Bayan basket daha ne yapsın, o azim o hırs o istek fenere karşı çelik gibi bilenmiş bir irade ama takımın başında sürekli el frenini çeken bir idare yazık hakikaten çok yazık gidişi bizi çok üzecek
Niye aynı menejerle mi çalışıyorlar abi , eğer diana nın gitme durumu varsa bu kalitede winner oyuncu bulmakta zorpenny turkiyede yoksa taurasi de yok malesef.
Aynen. Lezbiyense lezbiyen, gay'se gay. Neden böyle gizli kapaklı yazılır veya açıklanmaz anlamak güç. Aralarındaki durum ne bizi ne de bir başkasını ilgilendirir, onlar mutluysa sorun yok.Şahsen bu konunun buzlanmaması yanlısıyım.Buzladıkça herkesin kafası ilişkilerine yoğunlaşıyor.Taurasi ve Taylor lezbiyen bir çift.
Diana'nin kalmasi icin Penny de Turkiye'de kalmali kisaca.
Penny'i de alalım
Şaka bir yana daha önce yazmıştım, burada olmaktan, bu kaos ortamında harcanmaktan mutlu değil diye. Büyük ihtimal gidecektir demiştim, artık Penny ile beraber kesin gidecekler diye düşünüyorum.
Ünal Aysal'dan zaten hoşlanmıyorum, ama başkan olan adam, çıkar şu kadın basketbolunu bu hale getirenlerin alayını kovar, yerine adam gibi kişiler getirir. Dee'ye de yeni bir kaliteli yönetimle yola çıkılacağını ileterek, Penny'i de transfer etme sözüyle ikna eder, ama nerde... Bülent Tulun zararlısını baksetbol şubesine getiren kişiden bahsediyoruz.
Dee'nin kalması adına Peny ile sözleşme imzalamak kadar büyük saçmalık olamaz. 2+2 kuralı gelmiş ve elimizde Alba varken.
Eğer kalmasının tek seçeniği buysa kendisine teşekkür edilmeli. Onu bu formaaltında izlemek büyük bir zevkti.