EL 5. Hafta | Galatasaray MP 66 - 70 Regal Barcelona

Hepimizin heyecanı tavan yaptı artık,umarım yarın bizim açımızdan çok güzel bir maç olacak.İlla galibiyet beklemiyoruz,yarın orada hem eğlenmeli hemde son topa kadar savaşmalıyız.Tribünler de çok güzel olacağa benziyor

Her hafta izin günüm çarşambaydı bu haftada maça gelemicem diye çok üzülmüştüm. geçen sene okuldan maça giderdim bu sene okul bitti iş başladı maça gidemez olmuştum salı günü müdürüm perşembe izinlisin dedi hayatımdaki en mutlu gündü bugün de müdürüm bi iş verdi işi yapmadan hemen kaytardım biletix e gittim bilet var dimi diye heyecanla sordum var dedi adam hemen biletimi aldım yarın orada olmak paha biçilemez yarın oraya Lakers gelsin çıkamaz gerçek cehennem i görsün eurolig bazı kuşlar gibi iyi günde full salon kötü günde yarım salon olmucaz biz her zaman full salonda olucaz yarın izlesinler takım görsünler seyirci görsünler..

bu sene bence en buyuk sorunumuz hucum, fazla sayi atamiyoruz. barca ilk 4 macinda 86 88 93 92 sayi atti. bir sekilde rakibi 80 nin altinda tutabilirsek,
abdi ipekcinin etkisi ile hucumda biraz daha verimli oynarsak neden olmasin?? icimden 80-79 yenecegiz diye gecirmiyor degilim:)

Galatasaray Spor Kulübü takımlarını 500 civarı canlı izlemiş biriyim..futbolda Milan , Leeds , Real Madrid maçları skorlarından öte müthiş tribün desteğiyle hafızamdam silinmeyen maçlar..basketbolda 2003 te fb ye karşı Abdi İpekçi de yarı yarıya olan ama bizim 2 katımız fb taraftarını maç boyunca bastırdığımız unutamadığım maçlardan biridir..gene fb galibiyeti sonrası Oyak Renault karşısında tıklım tıklım Ayhan Şahenk tribünleri unutulmazlarımdan..geçen sene oynadığımız final serisindeki maçlar aynı şekilde..ama Barcelona maçı skor ne olursa olsun efsane maçlar kategorime girecek..buna eminim..bu maça canlı şahit olacaklar çok şanslı..tribün desteği açısından hafızalardan uzun seneler silinmeyecek bir maça şahitlik edecekler..kazanırsak orayı yıkarız ayrı birşey ama her halukarda bu maç benim tribün açısından en zevk aldığım 10 maçtan biri olacak kesinlikle..hiç şüphem yok..

oha lan eurolig'de barcelona ile bugün maçımız var.
ben de o maçtayım.oha lan .

rahat kazanırlar,fark yeriz gibi terimler kullanmak yerine,kazanabilirize kendimizi odaklarsak,birşeyleri değiştirebiliriz.
abdi ipekçi'den çıkmak o kadar kolay olmayacaktır..

Son yıllarda içeride deplasmanda sayısız maça git ama yıllardır hayalini kurduğun şu maça gideme.

Adaletin batsın dünya!..

Gruptaki 4 maçıda kazanan, son maçta Sienayı farklı yenen oldukça güçlü bir takımla karşılaşıyoruz.

Sahalarında oynadıkları Procom maçını 3.700, Siena maçını 5.600 kişi izlemiş. 12.000 kişiyle hep beraber son topa kadar baskı yapıp savaşırsak neden olmasın. Lütfen salona gelen herkes üstüne düşeni yapsın.

EL de şu ana kadar 10.000 ve üstü seyirci sayısına oynanan maç oldukça az. Oynanan 48 maçtan sadece 8' inde bu sayı geçilmiş. Pana, Zalgiris, Maccabi gibi takımlar bunlar genelde.

Bugun olurda kazanirsak tum avrupada hafta boyunca biz konusulacagiz ve A lisansina yaklasiriz diye dusunuyorum. Kaybetsek bile seyircimiz bugun euroleague de gorulmemis bir destek verirse yine A lisansi icin cok guzel bir adim olacak.

Ben takımımıza sonuna kadar güveniyorum.Bence çok iyi bi kadromuz var.Bu akşam Lakovice çok büyük iş düşüyor.Onun liderliğinde tam anlamıyla konsantre olmuş bi takım göreceğimden hiç şüphem yok.Duyduğum kadarıyla biletler bitmiş.Bu akşam tıklım tıklım salonda maçı izleyeceğim için şimdiden heyecenlanıyorum.Onlara taraftar olarak çok büyük baskı yapmamız lazım.İlk yenilgilerini alarak salondan ayrılacaklarından hiç şüphem yok

Barca bu aksam taraftar gorecek. Yanliz herkese ricam mac izlemeye gelmesinler. Mac izlemeye gelen arkadaslar tvdeb seyredin daha zahmetsiz olur.

Merhaba ; benim maça gidebileceğim daha yeni belli oldu. abdi ipekçiye yakın çalışıyorum. gişeden bilet satışı saat kaçta başlar bilgisi olan varmı???