Ben bu kısma takıldım, Çukurova'ya karşı savaştık son topta kaybettik diye seviniyordu herkes, şu an namağlup olan Çukurova takımında yerliler toplamda 1milyon tl bile almıyorlar, yabancı bütçesi Alina + Naumenko = 250k, yani Jefferson'un aldığı kadar. Mesdtagh 80 bin euro, bilmediğim isim Ndour o da 250 yoktur diye düşünüyorum. Bizim yerli bütçesi toplamda 2milyona yakınken nasıl oluyor da Çukurova'nın kadrosu ve bütçesi bizden çok oluyor? Takır takır basketbol oynuyorlar ve yeni gelen isimlerden sonra o ruh bozulabilir, riskli iş yaptılar. Tabi Bone ve Gray geldikten sonra bütçeleri bizi geçmiştir, ben şu ana kadar namağlup ilerleyen takımdan bahsediyorum! Aynı şekilde Beşiktaş'ın da hem bütçesi hem hali ortada, Eurocup'ta zar zor gruptan çıktılar, iç sahada Canik'e bile yenildiler, daha bugün Orman'a kaybettiler, bizi yendikleri hariç kayda değer tek galibiyeti zar zor gelen Mersin galibiyeti Beşiktaş için, bizden de bütçeleri daha düşük zaten, son senelere göre daha çok para harcamalarına rağmen. Twitterda da burada da Ertuğrul Erdoğan'ı kötüleyenlerin Efe hocayı büyük başarı elde etmiş gibi göstermelerini anlayamıyorum ben. Oysa ki erkek takımı ligde Daçka, Fb, Beşiktaş gibi takımları yendi kendisinden daha pahalı kadroları, küme düşmeye oynar diyorlardı, senin özelinde değil bunu başka yapanlar da var. Ertuğrul hoca benim beklentimin altında genel olarak ama bahsettiğim konuyu anlamıştır dikkatli okuyanlar. Esas oyuncu transferi de oraya lazım ama bütçe bahanesi yerine üst üste iyi maçlar kazandık, hakkını vermek gerek.