Ben dün kendi adıma,benim Terim konusunda yazdıgım yorumlardan hakaret-argo olmaksızın rahatsız olan olduysa kusura bakmasın demiştim.Keşke sende bu konu içinde kullandığın kelimeden ötürü kusura bakmayın deseydin.Ben hiçbir zaman çünkü forum üyelerine o tarz şeyler kullanmam.
Geçen sezon bittiğinde bende devam edilmemesini,teşekkür edilmesini belirttim.Aynı noktadayız.Fakat sezona başlanmış,takımın koçuda Ekrem Memnun iken daha hazırlık maçlarından itibaren Ekrem Memnun'a köstek olup,kaybedilen her maçtan sonra,kazanılan her maçtan sonra takımımızın koçuna(bu kişi yabancı koçta olabilirdi) Galatasaraylı değil,ligin en kalitesiz koçu demek,daha ağır ifadeler kullanmak,sürekli yorumlarda istifaya davet edip,en son noktada gözümüze sokmak için istifa konusu açılması samimi durmuyor.
Bak sen açmış olsan bir bakış açısıdır derim,empati kurarım ama bu forumda 2 arkadaş sürekli Ekrem Memnun üzerinden algı yapmaya çalışıyorlar.Başka bir koç hayal edebilirler,iyi bir takım hayal edilebilir,daha iyi ve tecrübeli bir koç hayal edilebilir,kupalar hayal edilebilir ama algı yapılmamalı.Aynı şekilde ayrıyetten Terim istifa şeklinde konu açılsa aynısını derdim.Bir kere forumda her şeyden öte istifa konusu açmak yasak denilmişti daha önce.