EL 5. Hafta | Galatasaray MP 66 - 70 Regal Barcelona

Biletix'e baktım.4 blok gözüküyordu.Bunların iki tanesi bitmiş.Satın alınamıyor.Bir tanesinde ise iki koltuk yan yana verilemiyor.Biletlerin %99'u maç gününden önceki akşam bitmiş durumda.Güzel bir atmosfer bizleri bekliyor.Umarım oyuncularda sahada verdikleri mücadele ile bu güzel atmosferi taçlandırır.Onlara güveniyoruz.Yenmek ya da yenilmek önemli değil şu aşamada.

maça erken gelmek lazım o zaman. ben biletimi çok erkenden almıştım. maça da erken gelip güzel bir yerde maçı izlemek istiyorum:D:D

10 dk içinde biletler bitecek, bir blok kaldı sadece. Barca tribününde hala var bilet alamayanlar ordan alırsa problem olmazsa ordan alınabilir.

Tek blok kaldı onda da yan yana 5 koltuk yok ve yan yana 1'den fazla koltuk sadece son sırada var yan çok çok az bilet kalmıştır bilet almamış olan hemen şimdi alsa iyi olacak FB biletleri karaborsada 35'di

An itibari ile birkaç koltuk kaldı...

Ve biletler biter takım bir gün önceden gişe'yi kapatır (Biletix'den kaynaklı teknik bir yanlışlık yoksa eğer)

Biletler tükenmiş biletix bir yerinden bilet hortlatmazsa şayet. Yarın güzel başlayıp, güzel bitmesi dileğiyle. Abdi İpekçi'de muazzam bir destek bekliyor olacak. Her ne olursa olsun geldiğime değecektir eminim.

İsterse bilete baksınlar. Sen Barça bileti alırsan, sarı-kırmızı vs. eşyanı montunun içine sok, ben Barçalıyım abi, çok koyu Barçalıyım. Hatta dedelerim Katalunya'dan gelmiş benim filan diye salla :) Mecbur alacaklar seni de. Biletin var sonuçta. İçeri girdikten sonra da tribünler arası geçiş serbest olduğu için rahatlıkla bizim tarafa geçebilirsin :D :D :D

Maçı alacağımızı düşündüğümü söylemiştim ama bu maçla ilgili tek dileğim NTVSPOR'un maça maç başlarken değil minimum 15 dk önce bağlanması. Evde kayıt programı, cihazı vs olanlar da kaydetsinler oluşacak o manzarayı ;)

Teşekkürler,

Bekle bizi Barcelona, yarın akşam A Lisansını almaya geliyoruz!!

Arkadaşım şifrenizi atar mısınız Futbol taraftarından devşirme Basketbol taraftarı sizi ;)Ayrıca ne hikmetse basketbol sevginiz belli bir saatten onra depreşiyor Ali Kerem Bey :)

Rakip takım tribünüde bitmiş muhtemelen kaçak giren ve mükerrer biletlerle birlikte salon dolmakla kalmayacak taşacaktır

Ne güzel bir maç kaybetme olasılığımız yok ....

Ankara'da yaşamayı seviyorum, İstanbul beni yoruyor, ancak bazı özel maçlarda Galatasaray'ımın yanında olamadığım için,bu tarihi anları kaçırdığım için lanet okuyorum Ankara'ya. Bu maçta özel maçlardan biri işte....:(
Keyfini çıkartın yarın akşamın, herkese iyi eğlenceler...