EL 5. Hafta | Galatasaray MP 66 - 70 Regal Barcelona

Navarro : Böyle taraftara ilk defa şahit oluyorum. Fark 20'den kapandıktan sonra salona girip bize saldıracaklarını zannettim

Twitterda yayılıyor bu açıklama, ntvspor efes maçına bağlandığından röportajları bilemiyoruz :)

Navarro : Böyle taraftara ilk defa şahit oluyorum. Fark 20'den kapandıktan sonra salona girip bize saldıracaklarını zannettim

Twitterda yayılıyor bu açıklama, ntvspor efes maçına bağlandığından röportajları bilemiyoruz :)
Klasik twitter oyunları ya pek inandırıcı gelmedi :)

Skor tabelasında yenik görünsekte biz aslında bugün kazandık,hemde çok şey kazandık.Resmen bir ekol doğuyor ve ilerisi için beni çok ama çok heyecanlandırıyor.

gerçekten nerelerden nerelere geldik, yılların Efesi, ülkeri bu seyirci atmosferini, bu takım ruhunu yansıtamıyor.
koçunun, oyuncusunun ve muhteşem taraftarının eline ayağına yüreğine sağlık, yakındır avrupada ses getireceğimiz günler.

4072_wallpaper.jpg

Söylenecek söz yok..Barcelona'nın giren 3 lükleri ortada,bizim kaçanlar..Şans yani,şu maçı alabilirdik ama olmadı..Oyuncuların taraftarın performansı yeter..

Tribünde böyle bir görüntü nerde var biri göstersin..Uzun yıllardır,Uefa zamanından beri belki de tüylerim böyle diken diken olmamıştı..O maçın giriş anından bahsediyorum..Öyle bir görüntü,öyle bir ses yok..

Hem taraftara hem oyunculara helal olsun..

Su topu dahil takımımın bütün maçlarını izleyen,takip eden biri olarak hayatımda gerçekten ilk defa, mağlubiyetten sonra yüzüm gülüyor; çünkü Cska dahil hiçbir takım şu Barça'ya karşı 3. çeyreğin ortasında 20 sayı farktan gelip maça ortak olamazdı.Üçlük yüzdemizi, artık alıştığımız kötü yüzdemizin biraz üstünde tutabilseydik, şu an galibiyeti konuşuyor olacaktık.

Şu sıralarda bütün basketbol otoritelerine, istemedikleri halde kendimizi konuşturtuyoruz ya! Bu benim için galibiyet kadar önemli bir durum.

Geleceğin Siena'sının, çok yakında gerçek Siena'yı geçeceğine yürekten inanıyorum.

Teşekkürler! POTANIN KRALLARI

Bir teşekkür de tribündeki 12.000 kişilik 6. oyuncuya.Umarım lig dahil diğer maçlarımızda da buna yakın bir kitleyi salonda görebiliriz.

İlk senemizde Euroleague böyle maçlar çıkarmak gerçekten müthiş..Artık Abdi İpekçi'ye gelecek tüm takımlar çekinerek gelecek bu destek hep sürmeli bu takım herşeyi hakediyor..

Maçın başında tribünleri gördüğümde duygulandım,maçın sonlarında takımın gösterdiği mücadeleyi görünce duygulandım kısacası herkes gibi bende gurur duydum potanın aslanlarıyla.

Bugün gurur duydum taraftarımızla. Hepinize helal olsun gençler. Bayraklarınızla, pankartlarınızla, bir saniye ara vermeksizin yaptığınız tezahüratla, yarattığınız atmosferle inanılmazdınız.

Yıllarca şu takımın buralarda olmaması bugün bizim galibiyeti bulamamamıza sebeptir.Nekadar senelerimiz boş geçmiş yönetimlerin hatasıyla, geriye gitmiş.2 senedir Oktay hocayla baya bir ilerleme kaydettik.Herzaman söylediğimiz gibi karşılığı olmayan bir seyircimiz var onu nasıl tarif etsek, söylesek anlatamayız.Yönetimin futbola verdiği maddiyatın karşılığını şuana kadar alamadık.Ama seyircimiz şu zamanlarda basketbol takımına daha çok inanıyorki bu atmosferi bize yaşatıyorlar.Başta Ünal başkanın ve tüm yöneticilerin bu seyirciye hakkettiği daha güçlü takımın oluşturulması için maddi desteği arttırmalıdır.Öyle bir takım olmalıki rakip sadece bir oyuncumuza kilitlenmemeli hangi oyuncumuzu tutacağını şaşırmalıdır. Yönetimden daha fazla şeyleri bu takıma sağlamalarını istiyorum.Başta seyirciye ve en iyi şekilde mücadele eden oyuncularımıza teşekkürler.

Tek üzüldüm nokta schumpert kaçırdığı üçlükler ve furkanın kaçırdığı 3 serbest atış bu maça gitmediğime de pişmanım.

eger kı bızler su an eurolıgın en formda,en genıs rotasyona sahıp takımı barcayı elımızden kacırdık dıyosak,gercekten iyi takımız ve gercekten gelecek ıcın buyuk umut vaat edıyıoruz.helal olsun.gururla ızledım macı.

Sanırım kulağım sağır oldu :) Maçın başında da devre arasında da arkadaşıma tek birşey dedim maçın sonunu görelim,maçın sonuna ortak olalım. Daha başka ne isteyebilirdim ki.

ORADAYDIM... !!!