1- Tarihimizdeki ilk eurolig maçımızı oynuyoruz(sahamızdaki) o salon şartlar ne olursa olsun yıkılmalıydı, illa fener maçında mı olacak o atmosfer sacece? O salonda 10bin kişi bile olmuyorsa herkes özeleştirisini yapmalı,umarım yapıyodur hem kulüp hem taraftar olarak bizler. 500-1000 kişilerden bugünlere gelmek elbette güzel ama bu maç artık başka bir maç,bu kadarına da şükür dencek bir maç değil, sahandaki ilk eurolig maçın, tarihi maç bu ya. Kesinlikle hiçbir şekilde iyi organize olamadı başta kulüp sonra taraftar.
2-O maça girişteki rezalet nolacak? O soğukta 7ye kadar taraftarı kapıda bekletmenin mantığı ne?
3-Saha içine gelecek olursak; oktay hoca da umarım özeleştirisini yapıyordur, çok çok seviyoruz hep bizle kalsın eyvallah ama, ama işte. Her maç 35 dk oynattığı shipp ilk çeyrek çok iyi başlamışken 2.çeyrek shippi unuttu hoca. Songaila ilkyarı çok iyi, 2.yarı onu da unuttu. Cevher süper başladı 2/2 ile 5dkda 5 sayı yaptı, onu da çıkardı bidaha almadı. Shumpertı 4te kullanma taktiği fener maçında tutar ama bu maç olmadı işte, özellikle son çeyrek hocanın bunu fark edip songailayı almayı unutmasını kabul edemiyorum. Veremenkoyla savrasenko topladı ribaundları hep, Şampi-Andric oynadığımız sürede. 4 numarada çok iyi başlamıştık hücumda songaila ve cevherle ama 2.yarı buna devam etmedik. Ve 2.yarı tamamen kötü oynadık, guardların 4ünün de kötü olduğu günde üstüne hocanın maçı shumpertla tamamlama isteği mi diyim artık, 38dk önde olduğumuz maçın elimizden kayıp gitmesine sebep oldu bana göre. son 2dkdaki öne geçtikler lydayin 3lüğü çok can sıktı ama domercantin o şutuna da yapacak hiçbir şey yok malesef. Canları sağolsun yine de, bu takım bize ne sevinçler yaşattı, o zaman olduğu gibi bugün yenildiğimizde de başımızın tacıdır.
4-Bazı maçlar vardır, taraftar alır maçı, laf olsun diye değil hakkaten taraftar alır maçı yani. Bugün öyle bir gündü, tarihimizdeki ilk eurolig maçımızda o salonu dolduramadık hadi de gelen taraftar da maçın öneminin bilincinde değildi bana göre. Hiçbir şekilde tbl play off serisindeki coşkuyu göremedim ben. 2.yarı takım düştü, takımı ayağa kaldıracak tek şey taraftardı, ama orada 6250 ya da 7500 ya da 8000 her neyse, takımı ayağa kaldıracak gücü veremedik işte. Benim düne dair en büyük üzüntüm budur.