Ekrem Memnun

Ekrem Memnun'un hayli olası başarısında yaklaşık 20 yıldır aynı rezil çizgide devam eden TBF algıda kendini meşrulaştıracakken o koltukta oturmasını doğru bulmuyorum,takımı da desteklemiyorum.Bunun yanında Aziz Yıldırım hayli komik tabi.

Ekrem Memnun Galatasaray Dergisi´ne verdiği röportajda birgün Yenilmez Armada´yı çalıştırmak istediğini söylemiş.

Keşke Ekrem Memnun´u klonlayabilsek, hem biz rahat ederiz hem de şube yönetimi. Yenilmez Armada´yı çalıştırmayı sonuna kadar hak ediyor Ekrem Hoca ama önce kadın basketbolunda kurduğumuz egemenliği pekiştirelim. Eminim ki Fenerbahçe kadın basketbolunda bir yılgınlık, bir umutsuzluk içerisinde; ne kadar yatırım yapsak da nafile, Ekrem Memnun var karşı tarafta düşüncesiyle. Bu düşünce iyice pekişsin, ağırlığımızı iyice koyalım kadın basketboluna, sonrasında Ekrem Hocamı Erkek Takımı başında görmek beni çok mutlu eder.

Ekrem memnun , Ergin ataman ve Hamza hamzaoglu . Üçüde Galatasaray ruhunu cok iyi bilen , hem kişilik hemde duruş olarak camiamıza cok yakışan isimler . 3 kulvarda sahip oldugumuz degerin farkında mıyız ?

Ekrem memnun , Ergin ataman ve Hamza hamzaoglu . Üçüde Galatasaray ruhunu cok iyi bilen , hem kişilik hemde duruş olarak camiamıza cok yakışan isimler . 3 kulvarda sahip oldugumuz degerin farkında mıyız ?

Sedat İncesu hocamızı unutmuşsun :) Hamza hoca hariç (o da şimdilik) bu üç oldukça değerli basketbol koçlarımıza özellikle de Sedat hocaya çok büyük ayıp ve yanlış yapılıyor.. Başka diğer kulüplerde olmayan güzel insanlara sahibiz ama yönetim tarafından kıymet bilinmiyor

Bugün 46 yaşına giriyor.
Allah sana sabır versin bu şubeden dolayı.
Umarım uzun sene buralarda kalırsın ve hak ettiğin desteği alırsın koç.
İyki varsın hep ol...

attachment.php

Ekli dosyalar

• 11755795_1444397299219014_6701320641761921378_n.jpg
    11755795_1444397299219014_6701320641761921378_n.jpg
    63.2 KB · Görüntüleme: 60
Galatasaray'ın sahip olduğu en güzel değerlerden, karakterlerden biri sevgili hocam doğum günün kutlu olsun, umarım bundan sonraki bütün doğum günlerini Galatasaray çatısı altında kutlarız.

Hürriyet'in haberine göre hocamız federasyona "Cansu Köksal'ın transferinde bir şüpheniz varsa hemen istifa ederim demiş. Federasyon da yok yok sen devam et" diye cevap vermiş.
Şimdi soruyum size Eyyy Galatasaray kulübü basketbol şube sorumlusu, eyyy yönetim kurulu üyeleri ve Sn. Başkan. biriniz çıkıp da o meczub'a iddialarını ispatla ispatlayamazsan mahkeme karşısında seni paçavraya çevireceğiz diyemiyor musunuz? Azizin istediği iki hocamızı da oradan uzaklaştırmak değil mi, neden federasyona adam gibi bir açıklama yapması için talepte bulunmuyorsunuz? Bu kulübün çıkarlarını, prestijini koruma görevini taraftarlara mı bırakıyorsunuz? Siz ne işe yarıyorsunuz?

Hürriyet'in haberine göre hocamız federasyona "Cansu Köksal'ın transferinde bir şüpheniz varsa hemen istifa ederim demiş. Federasyon da yok yok sen devam et" diye cevap vermiş.
Şimdi soruyum size Eyyy Galatasaray kulübü basketbol şube sorumlusu, eyyy yönetim kurulu üyeleri ve Sn. Başkan. biriniz çıkıp da o meczub'a iddialarını ispatla ispatlayamazsan mahkeme karşısında seni paçavraya çevireceğiz diyemiyor musunuz? Azizin istediği iki hocamızı da oradan uzaklaştırmak değil mi, neden federasyona adam gibi bir açıklama yapması için talepte bulunmuyorsunuz? Bu kulübün çıkarlarını, prestijini koruma görevini taraftarlara mı bırakıyorsunuz? Siz ne işe yarıyorsunuz?

Bu bu kulübün utancıdır. Aziz'î boşverin federasyon başkanı adamı haklı buluyor ve kimse ses etmiyor. Ekrem Hoca kendi hakkını arıyor. Gerçekten garip kulübüz. Ne zaman kırılır bu iğrenç dinamikler merak ediyorum.