Dursun Özbek: Seneye Bütçe Düşecek

Yazıklar olsun bu başkana. Bazen diyordum adam iyi niyetli falan diye ama futbol da harcamalaraı kısamayıp, hamite iki laf geçirmeyip, futbolcularla konuşup maaşlarında indirim isteyemez ama basket şubesini 3 milyon dolara düşürürür. Gerçekten yazıklar olsun.

Madem beceremiyorsun bırak arkadaş. Senin görevin gelirleri artırmak giderleri azaltmak değil...Şu şubeye tarihin en büyük sponsoru dedin, Odebank geldi. Hadi kabullendik. Şimdi çıkmışsın, bütçeyi yarıya indiricem diyorsun. Tekrar ediyorum beceremeyeceksen bırak git. Tarihe sportif anlamda başarısız olan Adnan Polat, rahmetli Özhan Canaydın'dan beter geçeceksin. Her GS'lı senin adını duyduğunu yüzünü ekşitecek. Gelir mi istiyorsun ? Halka aç GS'ı (borsa olarak değil). Liselerin tekelinde yönetimi terk et. Tüm GS'lılar kongre üyesi olabilsin. Üyelik başına üye olmak isteyen herkes yılda 100 TL ödesin. 30 Milyon GS'lıdan 100 bini üye olsa 10 Milyon TL para yapar...Al sana sponsor dışında amatör şubelerin bütçesi...

Zaten başımıza ne geliyorsa bu "iyi niyet" sebebiyle geliyor. Hamza da iyi niyetliydi sözde. Adamlarda vizyon yok, beyin yok, iyi niyet olsa ne olur!

Bu fosillerden kurulu lise hegamonyasından kurtulmadıkça, halka açılmadıkça, amatör branşlara sevgisi ve beyni olan yöneticiler getirmedikçe biz düzlüğe çıkamayız.

Futbol takımını izliyorum. Eğer basketbol bütçesi 3 milyon euro olacaksa, futbolunki en fazla 1 milyon euro falan olmalı. O da Sneijder, Muslera gibilerin hatrına. Onlar olmasa 1 de fazla..

Ergin Hoca hitsin diyenler vardı ya. İstedikleri olacak gibi duruyor. Ergin Hoca 3 milyona hayatta bu takımda kalmaz. Telekom kaç senedir rezalet durumda. Azcık girişken bir başkanımız olsa ikna edebilir. İkna edemese bile en azından ikna etmeye çalışır.

Seneye 3 milyonluk kadromuzla Fener Abdi İpekçi'de bizi 20'ye yatırınca bu klübü bu hale getirenler maçı izlerken heralde utanırlar.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Gs tarihinin en büyük sponsorunu buldum diyerek seçilen bir başkan seneye bütçe 3 MİLYON olacak diyor. Sen futbolcularına feda deme Umutlar, Sabriler, Tarıklar milyonlar kazansın ama bu takımın bütçesi 3 milyon olsun. Bu üçünü göndersen onların senelik maaşlarıyla EL'de finale en kötü top8'e oynayan takım kurarsın. Ama nerde sende o vizyon.

Transfer dönemi ' salı günü bombalari patlatiyoruz ' aciklamasi yapan ama o salı hic bir zaman gelmeyen vasıfsız baskan beyanı ...

Başkan 25 ocakta 13 bin kişilik salon projesini anlatıyor ardından iki hafta geçmişken aynı başkan bütçeyi 3 milyon dolara indirmekten bahsediyor ! Kafayı yememek elde değil resmen Galatasaray taraftarıyla dalga geçiliyor

Hemen enseyi karartmamak lazım.Bu cibilliyetsiz adam mayıs ayından sonra gidecek bence.Nasıl olsa ismini yeterince duyurdu, bahane bulup otelinin de reklamını yaptı...
Eurocup'ı da kazanırsak en azından yine 5-6 milyon dolarlık bir takım kurulacağına eminim ben

Projelerini de al defol git artık başkan! Baskan demek bile icimden gelmiyor. Nasıl bir yalanciymissin be kardeşim. Ne insanların ümitleriyle oynuyorsun. Yok tarihin en büyük sponsorluğu yok salon. Allah aşkına abdi ipekçi de oynayalim ama su sarlatan tarafindan yonetilmeyelim. Adam demeç vermekten aciz. Yalanci! Çapsız. Gs başkanı bu kadar mi olur be ! Bu makam bu kadar düştü de her önüne gelen zengin şöhret meraklısı alabiliyor mu yahu?
O kadar sinirliyim ki. Galibiyete bile sevinemedim.

Ya ne bekleniyor ki bir isyan çıkarmak için yeter be yeter ne vasıfsız bir insan bu ya ben bunu bakkal tezgahına bile koymam adam Galatasarayı yönetiyor. İnsan çoluğundan çocuğundan utanır rezil oldun be rezil bu kulüp bu adamın yüzünden bu halde geldiğinden beri olumlu tek birşey yapmadı artık DEFOL GİT !

Sponsor bulamıyoruz bütçe düşecek nedir ?

Net soruyorum ! Sponsor bulmak başkanın işidir,bulamıyorsan işini yapamıyorsun demektir,sen işini yapamıyorsun ve cezasını Galatasaray'ın basketbol şubesine çektireceksin öyle mi ? Bunu soracak tek üye var mı ? X vatandaşı başkan seçelim,o da bütçe bulamıyorum seneye bütçemiz 1 milyon tl desin,ne farkı var ? Sizi zorla başkan seçmiyorlar ki ... Madem bir fark yaratamıyorsun neden aday oluyorsun

Galatasaray'ın sadece adı kalacak bu gidişle

Curtis Jerrels ve Chuck Davis alınıyor, sonrasında böyle garip garip açıklamalar yapılıyor. Garip karşılamıyorum gerçi, kulüp olarak aslında borç içinde yüzüyoruz orası net tamam ama, bu noktada bu günde söylenecek birşey mi şimdı bu?
2-3 yıldır bunları duyduk sürekli bütçe kısılacak bütçe kısılacak, yani şikeciler Ülker'in etinden, sütünden, altyapısından, salonundan yararlanıp Avrupa'nın en pahalı takımını kuruyor biz burada hala Odeabank'ın vereceği paraya bakıyoruz. Yani gerçekten kabak tadı veriliyor bu kaç oldu artık. Kıstılar, gitti kadın takımımız kendilerini Ekaterinburg'da ispatladılar, ligde herkesin kafasına vura vura şampiyon oldular. Ama başarıyı böyle cezalandırdık. Erkek takımımız Eurocup yolunda en önemli maçına çıkıyor öncesinde yapılan açıklamaya bak...
Valla nasıl bir kısıtlama ise biz yine de oyuncu transferi yapıyoruz. Çok ilginç. Takım oyuncularının, antrenörlerinin aklını bulandırmaktan başka bir işe yaradığı yok.

Cidden komik bir başkan ve yönetim var.
2 basketbol maçının olduğu gün yapılacak bir açıklama mi bu ?
Bu ne iş bilmezlik ?

Dursun Özbek'in bugünkü açıklamaları patavatsızlık, acemilik ve işbilmezlik. Daha hafif tabirler bulamıyorum bu saçmalığa. Bildiğim kadarıyla transfer yasağının kaldırılması için cebinden para koydu kendisi, borçların önemli bir kısmını da sildi. Şimdi kalkmış gelecek sezon için 3 milyon euroluk bütçeden bahsediyor. Ayrıca zaten 2,7 milyon euro Odeabank'tan gelecek. Koskoca Galatasaray 300 bin euro mu ayıracak basketbol şubesine?

Futboldaki ruhsuz karaktersiz sürüsünün cukkaladığı milyonlarca lira varken kimse alın teriyle aslanlar gibi savaşan basketbol şubesine dokunamaz. Böyle saçmalık olmaz.

Ayrıca sen bu kulübün başkanısın, anonim twitter hesabı değil! "3 milyon euro ayırıcaz valla bu senelik bu kadar" diyeceğine, "Bütçemiz en az 3 milyon euro olacak, Galatasaraylı iş adamlarından ve taraftardan şubeye katkı istiyorum" dersin, biz de ona göre fedakarlık yaparız, katkıda bulunuruz, bileklik alırız, atkı alırız vs vs. Buna da mı aklınız ermiyor? Bu kadar mı basiretsizsiniz?

dursun.jpg

muslera.jpg