Ekrem Memnun

Geçen sezon Whalen olayından sonra ayrılsa tepki koymak şöyle dursun destek verirdim.Bu sezon o olayın üstüne bir şeyler düzelmediği gibi bütçe düşürdük,ödeme sorunları da cabası.Branşın dinamikleri malum.Rakibi yensen TBF çıkıyor karşına,sakatlık olasılığı yüksek bir kadro,derinlik yok,özgüven eksik,bir avuç insanı -ben aralarında saymıyorum kendimi- kenara bırakırsak destek yok.Sonuç mu?Türkiye Kupası Galatasaray'ın,Euroleague Women şampiyonu Galatasaray,TKBL şampiyonu Galatasaray.Galatasaray Kadın Basketbol Takımı'na ilk inanan insanların kurduğu cümleyi genişletirsek;biz hayalini dahi kurmaya korkarken Ekrem Memnun 3 kupayla sezonu bitirdi.
Üstün körü bir paragrafla başardıklarını böyle özetleyebiliyorum.İyi ki var Ekrem Memnun,hayatta minnet duyduğum insanların başında geliyor artık.

Geçen sezon hücumda yaşadığımız sıkıntılardan dolayı nasıl eleştirdiysem, bu sezonki olağanüstü başarısının hakkını vermem gerekiyor. Hayal ettiklerimizin de ötesine geçti kurduğu takımın başarıları.

Galatasaray tarihine adını silinmez harflerle kazıdın hocam. Allah senden razı olsun.

EL finalistinin 35 dakikada sadece 31 sayı atmasına izin vermek ne demek? Ekrem Hocam, savunmanın kitabını yazdı dün gece. Büyük değilsin, çok büyüksün!..

İmparator İmparator İmparatooor Ekreeem Memnuuunn, İmparatoor İmpaarator İmparator Ekrem Memnun, diyen taraftarlarımızın sesi hala kulağımda çınlıyor :)

Sen Basketbolun İmparatorusun artık.
Fark 30 olmuşken bile çırpındın.Herkesi sırayla alkışlattın.
Bu Şampiyonlukları görenler bir gün gittiğinde bu dünyadan yarattığın eser hep hatırlanacak.

Daha çok şampiyonluklar göreceğiz, kaybettiklerimiz de olacak elbet. Ama bu efsane sezon hiç bir zaman unutulmayacak, hiç bir sezon bu sezon gibi olmayacak. Teşekkürler Ekrem hocam. Her türlü zorluğa, sıkıntıya rağmen hak ettiklerini kazandın. Helal olsun..

Müthişsin, muhteşemsin. Seni tanımlayacak kelimeleri bulmakta zorluk çekiyorum. Teşekkürler ve saygılar hocam...

İlk defa kadın basketbol ligi şampiyonluğu gördüğüme değil, hocanın sevincine sevindim desem yeridir.. En çok sen istedin hocam.. Emeğine sağlık..

You are the European Champion...They are not!

Şimdi dağılabiliriz, hocam zaten maçı başlamadan bitirmiş. 100 gün oynasak yenemezlermiş. :)

"You need to know who we are" sözü "Galatasaray'ın olduğu yerde başkası favori olamaz" sözünün tamamlayıcısı gibi olmuş.
Diline ve emeğine sağlık hocam.