Prokom'u muhteşem taraftarımızla yenip Unics deplasmanına da 3. lük maçı için gidelim.
Arkadaşlar,
Fener'in kale arkası 50 lira, Beşiktaş'ınki 40 lira iken, Beşiktaş Bandırma Kırmızı maçına 10 lira isteyebiliyorken Euroleague maçı için 12 lira çok ama çok makul bir fiyattır.
Uğur, Prokom maçına gitmek isteyen arkadaşların varsa ve 12 liralık bilet fiyatı yüzünden gidemiyorlarsa, bu miktarı kendi cebimden karşılamaya hazırım. Banahesap numaranı gönder, sana toplam miktarı havale geçeyim.
Bunun yanı sıra eminim ki bu forumdaki bir çok insan da bilet konusunda sizlere yardımcı olacaktır. Gönlü Galatasaray aşkı ile yanıp tutuşan kişilerin para yüzünden dışarıda kalmasını istemeyiz.
Maç günü gişeden bilet bulabilir miyiz arkadaşlar ?
Sadece Prokom maçı değil bugünkü kızların Caseres maçı da çok önemli arkadaşlar.Burada yanlız yönetimin bi organizasyon planlaması gerekirdi.bu biletlerin satısa barcelona macında cıkması gerekirdi yada barca bileti alan sanslı 5bin-10bin kişiye bu macın bileti promosyon olarak verilebilirdi.Çünkü bu mac hasılat macı deil hedef macı.
Can abi iyi niyetin için teşekkür ederim Benim anlatmak istedigim Kazan maçına 7 lira yapabiliyorsak bu maçı da yapabilirdik . Eger en baştan sabit fiyat olarak 12 tl belirlenseydi mesele yoktu. Benim tepki gösterdigim husus aynı lig maçı olan kazan 7 lira iken Prokom neden 12 lira .
Zor ya da kolay sonuçta kazanacağımızı düşünüyorum. Merak ettiğim şey, gelecek taraftar sayısı. Umarım Mahmuti ve Aslanları hak ettikleri ilgiyi görürler her zamanki gibi.
Uğur, Can kırk yılın başı böyle teklif eder, kaçırma bu fırsatı. : ) Ver hemen hesap numaranı, ne de olsa Hollanda bankaları Can´a çalışıyor..