EL 6. Hafta | Galatasaray MP 78 - 76 Asseco Prokom

Prokom ve Union maçları bizim için kazanmamız gereken 4 maçtı.2 deplasmanda kazandık.Şimdi sıra iç sahada.Haydi aslanlar TOP 16 için SALDIR GALATASARAY !

12 tl yi nasil cok goruyorsunuz ya? cidden 12 tl veremiyecek kadar fakirseniz su an internet ve bilgisayari nasil temin ettiniz acaba? Ucuzluk yapmayin, o salonun dolmamasi buyk ayip olur bu takima!

12 tl yi nasil cok goruyorsunuz ya? cidden 12 tl veremiyecek kadar fakirseniz su an internet ve bilgisayari nasil temin ettiniz acaba? Ucuzluk yapmayin, o salonun dolmamasi buyk ayip olur bu takima!

Kemal abi.

12 tl benim için sorun olmadıgını ve maça gelecegimi yukarıda yazdım zaten. Benim veya senin için 12 tl önemli degildir ama o 12 tl yüzünden maça gelemiyecek insanlarda da var bu ülkede . En basitinden farklı şehirlerden okumaya gelrn 3 kuruşun hesabını yapan Galatasaraylı kardeşlerimizide düşünmek gerekiyor.

Kazan maçını 7 lira yapabiliyorsan bu maçı da 7 lira yapabilirlerdi .

12 tl elbette çok değil ama yıllardır gs basket maçlarına 7 tl olarak alıştı insanlar.el ve derbi maçlarında buna alışsak iyi olacak ama biletler eski nizama dönerse çok daha iyi olur,hayır demeyiz:)

Kemal abi.

12 tl benim için sorun olmadıgını ve maça gelecegimi yukarıda yazdım zaten. Benim veya senin için 12 tl önemli degildir ama o 12 tl yüzünden maça gelemiyecek insanlarda da var bu ülkede . En basitinden farklı şehirlerden okumaya gelrn 3 kuruşun hesabını yapan Galatasaraylı kardeşlerimizide düşünmek gerekiyor.

Kazan maçını 7 lira yapabiliyorsan bu maçı da 7 lira yapabilirlerdi .
Kesinlikle katılıyorum Uğur'a. müthiş bi hava yakalamışken yeri geldiğinde km llerce yol yuruyen cebınde ucu ucuna yetecek parası olanlarda var.

Fenerbahçe takımı 1 Aralık'ta Sinan Erdem'de oynayacağı Olympiacos maçı biletlerini 15 gün önceden satışa çıkarmışken bizim biletler 3 gün önceden çıkıyor, organizasyon olarak çok büyük defolar var.

Fenerbahçe takımı 1 Aralık'ta Sinan Erdem'de oynayacağı Olympiacos maçı biletlerini 15 gün önceden satışa çıkarmışken bizim biletler 3 gün önceden çıkıyor, organizasyon olarak çok büyük defolar var.
Çok da katılmıyorum. Çünkü Fenerbahçe bu yıl taraftarı salona çekme konusunda sıkıntılı bu yüzden gereğinden çok erken bir şekilde biletleri satışa çıkarıyorlar. Bu yolla en azından 500 kişi fazla bile gelse kardır gözüyle bakıyorlar.

Şu bilet fiyatları komedisini konuşmayalım lütfen elin feneri beşiktaşı lig maçlarındaki bilet fiyatlarını 12 tlden sunuyor lütfen :) umarım bayan maçındada aynı atmosferi yaşarız ama sanmıyorum bu maç tribün dolacaktır .

Bilet fiyatları konusunda yorum yapamam tribün kombine aldım bu sene fakat bu maç en az barca maçı kadar önemli top 16 yolunda kesinlikle kazanmamız gereken bir maç olduğu için taraftar desteğine ihtiyaç büyük, herkes salona :)

Tolga hocamız twitter'dan Brown ve Gee Prokom'dan ayrılınca daha düzenli bir takım olmuşlar diye tweet atmıştı.

Ben her ne olursa olsun kazanacağımızı düşünüyorum.

Biletler haftasonu çıkmalıydı,Barcelona maçında baya erken çıkmıştı böylece daha çok insan çekebildik ama umuyorum bu güzel takım yine full tribünlere oynar perşembe çünkü kesin kazanmalıyız

top 16 yolunda kayıpsız geçmemiz gereken karşılaşma.Umarım o salon bu maçta da dolar ve rahat bir galibiyet alır yolumuza sağlam adımlarla devam ederiz.

Mac biletleri mactan 5 gun once mutlaka cikmali.
Bayan ve erkek takimimizin maclari ayni gun oynanmali.Fikstur ligde ve Euroleaguede mumkun oldugunca bu sekilde ayarlanmali.
Aslinda benim gonlumde yatan spor sergi gunlerinde oldugu gibi bir tam gunu basketbol gunu olarak yasatabilecek bir ortam.Sabah minik,yildiz ve genc takimlarimizin maclariyla baslayip tekerlekli sandalye,bayanlar ve en son erkek basketbol takimimizin maclariyla biten bir gun.Herkes vakti elverdigi olcude bu solene katilabilir.

kazan,efes ve barca maçlarındaki seyirci ortalamamız 10.000 .ne yazık ki hepsinden mağlubiyetle ayrıldık.ancak
prokom maçı bizim için barca maçından daha önemli ve üst düzey destek bu maçta da sürmeli.bu taraftar da bir galibeyt görmeyi hak etti kendi sahasında artık.

Top 16 için sahaya çıkıyoruz.Kazanırsak grup üçüncülüğü için kalpler Kazan'da atmaya başlar. :) İçerideki ilk üç maçı kaybetsek de bu maçlardan çok şey kazandık.O yüzden 'ya bu maçı da kaybedersek' psikolojisine girmeyelim,bu psikolojiyi sahaya sirayet ettirmeyelim.Geçtiğimiz hafta Siena'yı öyle veya böyle zorlamışlar.Rakibe saygı duyalım,Barcelona maçında kaldığımız yerden devam edelim.