EL 5. Hafta | Galatasaray MP 66 - 70 Regal Barcelona

şu takımın barcelona ile kafakafaya oynadığını görmek müthiş mutluluk verici birşey emeği geçen herkeze sonsuz teşekkürler
barcelonayı 70 sayıda tutmuşken maçı kazanmalıydık gerçi 2 dk daha olsaydı kazanırdık bu maçı yediğimiz üçlüklere karşılık verebilsek 2dakikaya gerek bile kalmazdı
bir babanın çocuğunu büyürken izlemesi gibi bir duygu var bende bu takımın büydüğünü görmek çok güzel
kaan kural efendi boyumuzu algılayabilmişdir umarım

Biz şu mücadeleye ne diyelim ki şimdi,hepsine helal olsun.Taraftar takımla birlikte savaştı bugun,yeri geldi zone savunma yaptı,yeri geldi hucum.Ama rakip Barca ve biz 20 sayıdan gelip az daha maçı alıyorduk.Şunu 1 sene önce biri söylese hepimiz gülerdik.90 sayı ortalamalı Barca son periyot yalnızca 2 saha içi basket bulabildi,var mı ötesi?Bugun biz çok şey kazandık aslında,Galatasaraylı olduğum için gurur duyuyorum ve son olarakta bize bu gururu yaşatan insanlara saygımız sonsuz.

Bu akşam Galatasaray'la Galatasaray'lılığımla bir kez daha gurur duydum...Hem taraftar,hem takım her şey çok güzeldi.
Barcelona'ya yenildiğimiz için gözlerimin yaşaracağını hayatta düşünmezdim. Bu mücadelemiz sürdükçe, biraz daha tecrübe kazandıkça biraz takviye ile bu muhteşem taraftar bizde olduktan sonra önümüzdeki senelerde burada çok canlar yakacağımıza adım gibi eminim.
Futbolda Avrupa cehennemi Ali Sami Yen'le tanıdı, basketbol dada yeni bir cehennem doğuyor...İlk kıvılcım bu akşamdı

Biz burda Sienayı yeneriz, bu maçıda alabilirdik ama işte bi kaç pozisyon belirledi galibi.Lorbekin karpuzlama şutu,Furkanın kaçırdığı basket fauller,Cevherin kötü yüzdesi vs...Ama artık şunu biliyoruz ki, bu takım nerde, ne zaman,kiminle oynarsa oynasın mücadelesini eksiltmiyor.Galatasaray Basketbolu ne günlerden ne günlere geldi..Çıta yükseliyor,kalıcı olması muhtemel adımlar atılıyor.Hedef ileri, ileri...

Ben bugün daha önce coşkuyla yüreğimde hissettiğim şeyi gözlerimle izledim bu gördüğüm şeyin adı böyle gidersek ciddi manada 5 yıl içinde bu ligin en büyük favorilerinden bir tanesi olacağız her sene daha iyisi bu sene top 16yla başlayıp hersene üstüne koyacağız bu takımın mücadelesi inanın çok az euroleague takımında var doğru yolda ilerlemenin huzuru ve mutluluğu kapladı içimi yenilgiyi unuttum bile bu takımla gurur duymaya devam edeceğiz o kesin...
Bu grupta final maçımız kazan deplasmanı yenelim ve 3. olalım o zaman f8 için büyük bir adımda atmış oluruz ki ilerleyen haftalarda zaza nında formu giderek yükselecek bunun yanında bu onurlu mücadele ve birazcıkta şans (bugün ciddi manada barca bizi şans faktörüyle yendi) yanımızda olursa ilk senemizde bir f8 sonrası allah kerim diyebiliriz...

Birgün bu maçları da kazanacağız. Bugün de alabilirdik ama olmadı. Aklıma takılan şey verdiğimiz aşırı mücadele şut ritmimizi mi bozuyor acaba? Çok boş atış kaçırdık. 70 sayıda tutabildiğimiz bir Barca'yı yenmemiz o kadar zor değildi. Sağlık olsun.

Tüm arkadaşlardan ricam artık bıraksınlar acımasızca eleştiriyi. Bu takım geçen sene bir plan dahilinde kuruldu hedef 3 sene sonunda euroleague kalmaktı. Ama beklentilerin o kadar üzerine çıktı ki bu bile saygıyı hak ediyor. Evet Lakoviç formsuz, Songalia kimyası tutmadı ve Oktay Mahmuti'de her insan gibi hatalar yapıyor.
Eleştirmek gayet normal ama bunları kişilerin başlığında yapsak. Barcelona ile oynuyoruz salon inanılmaz derece güzel ama zevk alamıyoruz sayenizde.