diana'ya verilsin hiç olmazsa son maçın acısını çıkartır ve belki kalmaya ikna olur...yazıktır 40dk sahada tutulur mu be arkadaş!
 
Umarim uzatmak gibi bir cahilligi yapmaz yönetim. Lütfen takimimizda kal Deeeeeeeee.

sözleşme yenileyip öyle kovsunlar...böyle sessiz sakin gitmesi taraftarı degilim zira...nasıl takım 15 sayı öne geçtikten sonra yapılması gerekenleri bir bir yapmayarak maçı kaybetmemize, önce sevinip sonra yıkılmamıza sebep olduysa,yönetim de aynını yapsın...önce 5 yıllık bir sözleşme imzalasın sonra tek taraflı feshetsin...

buarada güzel ablam dee var gel gitme sen buralardan...istanbul'a yatırım yap basketbolu bıraktıktan sonra kafe işlet istanbulda deli para var hem...boşver gitme yani iyidir buralar...
 
geçen sene AGUSTUS bu sene TAURASI, son sürat devam ediyoruz taraftarı şubeden soğutmak için,ne demişler kılavuzu tulun olanın yapacağı iş bukadar olur..
 
her ne kadar kesin anlaşmadan sevinmeyeceğim desem de yine de içten içe bir umut vardı ama olmadı, bence sadece koç yüzünden değil, yönetime de güvenmediği için gitti, tabi sadece tahmin bu, yolun açık olsun Dee, umarım ileriki yıllarda tekrardan sarı-kırmızı forma altında izleriz seni
 
Basketbol formaları sadece ısınmaya çıktıkları forma satılıyor bildiğim kadarıyla ı da store'de var ama sahada giydikleri forma satışı yok diye biliyorum.Ben de sormuştum ama yoktu belki Errea'da bulabilirsiniz dediler.Errea'da olabilir.
 
GSTV Taurasi söyleşisi:

Öncelikle bu sezon için, ortaya koyduğun oyun ve mücadelen için sana teşekkür ederiz. Sen bu sezon hakkında neler söylemek istersin?
-Biz takım olarak bütün sezon boyunca savaştık. Geçen akşamki maç bizim için büyük bir hayal kırıklığı oldu, çünkü o maçı taraftarımız için kazanmak istemiştik. Evimizde oynadığımız iki maçta tek kelimeyle harikalardı. Ancak genel olarak baktığımızda, Cumhurbaşkanlığı Kupası ve Türkiye Kupası kazandık, Euroleague’de en büyük başarımızı elde ettik. Bu nedenle genel olarak başarılı bir sezon geçirdiğimizi düşünüyorum. Galatasaray’da harika şeyler yaşadım, bu sezon için çok mutluyum.

Senin için özel bir sezon olduğunu düşünüyorum çünkü Galatasaray formasıyla mücadele ettin. Sonunda şampiyonluğa ulaşamadık ama senin için farklı bir sezon oldu, neler söyleyeceksin?
-Gerçekten de benim için en özel sezonlardan biriydi. Galatasaray gibi bir kulüpte oynamak gerçekten harika bir duygu. Buradaki insanlar, teknik heyet, herkesin kulüple çok büyük bir bağı var ve burada ben de kendimi bir Cimbomlu gibi hissettim.

Taraftarlar seni çok sevdi, seni hiç unutmayacağız. Umarız gelecek sezon da bizimle olursun ama hayatta her şey mümkün, neler söylemek istersin?
-Yeni sezon için kesin bir şey söyleyemem ama tek söyleyebileceğim, kalbimin her zaman Galatasaray’dan yana olacağı. Ancak gelecek sezon için, dediğin gibi hayatta her şey mümkün.

WNBA ve olimpiyatlar başlayacak. Gelecek hakkında neler söyleyeceksin?
-Evet WNBA ve olimpiyatlar var. Temmuz’da da Türkiye’ye geri dönüp ABD formasıyla hazırlık maçları oynayacağım. Ben her şeyi adım adım düşünmek istiyorum ve bir daha görüşeceğimizi umuyorum.

Galatasaray ve İstanbul’da en çok neyi özleyeceksin?
-En çok takım arkadaşlarımı özleyeceğim. Hepsi harikaydı. Işıl, Bahar, gençler. Hepsi çok iyi takım arkadaşları ve çok iyi insanlardı. Tina ve Epiphanny de öyle ve diğer herkes.

Seneye Euroleague’de Galatasaray’a karşı forma giyme ihtimalin de var. Bu konuda neler söyleyeceksin?
-Eğer bir gün Galatasaray’a karşı oynarsam bu gerçekten zor olacak çünkü bu kulübü çok seviyorum. Burada geçirdiğim her anı çok güzel hatırlayacağım.
 
Çok sevildiğini bil Dee umarım bir gün yollarımız kesişir daha iyi bir teknik ekiple daha güzel günlerde birlikte oluruz tekrar tekrar savaşman için her şey için teşekkürler .
 

Üst