Ekrem Memnun

Dün Harun Erdenay kimle nerede buluşmuş bir soruştursunlar bakalım?.Neler konuşulmuş o toplantı da?.Kimi kime şikayet etmişler? Ne talimatlar verilmiş?

Galatasaray Kadın Basketbol tarihinde hep en zor zamanları yaşayıp başarılı olmuş güzel hocam, seni sürekli sorunlarla boğuşmak zorunda bırakanlar utansın.

GS liseci zihniyete hapsolmuş bir kulüp haline dönüştü. Çalmaları, çırpmaları, beceriksizlikleri bir yana bu acizlik kahrediyor. Sabıkalı biri hocalarınıza iftira atıyor, sözde federasyon başkanı olan zavallı sabıkalı şahsa adeta yalvarıyor. Sizde çıt yok. sabıkalıyı haklı bulduğunu söyleyerek Ataman'ı turnuva sonrası görevden alacağı imasında bulunan Harun efendi neden Ekrem Memnun'a kal diyor? Aradaki fark ne ? "Bu haksızlığa izin veremeyiz. federasyon başkanı bizim için yoktur artık. Her iki hocamızı da çekiyoruz" demek çok mu zor? Ayrıca bununla da kalmayıp Erdenay'ı devirmek için kamuoyu oluşturmak sizi çok mu aşıyor? Efendiler koskoca GS'yı yönetiyorsunuz. Bu asırlık çınarın iki değerli hocasını bir sabıkalı ile bir omurgasıza ezdirmeye ne hakkınız var ! Yüreğiniz yetmiyorsa dönün lisenizin bahçesine.

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Harun Erdenay, gelecek yıl Ekrem Memnun ile yolları ayıracakları iddialarına açıklık getirdi.
Basketdergisi’ne konuşan TBF Başkanı Erdenay, FIBA’da değişecek milli takım takvimi nedeniyle milli takım antrenöründen kulüp takımı çalıştırmamasını isteyeceklerini vurguladı.
Harun Erdenay, ”Ekrem Memnun ile yolları ayıracağımız şeklinde bir düşüncemiz yok. Gelecek sezondan itibaren FIBA’nın takvimi nedeniyle sadece milli takımı çalıştıracak antrenörlerle devam etmek istiyoruz. Ekrem Memnun için de bu geçerli” dedi.

Bu haberden sonra Ekrem Hoca 1 dakika durmadan istifa etmeli.

Dün akşam bir kez daha dedim içimden; iyi ki varsın be Ekrem Hocam. Sen de olmasan bu kulübün Türk sporu açısından görevini kim hatırlatırdı bize, kim öğretirdi yeni nesillere...

Ekrem Hocam Milli takımdaki görevinden ayrılacakmış! :))

Herkesi Terim gibi sanıyorlar! Ama Hocaolması gereken doğruyu yapmış. O da biliyorAziz'in emriyle bunalrı diyen adamların yarın başka şeyler de isteyebilecğeini! En baştan kesip atmış!

Nerelere yazsak adını Nerelere koysak seni Ekrem Hocam!

Kadın basketbol milli takımı baş antrenörü Ekrem Memnun, görevinden ayrıldı.

Sıra diğer imparator da hadi hocam sende bırak.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Öncelikle habere çok sevindim. Umarım Ergin Hoca'da bir önce ayrılır. Oralarda yıpranmalarına gerek yok. Eğer zaten milli takımı seçselerdi (Ergin Hoca belli değil ama ben onunda seçmeyeceğini düşünüyorum, çok büyük hata yapıp, kariyerlerini tehlikeye atacaklardı. Maalesef basketbol futbol kadar popüler değil ve FB'nin oyuncağı durumunda. Çiğ çiğ yerler onları. Terim'deki karizma ve güç her ikisinde de yok...

Ağzından köpükler saça saça kendi kulübünün kongresinde Federasyon'a emir veren bi adam var.

En doğru kararı verdi Ekrem Hocam. Şu an koşullar tercih etme şansı bırakmıyor çünkü. Milli takımı seçse arkasında durmayacak bi yönetim var çünkü, ilk fırsatta kovmayı bekleyen.

Ergin Ataman da aynı tercihi yapacaktır umuyorum. Ama sözleşme sonuna kadar beklemesini ve böyle bi Federasyon'un elini rahatlatmamasını isterim şahsen.

Yıllardır İmparator diye bu camiada anılan kişi zoru gördüğünde ilk fırsatta bizi bırakıp kaçarken sen hocam geldiğin günden beri zordasın, gitsen milli takımı seçsen kimse tek laf etmeyecek konumdasın ve kolayı seçmeyip zorda ısrar ettin ve bizde kalıyorsun ya asıl İmparator sensin hocam. Hakkını asla ödeyemeyeceğiz. Sana hep mahçup olacağız . Ama daima arkandayız hocam . Nice büyük zaferlere. Uzun yıllara inşallah.
Ekrem Memnun Biz Memnun

Kendi menaati söz konusu olduğu zaman babasını bile düşünmeyen adamlardan milli meseleleri düşünmesini beklemek?

Harun da tahmin ettiğimden de 3-4 kat daha beter durumda bu arada, Turgay'dan da beter. Zaten eskiden yönetici olarak pek bi itibarı yoktu, şimdiki icraatları ile onu da eksi binlere falan indirdi.

Şaşıracak bir şey yok , Ekrem Hoca söz konusu olduğunda kendisinden beklenilen davranış.
Bu fenerasyon yüzünden milli takım zarar görecek tek sıkıntı bu maalesef.

Ekrem Memnun gün itibariyle hatasından döndü bana kalırsa.Sırbistan maçının hocanın hemen her anı bizler için keyif kaynağı olan Galatasaray kariyerine dair de kazanım sunabileceğini düşünüyorum.Kulüp adına bir şekilde doğru sonuç doğdu.

Ekrem hocanın milli takımın başına geçmesini çok istemiştim ve geçtiğinde de çok sevinmiştim. İlk turnuvasında henüz sadece 1 aylık gibi bir sürede kızlarla çalıştığı için çok çok iyi bir sonuç beklemiyordum ama ileride mutlaka bir altın madalya alırız diye düşünüyordum. Fakat spor camiasının en büyük sorunu ve pisliği olan aziz yıldırım denen herif, çantada keklik gördükleri ama ellerinden aldığımız Avrupa şampiyonluğu ve son 2 lig şampiyonluğu sonrası nasıl olur da bu adamı Galatasaray'dan koparırız diye düşünürken fırsat eline geçti ve milli takım kozunu kullandı. Fakat hocamız bu tuzağa düşmedi ve planlarını bozdu. Bir de utanmadan pişkin pişkin bırakmaması için çok uğraştım diyor Harun efendi.

Halen Cansu'nun milli takımda aklını çeldiler hede hödüsünü yapan kuşlar, siz de artık bunu bizden çaldıklarınıza sayarsınız ;)

Federasyona rağmen kadın milli takımını seviyorum, umarım aziz ve onun gibilerinden arınmış bir spor camiasında yeniden görev alır Ekrem hoca.

"Ben mi Galatasaray'mi" restini ben bir yerden hatırlıyorum. Öyle her Galatasaray'liyi koparmak kolay değil!

Sent from my SM-G920F using Tapatalk