M
mrsa
Misafir
kurtaracı meleğimiz (nedense macı izlerken birden dixon'a boyle demek geldi icimden neysse)attı attı yine de yetmedi.Ama gercekten ambians süperdi herkes inanmıstı geride olmamizerğmen asla bırakmadık taraftar da inandı burda forumda macta canlı yazılanlar yorumlarda gördüm(birkacı dısında)herkes sonuna kadar donmesini bekledi ama bazen ne yaparsan yap olmuyor ne yazıkki.Ama ben inanıyorum ki bundan sonraki bes macı da kazanıp devreyi bitreceğiz fenrbahce'den cok daha iyi bir takımız bu arad ilk defa izledim bugün.Burada arasıra yazılan iste yok aydın ors'de bu kadro olsaymıs tarzı yorumlardan sonrra gördükki elinde stevenson kambala mrsic erdal olan takımın hücüm acizliğini artık birsey dyemiyorum artık ors'ü eline hüseyinle fatihi versek ne olur allah bilir..Neyse bu konu bizi ilgilendirmiyor ben takıma inanıyorum ikinci devredeki efes macına bugünden cok daha iyi bir durumda cıkacağımıza da inanıyorum.Biz ülker besiktaş tekel macındaki gib silik basketbol oynamyalım yeter.Maçtan sonra galatasaraylı olmanın benim için oenmini anltan küçük bir olay da yaşadım anltaym onu da.Üzgün bir şekilde salondan cıkarken ufak sekiz dokuz yaşlarında bir uA gördüm hafifce ağlıyordu.Yanına gittim benim emektar+uğursuz kaşkolu taktım boynuna bosver dedim bir dahakine ama maça bunal gel uğurun olsun dedim yüzündeki gülümseyis gercekten süperdi o an tanımadığım bir insana sadece gsli olması nedeniyle üzüldüm ve yanına gittim anladım ki tanıssak da tanısmasak gercek galatasaraylıların hepsi bir anlamda dosttur neyse bu kadar saçmalama yeter sanırım eyvallah