Ekrem Memnun

Kendisinin kaybedilen oyuncular ve şampiyon takımın bir arada tutulamaması nedeniyle yönetime kırgın olduğu ve ciddi anlamda bırakmak istediğine dair duyumlar aldım.

Yahu bu adam zaten 5-6 oyuncu ile 3 kupa aldı, işini nasıl daha zorlaştırırız düşüncesindeyiz sanırım. Şaşılacak olay!

Saygılar.

Bizim için mucize gibi bir insan.Alba'nın üstüne Işıl'ı da kaybetsek bile Ekrem Memnun varken şampiyonluğun favorisi oluruz gibi geliyor bana,düşünün artık.İki yıldır yoluna itinayla taş koyulmasına rağmen sonuç şu;Türkiye Kupası şampiyonluğu,Euroleague şampiyonluğu,TKBL şampiyonluğu.Artık iyi bir şeyler olacağını umarak son cümlenin keyfini sürüyorum.

Ekrem hocaya transferde güvenim tam ben şahsen Kelsey'nin transfer için avrupaya ilk kez gelecek bir oyuncunun burada ne işi var demiştim ama gördüm ki yılllarca gelen büyük paralar verdiğimiz uzunlardan daha iyiymiş.

Sultans of Swing'li intro yayından kaldırıldığından beri hayatımdan bir şeyler eksildi.Bunun yanında Ekrem Memnun kalan ömründe müzik dinlemeyeceksin dese dinlemem.

Şu yaşanan gelişmelerden dolayı en çok onun için üzülüyorum.

Hiç haketmiyor bu durumu.

Sen daha güzel şeylere layiksin be hoca..

Haberi okudum ve gerçek olmasını çok istiyorum. Yine de resmi sitede "sözleşme imzalandı" diye okumadan inanmam. Bu tarz sitelere çok güvenemiyorum açıkçası.

Ekrem Hocanın röportajını okudum çok içten konuşmuş. Oyuncular hakkında çok ayrıntılı bilgi verdi. Aklımda kalanlar;

>Baharla bu sene fazla ilgilenemediğini söylemiş. Onu daha çok 3 numara olarak kullanmak istiyormuş.

>Sancho hakkında söyledik çok iyi. Takıma gelmeden önce Sancho'yu tanımıyormuş. 20 dakikalşık videosunu izlemiş ve ilk tepkisi; ''İnsan değil bu hemen alalım''

>Hocanın özellikle Nevriye çok büyük ilgisi var ve çok tutuyor. Takıma gelme nedenlerinden birisi Nevriyenin alınmasıymış.

>Kelsey istediği transfer değilmiş. Şartlar gereği alınmış zaman zaman niye aldık diye düşünmüş. Kelsey'in aslında bu sezon kolej'den mezun olması gerekiyormuş. Hocanın tabiriyle Çaylağın çaylağı. Hoca takımda kalmasını istiyormuş. İleride devşirme olabilirmiş. Bu önemli işte.

>Okuduklarımdan anladığım kadarıyla Işıl takımın herşeyi. Saha içi saha dışı takımla ilgilenirmiş. Hoca ona çok güveniyor.

>Alba hakkında net konuşmuş. Alba'nın oyun karakterinin takıma uymadığını söylemiş. En çok onunla uğraşmış. Çok konuşmuş. Onu takım içine monte etmeye çalışmış. Bu süre Alba için iyi gitmemiş. Alba gitmeden Ekrem Hoca'ya 2 sene çok zor geçti ama şimdi anlıyorum daha iyi oyuncu oldum demiş.

>

Ligi ön planda tuttuğu, sakatlık korkusuyla EL´i arka plana atmayı zaman zaman düşündüğünü ifade edecek kadar açık sözlü.

Hakkı´nın ve benim yazdıklarım ancak satır başları. Röportaj o kadar doyurucu ki, insan bitmesin istiyor. Ve röportaj ne kadar değerli bir isme sahip olduğumuzu bir kez daha belli ediyor. Emeği geçenlere teşekkürler.