EL 6. Hafta | Galatasaray MP 78 - 76 Asseco Prokom

Önümüzde ki iki hedef maçtan bir tanesi. Top 16 için kazanmaktan başka çare yok. Kazanırsak şayet sadece guruptan çıkma değil üçüncülük içinde iddiamız olacak o zaman Kazan maçı da hedefler arasına girecek.

şu dönemde form grafiğimiz yükseliyor. iyi basketbol oynuyoruz. isteğimiz ve mücadelemiz üst seviyede. 2 ve 3 numaralı oyunculara iyi ekstar pas ile pota altından kolay sayılar bulduruyoruz. özellikle gordon ve shipp e. hatta ben shipp e alley-up pozisyonları hazırlanabileceğini düşünüyorum. 3 sayı çizgisinin gerisinden potaya doğru hem zamanlama olarak hem de açı olarak çok iyi şekilde hareketleniyor. tepeden veya köşeleren olsun zamanlaması açısı ve hızını çok iyi ayarlıyor. bu maçta 4 numara ve lakovicten ne kadar verim alabileceğimizi göreceğiz. özellikle lakovic sayı atmasa bile savunmanın içine gireceği her pozisyonda 4 numaraya çok sayı pası vereceğini düşünüyorum

ilk macta lakovic cok iyi idi, umarim yine ayni oynar ama ilk maci izleyip ona ekstra onlem alacaklarini dusunuyorum. o yuzden lakovicin performansi yine beklenenin altinda olabilir ama ender veya tutkunun bir tanesinin sure alirlarsa 15-18 sayi atabilecegini dusunuyorum lakovic uzerindeki baskidan dolayi.

Arkadaşlar,

Fener'in kale arkası 50 lira, Beşiktaş'ınki 40 lira iken, Beşiktaş Bandırma Kırmızı maçına 10 lira isteyebiliyorken Euroleague maçı için 12 lira çok ama çok makul bir fiyattır.

Uğur, Prokom maçına gitmek isteyen arkadaşların varsa ve 12 liralık bilet fiyatı yüzünden gidemiyorlarsa, bu miktarı kendi cebimden karşılamaya hazırım. Banahesap numaranı gönder, sana toplam miktarı havale geçeyim.

Bunun yanı sıra eminim ki bu forumdaki bir çok insan da bilet konusunda sizlere yardımcı olacaktır. Gönlü Galatasaray aşkı ile yanıp tutuşan kişilerin para yüzünden dışarıda kalmasını istemeyiz.

Arkadaşlar,

Fener'in kale arkası 50 lira, Beşiktaş'ınki 40 lira iken, Beşiktaş Bandırma Kırmızı maçına 10 lira isteyebiliyorken Euroleague maçı için 12 lira çok ama çok makul bir fiyattır.

Uğur, Prokom maçına gitmek isteyen arkadaşların varsa ve 12 liralık bilet fiyatı yüzünden gidemiyorlarsa, bu miktarı kendi cebimden karşılamaya hazırım. Banahesap numaranı gönder, sana toplam miktarı havale geçeyim.

Bunun yanı sıra eminim ki bu forumdaki bir çok insan da bilet konusunda sizlere yardımcı olacaktır. Gönlü Galatasaray aşkı ile yanıp tutuşan kişilerin para yüzünden dışarıda kalmasını istemeyiz.

Can abi iyi niyetin için teşekkür ederim :) Benim anlatmak istedigim Kazan maçına 7 lira yapabiliyorsak bu maçı da yapabilirdik . Eger en baştan sabit fiyat olarak 12 tl belirlenseydi mesele yoktu. Benim tepki gösterdigim husus aynı lig maçı olan kazan 7 lira iken Prokom neden 12 lira .

Eurolig maçı oynuyoruz bilet fiyatlarıda gayet uygun insanları bu maç için her platformda salona davet etmek gerekiyor lütfen kendinizi salona giden salt basketbolsever gibi görmek yerine Galatasaray basketbol şubesinin aktivisti gibi görün!

SOSYAL MEDYADA BU MAÇA ÇAĞRI YAPIN!

Bu şubenin buna ihtiyacı var!

ARMA İÇİN HERKES SALONA!

Geçen hafta o salona gelen insanların Barca'yı değil GALATASARAY'ı izlemeye geldiklerini ispatlaması lazım Barca maçı kapalı gişe Prokom maçı bloklar duruyor hala böyle devam ederse biraz ayıp olacak.

Arkadaşlar twitter'da 2 eurolig maçına dikkat çekmek için #Armaİcinİpekciye yi trend yapalım!

Ben bütün önemli gruplarda bunu paylaşacağım!

Burada yanlız yönetimin bi organizasyon planlaması gerekirdi.bu biletlerin satısa barcelona macında cıkması gerekirdi yada barca bileti alan sanslı 5bin-10bin kişiye bu macın bileti promosyon olarak verilebilirdi.Çünkü bu mac hasılat macı deil hedef macı.

Zor ya da kolay sonuçta kazanacağımızı düşünüyorum. Merak ettiğim şey, gelecek taraftar sayısı. Umarım Mahmuti ve Aslanları hak ettikleri ilgiyi görürler her zamanki gibi.

Can abi iyi niyetin için teşekkür ederim :) Benim anlatmak istedigim Kazan maçına 7 lira yapabiliyorsak bu maçı da yapabilirdik . Eger en baştan sabit fiyat olarak 12 tl belirlenseydi mesele yoktu. Benim tepki gösterdigim husus aynı lig maçı olan kazan 7 lira iken Prokom neden 12 lira .

Uğur, Can kırk yılın başı böyle teklif eder, kaçırma bu fırsatı. : ) Ver hemen hesap numaranı, ne de olsa Hollanda bankaları Can´a çalışıyor..

Zor ya da kolay sonuçta kazanacağımızı düşünüyorum. Merak ettiğim şey, gelecek taraftar sayısı. Umarım Mahmuti ve Aslanları hak ettikleri ilgiyi görürler her zamanki gibi.

Uğur, Can kırk yılın başı böyle teklif eder, kaçırma bu fırsatı. : ) Ver hemen hesap numaranı, ne de olsa Hollanda bankaları Can´a çalışıyor..

Valla Onur abi bende düşünmedim degil :D niyet etmesi bile çok güzel. Ama biz bilet işini hallettik . Başka arkadaşlar var ise sıkıntı çeken onlar faydalansın böyle bir tekliften Can abide uygun görürse . :)

Maça değinmeyeceğim, dikkat çekmek istediğim nokta var.
Galatasaray erkek basketbol takımı Darius Washingtonlı, Simas Jasaitisli, Radoslav Rancikli, Evren Büker'in genelde ilk beş başladığı kadroyla 24 Kasımdan tam 18 ay önce, 24 Nisan 2010 tarihinde Bornova Belediyesi karşısına (normalde sezonu 3. bitirecekken) küme düşmemek için çıkmıştı. Yarın euroleague'deki 6. maçına çıkacak. Hakikaten muazzam bir yükseliş... Yönetim, oyuncu, taraftar emeği geçen herkesi kutlamak gerek.

Nedense içimde taraftar pek ilgi göstermeyecek gibi bir his var. Tahminim 5000 kişi civarında bir topluluk önünde oynarız bu maçı... Maalesef böyle düşünüyorum.

saha içinin satışa çıkmamış olmasına üzüldüm...hem çalışıp hem okuyunca kombine alıp maçlara düzenli gitme imkanım yok fırsatım oldugunda da saha içinden izlemek istedim ama malesef...saglık olsun perşembe günü abdide olmak yine de güzel olacak özledim havasını...