Efes Pilsen:92-Galatasaray:72

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sonra da 3te 1 faul atıp, daha sonra da airball attı Şemso.
Prkacin'i klasik savunma tarzı vardır. Adam hep sağdan alır, sen baseline ı boş bırakırsın içeri döndürmezsin, o da baselinedan döneyim derken 4 numara yardıma gelir ve steps yapar, bu klasiki bir kaç dakika içinde göreceğimize inanıyorum.
 
Dixon zaman içinde savunmada etkili olacaktır. lance oynadıkca ıyı olacak kalıtelı yasıda genç.

Fatih Solak ben takımın herseyi olacagım dıyor, Hüseyin begendım ama bıraz daha gayretli olabilir.

Somn olarakta Şemsettin gene efsane bu sene bize neler yaptıracak bakalım :)

Artık su1 6 ekim gelsin bu takım son yıllardaki eb iyi takım...
 
bu takıma sonuna kadar destek olalım arkadaşlar ve edirneyi inleten uA lara yürekten teşekkürler :atki :atki :atki :atki :atki
 
Bence geçen seneden pek bir farkımız yok...

Ne savunma var,ne bir hücum varyasyonu.Yine anlamsız ve sayısız üçlükler.Tek farkımız hücumda biraz daha bireysel becerisi fazla oyuncumuz var...

Takım disiplini sıfır...

Bir ara Dixon-Efes maçına döndü nerdeyse...
 
Ben geçen senelerden farklı bir oyun göremedim sahada.. Oyuncular değişmiş ama H.Ü in sistemsizlik ve disiplinsizlik üzerine kurulu oyunu değişmemiş. Ne savunma yapabildik ne de doğru düzgün hücum yapabildik. Dixon'un tek başına zorlamaları ve yine habire salladığımız 3 lüklerden bulduğumuz sayılar var.

Yabancılarımızdan en çok Hedley umut verdi bana. Savunmayı bilen bir adam. İlerleyen zaman diliminde hücumda da etkili olacaktır.

Dixon çok sayı attı ama tarz olarak hiç hoşuma gitmedi. Seyirci bu tip adamalrı sevebilir ama bunlar 3 maç kazandırıp 5 maç kaybettiren türden adamlardır. Fazlaca disiplinsiz gördüm kendisini. Kenarda da ona müdahale edebilecek çapta bir hoca yok.

Henüz yeni gelmiş olmasına rağmen oynadığı süre içinde gördüğüm kadarıyla Garnett tam bir bomba(!)... Geçen sene ayakkabısını çıkarıp smaç atmaya çalışan kokocu amerikalımıza(Little mıydı neydi) benziyor. Hareketleri "benim basketbolla alakam yok" dedirten cinsten.

Hüseyin Demiral savunmada sıfır oynadı. 3 değişik damı savundu 3 ünü de savunamadı aslında.

Fatih savunmada caydırıcı bir unsur ama çabuk faul problemine giriyor ve hücum gücü sınırlı.

Şemsettin ve Burak çok kötü oynadılar. Yorumsuz geçiyorum.

Serhat hücumda katkı yapacak gibi göründü ama onun da savunması çok kötü.

Sonuç olarak geçen seneden farklı olan tek şey kadro. Ortaya konan oyun bana çok umut vermedi. Dixon-hedley gibi adamlar şut soktuğunda ve günüde olduklarında dişimize göre olan rakipleri yeneriz onun dışında fazla da bir numara çıkmaz. Takımın kimyası (özellikle savunma yönünden) bozuk gibi geldi. Dixon hücumda disipline edilmez ise çok başımız ağrır. Bu maçta ortaya konan oyun bu sezon da "sokak basketbolu" oynayacağımız izlenimi yarattı.

Not: Basketbolla fazla ilgisi olmayan babamın maç sonu yorumu "Bu halil üner den başka adam mı yok yahu?" :D
 
Azıcık savunma yapsak maç kafa kafaya gelecek.Dixon hücumda iyi savunmada yok.Desean Hadley'i çok beğendim.Hem hücumda hem savunmada çok iyi.Potaaltı hücumunda çok kötüyüz.Sırtı dönük alçak posttan sayı atabilecek oyuncumuz yok.Fatih'in fundemental'i yetersiz.Yeni uzun Amerikalı Garnett'i de hiç tutmadı gözüm.O kadar uzun oyuncu deneyip sonunda bunu mu bulmuş Halil hoca?Serhat ve Pastal çok iyiydi.Şemsettin'in aldığı süreyi bu iki genç oyuncu alsa çok daha fayadalı olur bence.Sonuçta savunmayı geliştirip iyi bir pivot bulursak ilk dörde girecek kadroya sahibiz.İnşallah Halil Hoca da bunun farkındadır.
 
Bu kadar kotu bır seyler bulmak ıcın caba harcamaya gerek yok bıraz sakın daha lıg baslamadı bu takımın basında halıl hoca var suan başka secenkte yok!

Halkı oldugun konularda var ama el insaf!!
 
bu kadar umutsuz olmayın beyler bence geçen seneden çok çok iyiyiz ayrıca efese karşı oynadık bunuda unutmayın.....
 
Bağcıyı ne halt olursa olsun YEDİRMEYCEGİZ herkeste ona gore yazsın!

Herkes haddini bilsin eksiklikler var ama bunları eleştirmek klavye basında cok kolay
 
ümitsizliğe gerek yok.takım iyide biraz kondisyonu zayıf daha tam hazır da değiliz,yeni yeni oturan bi takım.keşke ardayı tutabilselerdi.garnett o kadar da kötü değil bence hem unutulmamalı daha dün geldi bu adam.en pozitif topu serhat oynadı çok beğendim yalnız kaliteli bi 3 numara şart bu takıma.açık ara şampiyon olucaz demedi demeyin.
 
belki şampiyon olamayız ama bence bu sene üst sıralara oynayacağız tabii edirnedeki gibi taraftar takıma sahip çıkarsa... h.ünerin bir lafı beni çok etkiledi dergideki yazısında ''taraftarımız salona gelsin takımına destek olsunki bende oyuncuları GALATASARAY RUHUNU verebileyim...''
 
Malik' in zorlama şutları bay getirdi. Burak' ın ribaund lardaki pasifliğide maçı kaybettiren nedenler arasındaydı bence.

4. yabancı 4 numaraya yapılmalı bence. Pota altımız bu sene sağlam dedik ama Fatih dışında hiç etkili olamadık özellikle Burak ribaund larda hiç yardım etmedi. Chirs zaten 4 numara oynayamaz Fatih'le birbirlerini yedeklerler. Hüseyin iyi ama 4 numara için tam çözüm değil. Yanlız bir gerçekte Dixon ın yedeğinin olmaması. 4. yabancı tercihi çok önemli.
 
gecen seneye gore buyuk olcude gelısme war
lıgdede basarılı olcagına emınım :eek:key
uAtrAkya mac boyunca mukemmeldı :atki :atki :atki :atki :atki :atki
 
H.ü düşmanları gene hortlamış... Be kardeşim takım hazır olmayabilir eleştirebilirsinde bir yazındada h.ü ye saldırma...Bide babasına sormuş,devam et böyle hatta ilerki maçlarda istersen tüm sülalene sor vız gelir tırıs gider senin gibiler...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst