Ekrem Memnun

Umarım bu yazıda yazanlar gerçek değildir... 8-/

Önce Federasyon’un sitesinden açıklandı.

Sonra Harun Erdenay canlı yayında söyledi:
“Ekrem Memnun, Milli Takım Atrenörlüğü görevinden istifa etti.
Yeni koç Aziz Akkaya…”

Harun Erdenay, “Ekrem Memnun, Galatasaray’ın maç takvimi çok yoğun diyerek görevden ayrılmak istediğini iletti” dedi.
Gerçekten de öyle…

Bunun altında çok da fazla ‘bit yeniği’ aramaya gerek yok.
He Aziz Yıldırım’ın sözlerinin hiç mi etkisi yok!
Onu ilerleyen zamanda Ekrem Memnun kendisi açıklayacaktır.

Gelelim bu konunun farklı penceresine.
Şimdi sizlere basketbol kulislerinde dolaşan (ama emin olun her biri iddiadan daha öte) şeyleri yazacağım…

Başlayalım…

* Yeni koç Aziz Akkaya ‘geçici’. Önümüzdeki yaza kadar görevde kalacak…

* Ondan sonra ilk aday yine Ekrem Memnun… Yanlış duymadınız.

*Yeniden Ekrem Memnun ile masaya oturulacak, anlaşma sağlanırsa tecrübeli koç Galatasaray’dan ayrılıp sadece kadın milli takımının antrenörlüğünü yapacak.

* Bu duruma Galatasaray da sıcak bakıyor! Nedeni ise yüksek kontrat.

* Ekrem Memnun ile Haziran 2014'te 3 yıllık yeni kontrat yapıldı. Bu sezon o kontratın 2. yılını yaşayan Ekrem Memnun, parasını istediği gibi alamamasından şikayetçi! Takımı da yarı yolda bırakmak istememesinden ötürü şimdi Galatasaray’ı seçti. Ancak sezon sonunda Federasyon ile masaya oturacak.

* TBF’nin Ekrem Memnun ile anlaşamaması durumunda diğer adaylar ile görüşülecek.

* Adaylar sırasıyla; Ceyhun Yıldızoğlu – Zafer Kalaycıoğlu – Yabancı koç – erkek bir takım koçu.

* Aralarında anlaşılma ihtimali en düşük olan ise Zafer Kalaycıoğlu.

* Aynı durumlar Ergin Ataman için de geçerli.

* Ataman’ın milli takımı bırakması durumunda yerine geçici bir aday gelecek.

* Sezon sonunda TBF, Ataman ile masaya oturacak, anlaşılması durumunda Ergin Ataman sadece milli takımın koçu olacak.

Kaynak

Altın jenerasyonun kaymağını başkaları yedi, sıvadıklarında toplamak için sana geldiler. Bırakın pisliklerinde boğulsunlar.

Darısı Ergin Atamanın başına.
Hocalarımız asılsız haberlerle yıpratılırken,tehdit edilirken milli takım koçuna sahip çıkmayan koruyup kollamayan,kol kanat germeyen bir federasyon ve bu federasyon bunlara çanak tuttuğu yetmiyormuş gibi deli saçması bir kumpasın içinde yer alıyor.

Lütfi Arıboğanın oraya neden gelmesinin istenmediği gün gibi ortaya çıkmıştır.Bunu istemeyenler şuan ki federasyon başkanını parmağında oynatan güruhlardır.

Bu branş için bulunmaz nimetsin hocam keşke branşın anahtarını sana verseler sen istediğin yöneticiyi getirsen . Çok büyüksün hocam çok büyüksün gerçek imparator Allah başımızdan eksik etmesin seni ve bol bol sabır versin sana.

Milli takım yerine Galatasaray'ı seçti diye maçlarda takımı alenen doğranan, hakemler tarafından her türlü TERBİYESİZLİK yapılan imparatorumuz kendisi.

Çok sevgili yönetimimiz de Galatasaray'ı seçtiği için kendisine ceza veriyor anlaşılan sessiz kalarak. Her halde aldığı maaş çok geliyor!

Bize yaşattığı başarılar, gururlardan sonra Ekrem hocaya sahip çıkmak her Galatasaray'lının borcudur. HOCANA SAHİP ÇIK GALATASARAY'LI!

Bir mücadeleye gireceksen hasmını da, kendini de tanıyacaksın. Yoksa sonuç her zaman hüsran olur. Neyle uğraştığımızı ben tanımlayayım. Uğraştığımız şey 2-3 adet yanlı yada kötü hakem değil. Uğraştığımız şey komşu ülkede milyonun üzerinde insanın öldürülmesine yardım etmiş, kupon arsa peşindeki zavallı bir diktatörden, şike yapan, yayıncının kablosunu kesen, oyuncusunu dövdüren mafya lideri kulüp başkanına, ülkede yer yerinden oynarken penguen belgeseli oynatacak kadar aşağılık, medya sektörünü parsellemiş iş adamlarına ve onların kucaklarında kamu kaynağını hortumlama görevini yapan kukla federasyon başkanlarından oluşan bir çete. Alternatif siyasetmi. Onları hiç sormayın. Türk spor tarihinin en iğrenç adamına oynayacak kadar mekandan ve zamandan uzaklar. Çoktan ölmüşlerde gömen olmamış.

Velhasıl işin zor hocam. Yönetim senin işin daha da zor. Şu ortamda bu çeteye karşı haklarını korumak büyük marifet. Açıklamanıza çetenin konuyla ilgili bireyleri gülüyordur. Sizde zaten bunu biliyorsunuzdur. Başka ne yaparsınız bilmiyorum. Artı basketbol dünyasındaki gelişmelere bakarsak çetenin ilişkileri dahada yakınlaşacak. Ancak hiçbir şey yapmasanız bile tarihe çok iyi bir not düşün. Çünkü bu günlerde elbet geçecek. En azından sonrasında kendini bize rakip sananlara tarihteki misyonlarını hatırlatır muhatap olmaktan yırtarız.

Kulübün yaptığı açıklama, misafirlikte evin ortasına işeyen çocuğa bir daha yaparsan diline biber sürerim denmesi gibi bir şey. Ha yönetimin verdiği tepki beni şaşırttı mı, asla hayır. Onların kapasitesi ancak buna yeter, fazlasını beklersek hayal kırıklığına uğrayan biz oluruz.

Ekrem Memnun gibi bir değerle çalışamayacağını bilenlerin tek seçeneği onu bu ülkede çalışmaktan soğutmak. Kulüp yöneticileri, şube sorumluları gaflet, dalalet hatta ihanet içerisindeyse görev kime düşer?

Önümüzde 2 haftalık bir süreç var, en iyi şekilde organize olup salonda Ekrem Memnun ve öğrencilerine duyduğumuz güveni hissettirmeliyiz. Ve mesele kıçını kaldırıp salona gitmekten ibaret olmamalı. Bu tribünler kimler için sabahlamadı ki otopark köşelerinde, -20 derecelerde.. Ve sosyal medyada ya da arkadaş çevresinde dillendirerek değil, bizzat elini taşın altına sokarak...

Bugün 12 Kbsl takımı ortak bir yazı ile hakemler konusunda federasyonyana başvuruda bulunmuş.

Yönetimin şu açıklaması Ekrem hocaya yanındayız mesajı vermesi açıından benim için önemli. Onun dışında '2lobi'' gücü filan olduğuna zaten inanmıyorum bu yönetimin. En azından hocaya yanındayız mesajı vermeleri bile yeterli.

Kulüp demiş ki: Olm bak bu son uyarı, bir daha yaparsan yine uyarırım ha akıllı ol :cool:

Gidip TBF'yi bombalayın demiyoruz tabi. Ama en basitinden oluşturursun 3-4 kişilik bir heyet, alırsın yanına kaptan Nevriye'yi ve maçın CD'sini, hazırlarsın bir sunum dayanırsın TBF'nin kapısına.

Böyle bildirilerle çocuk kandırırlar ancak. Oldukça komik.

Şu adam geldiğinden beri bir kafası rahat ve adam gibi insanlarla çalışamadı ona yanıyorum.

Gerek yönetim gerekse taraftarlarımız hocayı çok yalnız bıraktı. Kadın takımına gerekli destek verilseydi bu hakemler aynı şeyleri yapmaya cesaret edebilir miydi diye düşünmek de gerek. Son zamanlarda yaşanan bu olaylar sonucu Ekrem hocanın hevesinin kırıldığını düşünüyorum ki heves de kırıldı mı hiç bir şey eskisi gibi olmaz. Hocaya çok daha fazla sahip çıkmak lazım. Pusuda bekleyen kurtlara yedirmeyelim hocamızı.

Kulüp demiş ki: Olm bak bu son uyarı, bir daha yaparsan yine uyarırım ha akıllı ol :cool:

Gidip TBF'yi bombalayın demiyoruz tabi. Ama en basitinden oluşturursun 3-4 kişilik bir heyet, alırsın yanına kaptan Nevriye'yi ve maçın CD'sini, hazırlarsın bir sunum dayanırsın TBF'nin kapısına.

Böyle bildirilerle çocuk kandırırlar ancak. Oldukça komik.

Şu adam geldiğinden beri bir kafası rahat ve adam gibi insanlarla çalışamadı ona yanıyorum.

Yıllar önce (90'larda) "Avrupa Birliği", "Neden Kendimizi Anlatamıyoruz" falan diye tartışılır iken Demirel'in çok güzel bir tecrübesini ve ona bağlı sözünü hatırlarım. "Anlamak istemeyene birşey anlatamazsın." Yönetimin yaptığı basın açıklamasının boş olduğunu zaten yazmıştım. Ancak bu anlattığınızda bu federasyon yönetimi için aynı şeyi sağlar. Koskoca sıfır. Hayatta kimsenin günahını almamaya özen gösteririm fakat bunların sadece Nikolov olayında yaptıkları dahi utanmaz, aşağılık bir çete olduğunu net ortaya koyuyor.

Ekrem Memnun'un açıklamaları şu şekilde:
“Sayı farkı olarak beklediğimizden kolay bir maç oldu. Basketbolu Geliştirenler Derneği çok iyi oyuncuları olan tehlikeli bir takım. Biz de bunun bilincinde olarak çok ciddi şekilde maça hazırlandık. Konsantrasyonumuzu bozmadan oynadık, bu açıdan çok memnunum. Bu kadar kalabalık fikstürün oynanması kadın basketbolu için hiç sağlıklı değil. Bunu üç senedir söylüyorum. Bizim oyuncularımız üç günde bir maç oynuyor. Hiçbir takımın özel uçağı yok, takımların kadroları ve bütçeleri belli. Büyük oyuncuların büyük sakatlıkları çıkabiliyor. Bu fikstürün gözden geçirilmesini istiyoruz.”

adam haklı beyler