Diana Taurasi

Fenerbahçe, Diana ile ilgili belgeleri açıklamaya başladı. Yayınlanan belgelere göre gerçekten Fenerbahçe transferden vazgeçmiş GÖRÜNÜYOR ama bunun pazarlıkta bir taktik olduğunu anlayabilecek kapasitede insanlarız hepimiz. Boşu boşuna kandırmaya çalışmasınlar kimseyi. Yakında bu hazımsızlıkla gerçekten doping yaptığını gösteren bir belge yayınlarlarsa şaşırmam :) Bir de görüşmeleri tıkayan özel istekler şöyleymiş:

- Özel şoförlü lüks bir otomobil
- Hayat arkadaşı Penny Taylor ile birlikte oturacağı süper lüks bir daire
- Dost ve akrabaları için 20 adet gidiş-dönüş uçak bileti
- Görevine son verilen Macar coach Lazslo Ratgeber’in göreve devam etmesi

Coach konusu hariç hepsini kabul edeceklerinden adım gibi eminim. Belki de ilk defa bu forumda hakarete varan şeyler yazacağım. Ulan ahlaksız herifler, 'yakın arkadaşı' olan 'annesinin sağlığı kötü' olan 'ev arkadaşı' olan 'WNBA'den arkadaşı' olan Penny, Diana sizi değil bizi seçince mi 'hayat arkadaşı' oldu? Sizde olduğu sürece lezbiyen olması doğal ama sizden ayrılınca bunun yanlışlığını fark ediyorsunuz öyle mi? Boşuna demiyoruz GayFeBe diye! Siz bu karakterinizden vazgeçmediğiniz sürece (ki bu karaktersizlik sizde oturmuş, değişmez artık) daha çoook kişi sizden kaçıp bize yarı fiyatına gelirken arkasından 'come back' diye ağlarsınız ;)

Diana' yı sevme ve kabullenme konusunda bize oldukça yardım edecekler gibi görünüyor sağolsunlar.

Komplo teorisimi bilemem ama Penny Taylorin sozlesmesini feshedip Dianayi zor durumda birakmak isteyebilirler.Cappy ve Angela tercihleriyle Diananin karsisina tam bir cirkef ekuri yerlestirme dusuncesinde olabilirler.Cunku Cappy,Angela,Nevriye,Matovic,yeni guardlari,uzunlari ve Nevlin ve Birsel takviyesiyle iyi bir 8 kisilik kadrolari olacak.Burada tek sorun hocadir bence.Hoca kendi getirdigi guardi ilk bes oynatmak ister Cappyi degil.

Ros Casares ve Ecaterinburg bu sene Euroleague sampiyonu olamazlarsa bence inanclarini yitirecekler.Cok buyuk butce ayirdilar.Bizim acimizdan durum rahat.Final four yapip kaybetsek dahi bu sene buyuk hayal kirikligi olmaz.Ama final four yapmayi basarabilirsek bu sene bir sonraki sene sampiyonluk tek hedef olmalidir.

Karşıyaka bu açıklamalarıyla elaleme rezil oluyor. ama bunun yanında Taurasi hırslandırarak ekmeğimize yağ sürüyor.

Ortada bir bilgi kirliliği var. Kimisi Taurasi 1.250 ye imza attı diyor. Kimisi Fenerin verdiğinin 450.000 dolar altına imza attı diyor. Kulübümüz niye açıklamıyor resmi olarak ücreti?

Öncelikle adettendir söyleyeyim, Fenerbahçeliyim. Transfere Galatasaraylılar nasıl bakıyor diye buraya baktım. Takımınız çok çok güçlü oldu tebrik ederim, hatta ben bu hamlenin Fenerbahçe'nin Tamane ve Babkina transferlerini etkileyeceğini düşünüyorum. Taurasi şartlarını kabul eden Galatasaray'a gitti, ben de açıkçası tekrar bu ülke topraklarında görebileceğim için mutluyum bir sporsever olarak, teşekkür ederim takımınıza da.
Yalnız şu varki HTSPOR'da Gökhan Türe'nin yazdığı haber baştan aşağı safsata. Zaten orada yapılan istekler çok anormal istekler değil, expat çalışanların tamamı öyle istekler de bulunur. Zaten saydığı maddelerden 3 tanesi geçen sene de sağlanan isteklerdir. Dediğim gibi expat çalışıyorsanız elbette bunları istersiniz. Bu yüzden o haber safsata. Taurasi'nin Mart ayında istediği bir daha doping testine girmemek, daha sonra ise bundan vazgeçip kendini güvene almak için kamera kaydı almak istemesidir. Ayrıca Didem Akın'ı da istememiştir kendisi. Gerçi onu biz de istemiyoruz hayırlı olurmuş.
Ratgeber'i olmazsa kendi istediği bir koçu şart koşmuş, aksi takdirde yardımcı hocalık gibi bir şey talep etmiştir. Sonra bundan vazgeçti sanırım.
Sizden eğer böyle bir talebi olup olmadığını bilmiyorum ama koç değişikliği ile ilgili duyumunuz varsa olmuş demektir :)
Galatasaray'dan istediklerini bilmiyorum, sanırım sizin takım borsaya bildirmek zorunda ancak borsa öncesi sorduğum Galatasaraylılar 1.200.000 $ + 500.000 $ bonus istediğini söylüyorlar. Zaten Taurasi bonussuz sözleşme imzalamıyor. Geçen sene de Fenerbahçe'den 525.000 $ + 500.000 $ bonus alıyordu.
Detayları gelince görürüz. Ancak Fenerbahçe'nin Taurasi'ye destek olmadığı falan doğru şeyler değil, nitekim Mart ayında Taurasi Fenerbahçe'ye destekleri için teşekkür etmiştir. O dönemdeki tek hata sözleşmenin fesih edilmesidir, fakat sözleşme fesihinden sonra her zaman Taurasi ile ortak hareket edilmiştir.
Tekrardan hayırlı olsun Taurasi size, ve başarılar dilerim bu sene.

Tşk.Bizde size başarılar dileriz. Bu rekabetten herkes karlı çıkar umarım. Olan bayan basketbolunun kalitesine artı oluyor. Neden avrupada son 4 takım arasında 2 türk takımı olmasın.

Hürriyetteki habere göre ;
Sonuçta iki ay süren temaslar sonrasında Taurasi, G.Saray’a dün saat 05.00’te imza atıyor. Cimbom, Taurasi’ye yıllık 600 bin dolar garanti para ödeyecek. Euroleague şampiyonluğu, primler ve kaldıracağı kupalar sonrası 1 milyon 100 bin doların üstünde para alacak.

[video]http://www.izlesene.com/video/fb-taraftarinin-taurasi-ve-taylor-a-olan-sevgisi/3147137[/video]
You are the best Taurasiiii :)

We are the best Galatasaray'dan araklama :)

eminin bu konuyu okuyan çok fenerli olacak .size tavsiyem bir kasa maden sodası alın ve şarkıyı dinleyin.belki kudukrluğunuz geçer :)
[video=youtube;Xb5yuTokjKQ]http://www.youtube.com/watch?v=Xb5yuTokjKQ[/video]

Ya gerçekten fenerin Penny Taylor için hayat arkadaşı açıklaması yapması çok çirkin bir yakıştırma olmuş.Adama sormazlar mı geçen sene aralarında birşey yoktu da bu sezon mu biribirlerine ilgi duymaya başladılar????Tövbe tövbe

Gerçekten hoş şeyler değil bunlar.Herkesin bir hayat tarzı var.Yöneticilerin (bizim için de söylüyorum) eski oyuncuları hakkında bu bel altı vurmaları çok ama çok yanlış.