Senin de az zamanın kaldı torpilli. Temizlik bir başlasın senden de kurtulacağız.
Bu laflarindan dolayi utaniyosundur umarim
Senin de az zamanın kaldı torpilli. Temizlik bir başlasın senden de kurtulacağız.
Bu laflarindan dolayi utaniyosundur umarim
Biz başka takım izliyoruz herhalde. Bizden kötü takımlara karşı üç maç kaybettik ve bizden iyi tek bir takıma karşı galibiyetimiz yok. Hangi oyuncu gelişimi? Yaklaşık 800 bin TL para bayıldığımız Şerife, Sinem, Bircan'ın hali ortada. Genç oyuncular İrem, Eda, İnci yerinde sayıyor. 3 bazen 4 oyuncu ile dönen bir takımız kalkmış hoca başarılı diyorsunuz. Ne başarısı?
Bu kafa çok tehlikeli ve basketbolu küçültmek isteyen bu yönetimle aynı bir kafa. Açın Galatasaray kadın basketbol tarihine tekrar bir göz atın.
Bu tablodan hareketle kadro kaliteleri ve bütçe durumlarına bakarsak bizden aşağıda herhangi bir takıma mağlubiyetimiz yok. Mersin maçı rakibin eksikleri sebebiyle yenmemiz gereken bir maçtı evet fakat pota altında ezilip gittik eski oyuncumuz tarafından. Beşiktaş, Fenerbahçe, Çukurova ve Hatay hepsinin kadroları ve bütçeleri ortada arkadaşlar...
Ben bu kısma takıldım, Çukurova'ya karşı savaştık son topta kaybettik diye seviniyordu herkes, şu an namağlup olan Çukurova takımında yerliler toplamda 1milyon tl bile almıyorlar, yabancı bütçesi Alina + Naumenko = 250k, yani Jefferson'un aldığı kadar. Mesdtagh 80 bin euro, bilmediğim isim Ndour o da 250 yoktur diye düşünüyorum. Bizim yerli bütçesi toplamda 2milyona yakınken nasıl oluyor da Çukurova'nın kadrosu ve bütçesi bizden çok oluyor? Takır takır basketbol oynuyorlar ve yeni gelen isimlerden sonra o ruh bozulabilir, riskli iş yaptılar. Tabi Bone ve Gray geldikten sonra bütçeleri bizi geçmiştir, ben şu ana kadar namağlup ilerleyen takımdan bahsediyorum! Aynı şekilde Beşiktaş'ın da hem bütçesi hem hali ortada, Eurocup'ta zar zor gruptan çıktılar, iç sahada Canik'e bile yenildiler, daha bugün Orman'a kaybettiler, bizi yendikleri hariç kayda değer tek galibiyeti zar zor gelen Mersin galibiyeti Beşiktaş için, bizden de bütçeleri daha düşük zaten, son senelere göre daha çok para harcamalarına rağmen. Twitterda da burada da Ertuğrul Erdoğan'ı kötüleyenlerin Efe hocayı büyük başarı elde etmiş gibi göstermelerini anlayamıyorum ben. Oysa ki erkek takımı ligde Daçka, Fb, Beşiktaş gibi takımları yendi kendisinden daha pahalı kadroları, küme düşmeye oynar diyorlardı, senin özelinde değil bunu başka yapanlar da var. Ertuğrul hoca benim beklentimin altında genel olarak ama bahsettiğim konuyu anlamıştır dikkatli okuyanlar. Esas oyuncu transferi de oraya lazım ama bütçe bahanesi yerine üst üste iyi maçlar kazandık, hakkını vermek gerek.
İki hoca da Galatasaray'ın hak ettiği ve Galatasaray'ı hak eden hocalar değildir.
İki hoca da Galatasaray'ın hak ettiği ve Galatasaray'ı hak eden hocalar değildir ama Ertuğrul Erdoğan'a onca kötü laf edip hatta azarlayıp Efe Güvene iyidir diyenlerin ajandası farklıdır.
Sizin nazarınızda bir konuya açıklık getirmek isterim; benim ve buradaki birçok arkadaşımızın tek ajandası Galatasaray'ın menfaatlerinden başka bir şey olmaz. Önder abimizden bu zamana kadar böyle öğrendik bu paroladan da şaşmayız. Haa ama ben veya başkası burada Efe Güven'i beğenip Ertuğrul Erdoğan'ı beğenmeyebilir fakat durum böyle diye ajandası farklı olmaz. Hepimiz görüşlerimizi yazarız birbirimizi ikna edersek ederiz edemezsek saygı duyar devam ederiz. Kimseyi herhangi bir kalıba sokmaya gerek yok. Efe Güven yarın gider beriki gün Ahmet Mehmet Süleyman gelir biz yine buralardayız yani
Kusura bakmayın ama Ertuğrul Erdoğan'a istifa Efe Güvene başarılı diyen biri benim tek amacım Galatasaray menfaatleri diyemez.
Galatasaray'ı kendi çıkarlarının önüne koyanlara ufak bir örnek. Bir gün gelecek sizin gibilerin hepsinden kurtulacağız.Ertuğrul Erdoğan istifa, Efe Güven başarısız değildir. Benim tek amacım Galatasaray'ın menfaatleridir.
Galatasaray'ı kendi çıkarlarının önüne koyanlara ufak bir örnek. Bir gün gelecek sizin gibilerin hepsinden kurtulacağız.