Burda şimdiye kdr yazılan yazıları okuyorumda sanırım başka maçı seyrettim ben bugün. Sevgili arkadaşlar mücadele ediyor takım evette neyin mücadelesini veriyolar, saha kenarında bench ayakta bütün maç her basketten sonra ayaklanıyolar takım olmuşuzda sadece oralarda olmuşuz takım.
Bugün efeste kimse farkettimi bilmiyorum ama HENRY DOMERCANT oynamadı Efesin oyun kurucusu MARKO POPOVİC ise sahada sadece 15 dk kaldı. Efesin çoğunlukla ilk 5i Ender , Cenk , Alper-Granger , Kaya , Prkacin' di şimdi soruyorum burda hocayı sürekli savunanlara bu 5' te oynuyan bi Efesi, BJK ve Turk Telekom yakalasa nolurdu?
Maç 7 sayıyla bitti bütün maç 15 ve civarındaki sayıyla gitti bu farkta şöyle oluştu ilk periyod 18-13 bitti 2. periyod başında Malik kenara gelince 4 dk fark bi anda 15 oldu sonrada inmedi en fazla 6 sayıya indirebildi MALİK DİXON tek başına.
Hocayı sürekli savunanlara soruyorum gene bugün maçta bizim hucüm varyasyonlarımızdan 2-3 tanesini söliyebilirlermi yoksa bütün maç 3 kişi çakılı Burak veya Umutun Malik Dixon'a screeni ve Maliğin çabalarıyla kendi çabalarıyla bulduğu 29 sayı, Malik dışında çift haneli sayı üreten oyuncumuz yok kimse sorumluluk almıyor bumudur takım olmak
top 1 kere içeri inmedi yahu bir kere Whisby , Fatih , Umut alıpta post uptan oynamadı bi ara Cemlede konuştuk Burağı tutan oyuncu Alper Yılmaz top orda bile içeri inmiyor bumudur hoca?
3. periyod sonu 0,8 salise var DeSean Hadley top çıkarcak pota altından salladı ileriye kimseye değmeden çıkınca top bizim pota altından başladı bunu bile söliyemicek kdr aciz biri var kenarda orda bi 3 yesek kim vercek bunun hesabını ?
Maça ilk 5 başlayan Serhat Çetin geçen hafta kadroda yoktu 5 dk oynadı sonra bidaha oyuna dahil olmadı kendisi
çok rahat yenebilceğimiz bi maçı belli sebeplerle kaybettik yazık çok yazık..
Neyse çok iyi olcaz takım olma yolunda gidiyoruz her basketten sonra bench ayaklanıyo fln süper yoldayız ama şu Efesi bile yenemiyoruz..