Dinazorlarımız uygun görmüş ve Alp Yalman artık Galatasaray Spor Kulübü futbol şubesinin futbol aklı, herşeyi. Kendisi bu yönetime rakip olarak seçime girmişti. Camiaya hayırlı olsun diyemiyorum çünkü yukarıdaki bölümü kendisi daha başkan olmadan söylemişti. Dursun Özbek ve yönetemeyen yönetimine layık bir iş olmuş. Körler sağırlar, birbirini ağırlar... Şikeciye şikeci, ahlaksıza ahlaksız diyen, taraf olan, Galatasaray'ın menfaatlerini öne çıkaran, Galatasaray'ın marka değerinin, büyüklüğünün farkında olan, Galatasaray'ın parasını kendi parasıymış gibi harcayan bir yönetim göremeyeceğiz galiba.Konjonktür o hale gelmiş ki, her iki başkan da belki de çok istemeden ettikleri, konuştukları şeylerle bu hale gelmiş. Galatasaray ile Fenerbahçe'nin arasında herhangi bir düşmanlık, Galatasaray'ın herhangi bir kulüple itişme, kakışma içerisinde olması Türk sporu için düşünülemez, söz konusu olamaz. Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'nin başkanı, kendi kulübü için doğru bildiğini yapacak, bundan daha doğal bir şey olabilir mi? Ancak, Galatasaray da aynısını yapacak. Aziz Yıldırım, benim çok sevdiğim bir insan. Onunla sağlıklı ilişkiler kuracağıma inanıyorum.