EL 6. Hafta | Galatasaray MP 78 - 76 Asseco Prokom

prokom son dönemde biraz formda sanırım. siena maçı az farkla bitmiş. kazan takımını zorladılar. enteresan bir maç olabilir. iyi savunmayla 3.çeyrekte koparacağımızı düşünüyorum maçı. maçta olamayacağım için de üzgünüm şimdiden. efes-barça maçlarından sonra para tükendi:d:d

Maçı çarşamba sanıyodum megerse Persembeymiş. Nasip olursa 3 arkadaş gelecegiz. Umarım Barcelona maçındaki atmosfer ve ilgiyi bu maçta da gösteririz.

Son maçta siena deplasmanında özellikle ilkyarı iyi direndiler. Bugün tofaşa yaptığımız gibi ilk dakikadan itibaren sertliği ve ciddiyetimizi gösterip maçın kontrolünü baştan ele alıp farkı da yavaş yavaş açmamız lazım.

Son maçlarda zorladıkları olabilir ama kapasite belli,bir yere kadar gidip tıkanıyorlar.
Lafayette'yi sindiririz bu savunmayla rahatlıkla.
Anormal şeyler olması gerek çift haneli bir fark atmadan kazanırsak.

barcelona maçını tv karşısında izleyerek çok etkilenen, heycandan yerinde duramayan, çok sevdiğim fenerbahçeli bir bayan arkadaşım, onu procom maçına götürmemi istedi bugun benden. ee bende kıramadım aldım biletleri. tv karşında çok etkilenen biri, abdi ipekçi'nin havasını soluyunca ne hale gelecek merak etmekteyim doğrusu :) birde, bu sene içerde oynadığımız maçlara elimden geldiği kadar gittim ama hep tek başımaydım. hiç bir arkdaşım çağırmama rağmen gelmedi! sanırım barcelona maçının etkisi büyük oldu. şimdiden, ben de dahil 4 kişi geliyoruz maça.

barcelona maçındaki ilgi olmaz doğal olarak ama kazan maçı gibi boş kalmaz umarım üst taraflar. top16'nın union maçı ile birlikte hedef maçından birisi. taraftar önünde ilk galibiyetimizi alalım artık.

Rakip zaten taraftarı salona çekecek bir ekip degil birde üstüne biletleri 12 tl yaparsanız o salon dolmaz . En basitinden kız arkadaşıyla maça gelmek isteyen biri bilet+ulaşım 30 lirayı gözden çıkarmak zorunda .