Dursun Özbek

Adnan Öztürk ü bir gecede hastalandırıp adaylıktan çektikleri gün zaten belliydi başımıza gelecekler..

Yahu herşeyi geçtim be mübarek , bir kurumun kulübün ya da vakfın veya işletmenin basın sözcüsü 77 yaşındaki biri olabilir mi ya. Bu nasıl iş bilmemezliktir
 
Kuruttun kuruttun tüm şubeleri sen ve yönetimin Galatasaray tarihinde olmayacak kadar felaket bir yıl geçirttiniz,zehir ettiniz bize herşeyi.

Taraftar ve birkaç karakterli hoca,oyuncu grubu olmasa bir hiçsiniz tarihe en büyük başarısızlıklarla adını altın harflerle yazdıran 36.başkan ve yönetimi!
 
Ne ballı adamsın ya !
4.yıldız kimin zamanında takıldı?
3 kupa hangi başkan zamanında alındı?
Eurocup hangi başkan zamanında kazanıldı ?
Sorularının cevapları Sen olacaksın.
Kaderin cilvesi dedikleri bu olsa gerek !!!

Yönetimde değişikliğe gidileceği konuşuluyor. Medyada Işın Çelebi, Alp Yalman, Haldun Üstünel ve Abdurrahim Albayrak isimleri dolaşıyor yeni yönetim için.
Bu isimler bu adamla aynı yönetimde olmayı nasıl kabul ediyor ?
Yok mu bir başkan adayı birlikte olunacak ?
Bu kadar mı aciz bu Galatasaray ???
 
A spor'da Evren Turhan -ki kendisi eski oyuncumuz- haziranda kongre olacak Dursun Özbek aday olmayacak demiş.Umarım doğrudur kulüpte yönetim kurulu olmasa daha iyi yönetilir tüm şubeler.
 
Nerden tutsak elinde kalıyor yeter artık hotel mi sandılar burayı koca GALATASARAY burası.
Beceremiyosan bırak git hotellerini kurtar mâlum onlarda batıyor.

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Daha uygun bir başlık bulamadığım için buraya yazdım.

Eski başkanlarımızdan Ali Tanrıyar'ın torunu Ali Tanrıyar genç kardeşimiz kulübümüz en genç üyesi olmuş.

Eski futbolcularımızın mesela Okan Buruk'u kulübe üye yapmayan zihinler şimdi ne için onay verdiler nasıl neye göre bu kardeşimiz üyesi oldu bu kulübün.Bizde birilerinin torunu yada torununun çocuğu mu olmak zorundayız? Yıllarca aidat ödemeyen üyeler mevcut kulüpte bizim kongrelerde 3 bin kişi oy kullanabiliyor,fb de 9-10 bin kişi aidatlarını yatırıp oy kullanma hakkına sahipler.Ayrıca '1 miyon üye' kapsamında havadan 2000 er tl alıp üye yaptılar insanları kulübe hiç bir söz hakkı vermeden.

Yaptıkları güzel şeylerde vardır tabi kimseye saygısızlık yapmak istemiyorum ama sağlığı yerinde olmayan büyüklerimiz genel kurulu oyluyor.
Bazı arkadaşlar yıllardır bu durum böyle gibilerinden yazmıştı başka konu başlıklarına artık ffp kuralları var büyük ihtimal 2 sene yokuz avrupada ligde de şampiyonluk yarışında olmayacağız.Devran değişti artık bu kadar borç içinde başarı kazansan bile 'hoop kardeş yavaş' diyor uefa.

Yeter artık bırakın ellerinizi bu kulübün yakasından freni patlamış kamyon gibi yokuş aşağı gidiyoruz artık.
 
Gidin artık şu klüpten.
Bu arada sanırım UA Özbek yönetiminin gitmesini istemiyor? Facebooktan bazı sayfalar UA'ya ve Özbek'e giydiriyor özellikle de Özbek'in geçen yaptığı açıklamadan sonra. Acaba ne oldu? Özbek, UA ile anlaştı ise gelecek sene de klüpte kalacaklardır. Vallahi transfer o bu şu herşey ama herşey yalan. Tek gerçek şu vasıfsız, kabiliyetsiz heriflerden kurtulmak. Güçlü bir yönetim kurulu olmalı. Ali dürüst'ün ayarlayacağı bir ekip olabilir. Keşke hakan üstünberk, haldun üstünel gibi adamlar olsa artık yönetimde. Amatör branşlara önem vermesi benim açımdan kritik ama bir duruşuda olmalı yeni yönetimin. Umarım seneye de bu yönetimi çekmeyiz. Ergün Gürsoyun tek başına kaç sene kürek takımına sponsor olmuşluğu var. Çok şey istemiyoruz. Galatasarayın büyüklüğünü, potansiyelini açığa çıkartabilecek bir yönetim istiyoruz.
 
Milyonlarca insan size her gün her saat küfür ederken, lanet okurken hala istenmediğiniz yerde durmak nasıl bir duygu? Ya da duygusuz musunuz?

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Gitmek bir yana "Aysal çilek getireceğim diyerek taraftarın gözünü boyadı, kimse borca bakmadı, çileklere baktı, ben de çilek getireceğim." tarzı bir söylemde bulunmuş. O çilek de Edin Dzeko. Kaynak muteber olmayan Türk medyası ama başkanın bol keseden sallama geçmişini hatırlayınca bu sözü söylemiş olabilir. Yani çilekle taraftarın gözünü boyayacağını düşünen bir başkanımız var. Boyarsa da zaten diyecek laf yok, böyle taraftara böyle başkan.
 
Sen kimsin Harun diyeceğine gelecek sene 15 erkek takımı için 5 de kadın takımı için harca Avrupa'da ki Kupalara ambargo koy.
Biraz onur ve gurur varsa yaparsın.
 
Şu yaşananları sadece internet açıklamalarla geçiştirmek ne kadar aciz olduğumuzuz göstergesi. Bize yönetim sahip çıkmazken oyunculara koça saydırmak çok tuhaf. İstifa edin ve bizde kurtulalım siz de.
 
Aziz Yıldırım da Galatasaray taraftarının olduğu yere gelemiyor, gelmek istemiyor; mavi yelekli bu şahıs da Galatasaray taraftarının olduğu yere gelemiyor. Tek fark var Aziz lehimize, Galatasaray başkanı! etiketli bu şahıs aleyhimize çalışıyor. Unutmadan İSTİFA DA BİR HİZMETTİR ama sen musluk tamirine devam edersin utanmadan!
 
Yemin ediyorum şu an istifa etsin kendisinden nefret eden 25 milyon gs taraftarını hafiften yumuşar bu adama karşı. Ama böyle yaparak her geçen gün nefreti düşmanlığı arttırıyor.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Üst