Gitmesin bi yere doverim aaaaa.:S
Duyduğun dedikodu yanlış. Yani şu "hep Amerika'lılar üzerinden oynuyorsun ve yerlilere hiç süre vermiyorsun" demesi ve ortamın karışması söylentisi Ha hocayla araları iyi değildi evet ama böyle veya benzeri bir söylence olmamış. Daha önce de buna benzer bişi yazılmıştı o zamanda söylemiştik.
Dee'ye gelirsek sonuçta bu sezon her oyuncudan performansından daha az faydalandık. Onun da daha iyi olacağına eminim. Ama bizde kaldığı 1 sezon içinde 1-2 maç dışında benim bildiğim Dee'yi izlediğimizi sanmıyorum. Eğer aynı böyle oynayacaksa gitmesinde bir mesele yok. Belki şubenin mantalitesi değişir.BJK futbol takımının basket şubesine döndük. Yıldız transferleri ile başarı gelmez. Önce takım olmamız şart. Sistemimiz bile yok. Bu sene Botaş kadar sistemimiz oslaydı Syl-Dee olmadan da şamp olurduk. Yni gidiyorsa yolu açık olsun kalırsa bize bayram olsun derim. Nelerini gördüm GS formasında Dee de oynamıştı derim en fazla
O dediğiniz Euroleague için geçerli, TKBL'de aynı şekilde uygulanmak zorunda değil. Detay için 2011-2012 transfer sezonu konusunun 138-139. sayfalarındaki iki yazıma bakmanızı öneririm.
Kalsaydı belki direkt olarak Avrupalı, ama kesin olarak devşirme Avrupalı olarak oynardı ancak, Dee'nin UMMC'ya gitmesi birkaç hafta önce gelen çok iyi bir tekliften sonra neredeyse kesin gibiydi. Ruslarda, özellikle UMMC'da her oyuncuya değerinden fazla ödeme yapabilecek kolay kazanılmış para var. Hollingsworth de buna bir örnek.
Sonuç olarak, dünyanın en iyi aktif kadın basketbolcusunu 1 seneliğine bile olsa takımımızda izlemek güzeldi. Teşekkürler Dee...
Rica ederim. Evet yanına 2 kıta dışı koyulabilir ama bu sefer de Türk yapılan bir devşirme oynatamayız. Yani Dee'yi kıta dışı kontenjanından oynatıp yanına Sylvia, Alba ve başka bir kaliteli Avrupalı aldıktan sonra devşirme hakkımızı Türk yapılan bir sporcudan yana kullanmak daha mantıklı.
Tabii benim dediğim kuralın nasıl uygulanması gerektiği. TBF ben böyle uygulamıyorum der, kimsenin de bir itirazı olmazsa istedikleri gibi uygularlar.
Umarim uzatmak gibi bir cahilligi yapmaz yönetim. Lütfen takimimizda kal Deeeeeeeee.Arkadaşlar Ceyhun hocanın kovulma gibi bir durumu yok sözleşmesi bitti zaten ! Bugün aldığım en heyecanlı haber .
Umarim uzatmak gibi bir cahilligi yapmaz yönetim. Lütfen takimimizda kal Deeeeeeeee.
Basketbol formaları sadece ısınmaya çıktıkları forma satılıyor bildiğim kadarıyla ı da store'de var ama sahada giydikleri forma satışı yok diye biliyorum.Ben de sormuştum ama yoktu belki Errea'da bulabilirsiniz dediler.Errea'da olabilir.