Efes Pilsen:92-Galatasaray:72

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evde 3 TV var ama Sky Türk hiçbirisinde yok.Neyse bir yerden bulmaya çalışacağız.
Hiçbir sporda maç başlamadan %100 kaybedeceksizinz diye bir ifade kullanılamaz.Tamam baskette sürpriz olasılığı daha az ama yine de herkesin kazanmak için şansı vardır.
 
ya içimde acayip bi umut var belki biraz gaz belki boş ama yenıcez gibi geliyo yaw
bu his bende çok olmuştu umarım bu sefer tutar :p
 
Burdan maça giden arkdaşlarımla konuştuğumda İTÜ-KSK maçının bitmine 5:34 varken KSK 34 sayı ile öndeydi. Arda kadroda yokmuş, İTÜ'de zaten geçen seneden Harun, Kemal, Reha, Serdar da gitti. KSK da karışık fırsatı iyi değerlendirmeliyiz.

Maçı da KSK 88-45 kazanmış.
 
BerkerBJK' Alıntı:
Bence % 100 yenileceksiniz.Bu maç galatasarayı etkiliye bilir.Ama takım toparlanırsa eğer yükselmeye başlayacaktır.


Maksat mesaj yazmak olsun diye sacma sapan post lar atma. Bir daha uyarmam haberin olsun.
 
Yayın başladı, Dixon-Hadley-Garnett kadroda, Baker yok s
valentin-şemso-ismet-burak-hüso-fatih-serhat-mehmet-gökhan da kadroda gördüğüm kadarıyla.

Halil Hoca Galatasaray'ın 5 senesini garanti altına aldık dedi. Yabancılar için try-out yapıyoruz diyor, 3 oyuncu seçtik 1 isim daha seçecez dedi.

Görüntüler beni heyecanlandırdı, başta Trakya Üni'deki arkdaşlarımız olmak üzere çok güzel bir göürntü var, balonlar, büyük bayrak, davul vs. Arkadaşlara kornacıyı da tarif etmiştim umarım bulmuşlardır :atki
Dışarda 100lerce kişi varmış.
 
Acaip hizli oynuyoruz. Takimin gecen sene ile alakasi yok.
Malik ligin yildizi olur ama 2 kere steps yapti, fazla heyecanli.
Umarim elden kacirmayiz. Takimi atesliyor.
Bu sene basket maclari dolar.
 
Ali hariç bütün benchi kullandık. 4. yabancı tahminen 1-2 numara oynayan biri olur. Dİxon hücumda geçen sene eksikliğini duydğumuz yaratıcı, kendi sayısnı yaratabilen isim olmuş. Savunmada ise hiç uğraşmıyor, guardlar çok boş 3lük kullandı Efes'te. 15te 7 3lük yedik. Bu iyi bir şey bence, ne kadar yüzdeli olsa da Efes'i 15 tane 3lüğe zorlmaışız anlamına da gelebilir.
Halil hoca haklı olduğu bir yerde teknik faul aldı ama gerek yoktu. Takım olarak savunmada bazen çok garipişler yaptık, hücumda da bazen çok statiktik. Zamanla takım birbirine iyice alışınca bunlar geçer umarım. Garnet pek bir süre alamadı ama hoplayan zıplayan vede kalıplı bir isim gibime geldi, yani belki KG değil ama Amare olabilir ;) Maç bitsin hatta 3lü maçalr bitsin daha sağlıklı yorumlar yapabiliriz. Görünen o ki turnuva ilerledikçe takım daha bir oturacak.

KSK-İTÜ maçının son çeyreğinde İTÜ sayı bulamamış. İTÜ'de en bilindik isimler Mert Uyguç ve Enver Ekmen, İTÜ için üzülüyorum açıkçası
 
zoban' Alıntı:
Acaip hizli oynuyoruz. Takimin gecen sene ile alakasi yok.
Malik ligin yildizi olur ama 2 kere steps yapti, fazla heyecanli.
Umarim elden kacirmayiz. Takimi atesliyor.
Bu sene basket maclari dolar.

Malik Dixon ligin yıldızı olacaksa ben bu oyunu bilmiyorum zoban kardes ;)

Tamam gayet hızlı ve fundamental i de bir-iki pozisyon dısında iyi gibi gorundu ama fazla satıcı ve oyun kuruculukla alakası bile yok.

Neyse ben maç sonunda detaylı bir yorum yazarım ...
 
pivot sayımız çok ama gercek anlamda hem ribaund hemde sayı atabilen bi pivotumuz olsa bu ligde baya iş yaparız.
 
ilk yarı 46-34 gerideyiz.

takım hiç fena değil malik enteresan bir adam ama topu kavrayamıyor nedendir anlamadım. sanki topun boyu büyük yada küçük gelmiş gibi oynuyor ama fena değil hadley ise bana göre oldukça iyi. Fatih en iyi işleri yapanlardan. enazından savunma yapan tek adamımız. şemso bildiğimiz şemsodan cok uzak henüz.

enteresan bir takım kurmuşuz.
çok ters takım derler ya aslında öyle bir takımız rakipler için ama devamlılık konusunda ciddi endişelerim var

ilk yarı için son sözüm
bu kadar sık oyuncu değiştirmeyi çok doğru bulmuyorum tabiki oyuncuları dinç tutmak lazım ama 30 saniyede hentbol maçı gibi savunmada biri hucumda biri olunca olmuyor bence. ama coaching olarak fena değil halil hoca

ben beğendim..
 
Dixon'a ısınamadım ben. Çok gereksiz şut kullanıyor. Ayrıca savunmasi da iyi değil. Hadley ise şu ana kadar çok yararlı oynuyor hem savunmada hem hucumda.
Ayrıca Efes Pilsen gibi bir takıma karşı bile pota altında belirli zamanlarda üstünlük kurabildiğimiz görünüyor. Fatih Solak ve Huseyin Demiral çok iyi gözüktüler bana özellikle savunmada.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst